Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WAŻNE! Problemy po aktualizacji Steama i CS 1.6!

Costa.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak mogę zmniejszyć FPS ja mam podczas gry 200-350 FPS a chciałbym 100

Próbowałem komendą : "max_fps 100" ale pisze : niewłaściwa komenda.

FPS_MAX 100

Opublikowano

w sumie ta kolejna aktualizacja jest lepsza nie ma tyle problemów, bo ta 1 była okropna, ale i tak zmieniłem starą wersje gry i mam pytanie jeśli zainstaluje stare modele skinów tak jak można było w nowej wersji zmienić na stare to nikt się nie doczepi?

Opublikowano

a mi zadne haxy na steamie nie dzialaja po aktualizajji

Masz sie czym chwalic czity na steamie .. Zalosne

b_560_95_1.png

Opublikowano

Zgadzam się , dla mnie osobiście używanie haxów w szczególności na Steam jest jednoznaczne z tym , że gracz który tego używa jest po prostu Noobem który nic nie osiągnie bez wspomagaczy

Opublikowano

sam nie jestem za graniem na czitach nigdy nie grałem i nigdy nie zagram, to jest tylko utrata skilla, ale poniekąd nie macie racji to forum jest właśnie od tego.....

Opublikowano

Po tej aktualizacji podmieniłem folder z half life żeby było jak dawniej i jak włączałem steam to ta aktualizacja się włączała, klikałem cancel, włączałem jeszcze raz steam i było normalnie. Dziś znowu odpalam steama klikam cancel, ale nie działało i tak z 10 razy odpalałem i anulowałem to, potem w końcu go zaktualizowałem, pobrał się cs w około 30sek i mi nie działa jak go chcę włączyć ..

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rozrzut jest beznadziejny, wczoraj zdarzył się problem, że mialem czarny ekran jak mierzyłem z awp oraz nie słyszę graczy mówiących przez mikrofon...

Pozostaje tylko czekać na kolejną aktualizację, która to naprawi...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi po aktualizacji Steama (nie CS) Wyskakuje blad jak ustawiam na OpenGL.

A jak Zaktualizuje CS w 100% to wszystko jest ok, ale nie dzialaja Cheaty te co mialem ..

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...