Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Który dodatek najlepszy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TBC - wszedłem , odstraszyło mnie to że na 1 lvl szamanem świniaka byłem przez 2 minuty ;/

Wotlk - moim zdaniem najlepszy dodatek

Cata - grałem odstrasza mnie to że każdy ma w uj hp

MoP - nie grałem jeszcze

1377430129-U769346.png
Opublikowano

TBC: najlepszy dodatek. dlatego ze trzyma chociaz jakis poziom trudnosci.

WOTLK: ujdzie

MOP: gram aktualnie mam 53 lvl i jakos nie moge sie oderwac :P

Age is just a number :)

Opublikowano

Tak jak @up. Najfajniejsze raidy, dungi , całkiem fajny kontent i najlepszy klimat - To moze byc tylko WOTLK !

Tak samo jak dodatek do W3, The Frozen Thron. (jakos tak chyba xD)

Opublikowano

Nie grałem dużo na tbc ale jeśli chodzi o raidy i to wszystko.. Only tbc.. ale zaraz po będzie WoTLK też trzyma poziom a o mop czy cata nawet nie wspomne o tych żałosnych próbach.

giphy.gif

Opublikowano

Nie grałem dużo na tbc ale jeśli chodzi o raidy i to wszystko.. Only tbc.. ale zaraz po będzie WoTLK też trzyma poziom a o mop czy cata nawet nie wspomne o tych żałosnych próbach.

Co ty gadasz. Mop i cata są bardzo ciekawymi dodatkami. To, że blizzard ułatwił rozgrywkę nie ma nic do rzeczy. MoP jest bardzo dobrym dodatkiem.

LuuuuuuuziQ i caltoro lubią to

simply.4557.gif

Opublikowano

Co ty gadasz. Mop i cata są bardzo ciekawymi dodatkami. To, że blizzard ułatwił rozgrywkę nie ma nic do rzeczy. MoP jest bardzo dobrym dodatkiem.

Od cata i mop wiele osób odstrasza ta wielka ilość hp , moim zdaniem tutaj blizzard przesadził .

1377430129-U769346.png
Opublikowano (edytowane)

MoP żałosną próbą? Nie, wszystkie dodatki są bardzo fajne, oczywiście WOTLK i TBC są najlepsze, a tak na prawdę to Classic był najlepszy. :)

TBC jest mega, podobnie Woltk. Reszta dno i wodorosty , po co komu 400k hp -.-"

W TBC miałeś 20k byłeś kotem ;]

Nie wiem co ludziom przeszkadza 400k hp, ważne, że się fajnie gra. :) Ah i w TBC to miałeś jakieś 10-12k.

A tak co do MoP'a/Cata są to bardzo fajne dodatki, każdy oczywiście ma jakieś swoje minusy. :) Aczkolwiek wróciłbym do starych ekspansji.

@edit

Chciałbym tutaj podkreślić, że wiele osób, które odeszły kiedy wyszło Cata wróciły na Pandarie.

Edytowane przez Sterek
Opublikowano

Stanowczo Woltk, TBC tez wymiata, ale sadze ze Fabula Woltka jest lepsza (a i arthas pokonal illidana pod koniec WC III: TFT ;D ).

Cataclysm tez fajny, a MoP to nie wiem bo nie gralem (tak samo jak classic).

Opublikowano

TBC według mnie to najlepszy dodatek, powód?

Nadal trzymał poziom trudności jeszcze sprzed Vanili, do tego też doszło więcej trudności względem PvE lub PvP. Trzeba było druidem robić chain questa na fly forma, czy też Paladyni nadal musieli kombinować z chainem na mounta epickiego.

Jedyna wada TBC, to rozpoczęty proces casualizacji w 2.4.0, bo od tego momentu, mounty były już od 30stego LVL'a. Ale cena nadal duża.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

TBC - to było coś, wotlk ? hmm gram na nim i jest to moim zdaniem najlepszy dodatek,cata- w kosmos hp ? moim zdaniem nie tędy droga...

Opublikowano

Wotlk - Najlepszy fabularnie. TBC - najlepszy klimat i nie licząc Vanilli (niech żyje wiecznie[*]) najwyższy poziom trudności. Cata - najniższy poziom trudności jaki można sobie wyobrazić nie licząc początku patcha Rise of the Zandalari :) MoP - Bardzo ładny dodatek - fabularnie (polecam czytanie aktualnej historii) klimatu też nie można mu odmówić - mocno azjatyckiego ale wciąż przeważa w nim PRAWDZIWY WARCAFT :D i Najlepszy wynalazek - challange mode - który w końcu dorównuje w poziomie trudności TBCkowskim HCkom :)

Pomogłem? Nie ma za co :D

359y6wh.pnghttp://www.youtube.com/user/MrPowolnik

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem co ludziom przeszkadza 400k hp, ważne, że się fajnie gra. :) Ah i w TBC to miałeś jakieś 10-12k.

Chyba, że byłeś tankiem.

Ale wracając do tematu. To tak jak w przypadku poprzedników najbardziej przypadł mi do gustu klimat zniszczonego Dreanoru, ah te pierwsze chwile w outlandach coś wspaniałego.

Jednakże uważam, że głupio postąpili z Ilidanem robiąc z niego szaleńca. Mimo, że magia fel jest najbardziej uzależniającą i niszczącą(użytkownika, o celach to nawet nie wspominam :P )to jednak nasz ex łowca demonów powinien zachować resztki swojego jestestwa.

Edytowane przez WsU☼

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Bezapelacyjnie TBC pomimo dosyć wysokiego poziomu trudności, ale za to i sama gra jest bardzo ciekawa i wymagająca. Klimat rozgrywki także potrafi przyciągnąć na długie godziny. Nie jest to jednak dodatek dla początkujacych graczy.

Uwielbiam gry mmo :)

Opublikowano

tbc wg. mnie najlepsze, wotlk dobry, ale gralem tyle, ze az sie przejadl i nie zamierzam wracac:P probuje sil na cata i podoba mi sie nawet ten nowy wyglad mapy

Opublikowano

Prawda jest taka, że dla każdego najlepszym dodatkiem będzie ten, na którym zaczynał grać. Chociaż pojawiają się wyjątki, np. ja zacząłem grać na privach WoTLK(wiem, priv a glob to dwa różne światy), potem na globalu od Cata do teraźniejszego MoPa i stwierdzam, że obecny dodatek sprawdza się wyśmienicie, w cata jeśli wbiłeś 85 i nie grałeś seriously PvP, albo nie byłeś w dobrej gildii rajdowej, to nie miałeś co robić. Tutaj z kolei, zawsze znajdzie się coś do roboty, zresztą w wowie nigdy brakowało rzeczy do ogarnięcia ;>

Michlo771 lubi to
G8loSX2.png