Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam- Aktualizacja gry POMOCY

klik1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

steam błąd nie udało się uruchomić gry ze współdzielną zawartością. Uaktualinij następujące gry: half life

rano chwilę po grałem w cs,a później już nie mogłem przez błąd wyżej wymieniony,
jak i gdzie mam zaktualizować half life ? proszę o POMOC ;-/

z góry wielkie dzięki

Opublikowano

steam błąd nie udało się uruchomić gry ze współdzielną zawartością. Uaktualinij następujące gry: half life

rano chwilę po grałem w cs,a później już nie mogłem przez błąd wyżej wymieniony,

jak i gdzie mam zaktualizować half life ? proszę o POMOC ;-/

z góry wielkie dzięki

Zakładka steam i tam masz Zaktualizuj klienta steam Jak nie wyszuka aktualizacji to wyłącz całkiem steama i uruchom ponownie Powinien sam zaskoczyc

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka mam ten sam problem i to co tutaj napisaliscie to mi nie pomoglo! Macie inne sposoby na naprawienie tego?!

Z góry Dzieki !!

Opublikowano

Mam ten sam problem, i chodzi o to że nie działa tym graczą którzy mają kupioną paczkę z cs zero. Bo śmiga tym którzy maja half-life'a ;c

POMOCY :D!

Bądź Człowiekiem daj - :D

Opublikowano

Mam ten sam problem, i chodzi o to że nie działa tym graczą którzy mają kupioną paczkę z cs zero. Bo śmiga tym którzy maja half-life'a ;c

POMOCY :D!

Mój kolega kupił tą paczke z cs:cz tak jak ja, ale jemu smiga! Dalej nie wiem jak to rozwiązać. HELP! :D

@edit: Mi pomógł re-instal, nie wiem jak wam ale powodzenia! pozdrawaim :P

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

wystarczy poczytac, wszystko jest napisane. Masz uaktualnić half-life a wszystkie gry masz w bibliotece.
Tam PPM i aktualnij

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Dokładnie też tak mam. Lecz pokazuje mi że niby sie pobiera wyskakuje mi okno steam musi przekształcic half life do nowego wydajniejszego formatu mam pobrane tego 400mb 200mi zostało lecz nie umiem gdy daje dalej to mi się to niepowodzi nie wiem co jest grane proszę o pomoc!

dota2-597x199.jpg
Opublikowano

ja zrobiłem. Wystarczy zrobic reinstall steam a jeżeli ci zależy na jakichś grach które długo się sciągaja wystarczy zrobić kopie zapasową np na d pod dowolny folder

dota2-597x199.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...