Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Prywatny serwer od jD

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sekhemt stworzyłeś coś sam masz prawa autorskie ponoć jD pisał wszystko od 0...

On pisze tylko kod serwera.
  • Odpowiedzi 333
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozpoczyna się kolejny spam na temat praw autorskich ja myślę że jD da sobie i z tym rade a poza tym BugPoint:D Ma duszo ważniejszych spraw na głowie typu płatności hehe

Ma ktoś jakieś info nowe?

Bania u cygana bania u cygana hej bania u cygana do ranaaaa bania u cygana hej

Opublikowano

Rozpoczyna się kolejny spam na temat praw autorskich ja myślę że jD da sobie i z tym rade a poza tym BugPoint:D Ma duszo ważniejszych spraw na głowie typu płatności hehe

@co z tym ibotem Kozak w necie pizda w swiecie ;_;

Nie ma na razie żadnego info

WojakPL - Banned

Opublikowano

Kozak w necie pizda w swiecie ;_;

Co do tematu , to nie ma na razie żadnego info .

Do mnie czy do jD

A sam jD zrobił coś czego ty nigdy byś nie zrobił napisał kilka botów i z mojej strony wielki szacun dal niego :)

Opublikowano

@mateoziom

Mu chodziło o tego użytkownika : co z tym ibotem

Następnym razem wczytaj się, a nie jakieś pochopne wnioski.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

@up to czemu zacytował mojego posta nosz kurwa ja umiem czytać tak!

Opublikowano

Witam.

Serwer niestety nie ruszy tak prędko jak się spodziewano, czytałem gdzieś na epvp że trzeba poczekac aż do wakacji!!1 ale ja już jestem gotowy na otwarcie

bende napierdalal 24/7

jD podobno ma problemy z ocenami w gimbazie, za dużo czasu poświęca na programowanie więc mama zabrała mu kompa do końca roku szkolnego!

pozdrawiam!!!!11

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Witam.

Serwer niestety nie ruszy tak prędko jak się spodziewano, czytałem gdzieś na epvp że trzeba poczekac aż do wakacji!!1 ale ja już jestem gotowy na otwarcie

bende napierdalal 24/7

jD podobno ma problemy z ocenami w gimbazie, za dużo czasu poświęca na programowanie więc mama zabrała mu kompa do końca roku szkolnego!

pozdrawiam!!!!11

Skąd ty możesz wiedzieć o jego życiu prywatnym. Choć faktycznie na serwer będzie jeszcze trzeba trochę poczekać, ponieważ ma on sporo spraw na głowie w tym choćby aktualizowanie PBDO.

,,W WINIE PRAWDA W WODZIE ZDROWIE''

Opublikowano

@mateoziom

Zacytował ze względu na to, że udzielił ci odpowiedź... (masz podkreślone pytanie i odpowiedź)

@co z tym ibotem Kozak w necie pizda w swiecie ;_;

Nie ma na razie żadnego info

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

albo sie obija albo robi coś dużego :D

-,- On się nie obija jD ma własne życie chyba ktoś musi chodzić do szkoły , pracować w domu niee ? On nie jest no-lifem może troszkę . I jeśli chcesz pograć na tym serwie to napewno poczekasz :D tak jak jaa :))

Opublikowano

Witam.

ale ja nie narzekam :) jest nowe info ?

Przecież masz:

http://www.mpcforum.pl/topic/863009-info-prywatny-serwer-od-jd/?p=6908451

Pozdrawiam!!!!!

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Cóż, obecnie sporo wkładają w update do PBDObota, więc wątpię by jD siedział nad prywatnym serwerem.

Opublikowano

Chyba się nie doczekamy Ibota, PBDO tym razem o wiele wyprzedził konkurentów z tą aktualizacją.

,,W WINIE PRAWDA W WODZIE ZDROWIE''

Opublikowano

Gdybyście dokładniej czytali informacje, wiedzielibyście, że jD wyjechał na jakiś czas na wakacje (Australia to świetne miejsce na wakacje). Może już wrócił, może nie.

Opublikowano

Nowy wpis cioty

Lol, guys, stay on topic. Some more previews coming soon!

-jD

To jest ukryta treść, proszę

Moge tez zara dac zdj bo zara bedzie placz ze to se wymyslilem

Czego uważasz go za "ciotę" ?

Chłopak się stara , chce stworzyć coś dla każdego , by każdy mógł w końcu to i owo wypróbować w DarkOrbit .

Co najważniejsze nie ma z tego żadnych korzyści majątkowych , a traci swój czas żeby tacy ludzie jak Ty mogli pograć na privie.

Uważam że może iż go nie lubisz a masz do tego prawo to powinieneś mieć dla niego chociaż minimum szacunku .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...