Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Combat arms ping i lagi

caxperus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem z combat arms zazwyczaj mialem 3 kreski pingu teraz mam cos takiego ze mam 3 k. pingu (czasem 4) i spada mi do 1 kreski pingu i tak w kulko niewiem co sie stalo net mam dobry nie skacze ale w grze ping tak i przez to mam lagi porsze o pomoc

Opublikowano

Ping nie ma nic na rzeczy :C. Między fullem a 1 mniej kreską nie ma różnicy....Masz po prostu lagi. Podaj parametry swojego komputera i szybkość neta.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

To jest ukryta treść, proszę

to po byku masz tego neta polecam go zmienic, masz tu mój test 2527009416.png widzisz jakas roznice ? w combacie nie spada mi nigdy z 4 kreski a place za neta 48 zl. Wiec wyglada na to ze to wina twojego neta. Powiedz jeszcze czy uzywasz routera?, jesli tak to sproboj go zresetawac albo zrobic firmweare upgrade, mialem ostatnio problem ze swoim to nawet reset do fabrycznych nie pomogl tylko wlasnie upgrade dal rade.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...