Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Prywatny serwer od jD

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety ale jak widać z Filmików jD robi serwer do tego momentu kiedy najlepiej grało się w te grę .

New Screen :

d6b18294f9894fb6b2513c5.png

W filmiku pisał ze pozwala na 1 połaczenie a teraz juz widze 2 graczy :)

Czyli postepy sa :P

• Odpowiedzi 333
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ja wam powiem wyjdźcie z domu odstawcie kompa znajdźcie sobie dziewczyny no-life ^^

a tak poza tym ciekawe kto pierwszy bota zrobi do tej gry hehe :)

Opublikowano

@up

Wydaje mi się że JD jako że sam robi bota do DO będzie umiał jakoś zabezpieczyć serwer przed botami.

A z tym no-lifowaniem gadają tylko ci co sami mają takie problemy :) Jak dla mnie nie ma nic złego posiedzieć sobie ze 2h dziennie przed kompem i chwile pograć.

reklama

Opublikowano

Po screenie widać że strona HOME też już musi być dostępna z tego powodu że klan jest . no i drugi gracz (Rambo)

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

o usuneli mój post ^^ why ? a koniecpolski nabija pościki beznadziejnymi wypowiedziami żeby konkurs wygrać xD^^ Uaktywnił się wieli pomocnik w dziale DO ... szkoda słów

Opublikowano

o usuneli mój post ^^ why ? a koniecpolski nabija pościki beznadziejnymi wypowiedziami żeby konkurs wygrać xD^^ Uaktywnił się wieli pomocnik w dziale DO ... szkoda słów

Dokładnie cwel sie tyka że niby offtopuje doradzając nowym a sam się nie trzyma regulaminu.. Tylko wytykać palcem potrafii za wygranie konkursu mógł by wszystkich modów zreportować..

Ochłoń 3 dni.

//Stim

Opublikowano

:) chłopak daje radę jak na 16-latka , Ciekaw jak będzie z połączeniem serwera z stroną"home"

Ciekawe w ile spęka pod groźbami Bigpointu i przestanie rozwijać/zamknie to (tak jak deHackerzOwn, który ma więcej niż 16 lat .. :P)

Opublikowano

no proszę ładnie idzie jeszcze trochę i będzie beta wydana mam nadzieje że zrobię dobre konto i aurora pod uridium wars jest:) jak nie ma to wstawie jeszcze raz :D

0572.jpg

Opublikowano

Wytrzyma :) bo ma $ a poza tym sprawa w sądzie będzie się latami ciągnęła .

ta.. latami.. to nie jest firma która pozwoli sobie na takie coś. jeśli BP się wkur*i to jD będzie miał problem i to nie mały.. a że ma kasę to dużo mu to nie da...

ps. chujowa ta czcionka.. weź ją zmień.

Opublikowano

Jeśli ma kasę to sporo mu to da.

Dobry prawnik i jazda.

Ciekaw jestem kiedy serwer będzie dostępny :)

wam tylko kasa w głowie.. pliki są własnością BP więc postawić mu zarzut kradzieży i tyle :3 nawet najlepszy prawnik mu nic nie da ;3

Ciekawe czy wejściówka będzie płatna czy darmowa i czy to po prostu będzie klon DO czyli masa uri za nim się dorobisz.

wątpię żeby to był darmowy serwer :) utrzymanie maszyny na której będzie ten serwer trochę będzie kosztować ;P

Opublikowano

@up nie znam się na zarządzaniu serwerami :P mam nadzieję, że coś ala 20zł miesiąc :) + ktuś zrobi bocika i baja :D

Tak to jest jak się nie potrafi grać bez botów ....

Jak znowu jakiś lamus zrobi bota to znaczy że kolejny serwer down .

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

Zapewne tak będzie jak np na prywatnym serwie Metin'a Uri szybciej będzie szło i ceny rzeczy będą tańsze .

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

według mnie botów na tym serwerze nie będzie i raczej nie będzie potrzeby używania botów bo mam nadzieje że będzie taniej lub więcej $$ za zniszczone alienki i ranga będzie jak za starego 10 lvl kapitan <3

Opublikowano

No nie jestem pewny do tego... jak chcesz coś takiego to pobierz sobie Darkorbit remix a nie tyle roboty żeby sobie streunery bić i mieć SFE

Opublikowano

JD na razie nic nie daje żadnych screenów ani preview'a nowego niema sądzę że da coś jak już zrobi alienki itp a na razie w poczekaniu w nova raider maniacze :D

Opublikowano

Zapewne tak będzie jak np na prywatnym serwie Metin'a Uri szybciej będzie szło i ceny rzeczy będą tańsze .

Kurwa ja ciebie bardzo proszę nie porównuj metina do darkorbit -.- jedno to gówno i 2 ale i tak tego porównywać nie wolno bo się mózg przegrzeje -.-

Mój własny kanał na YouTube zapraszam :)

Moje tutki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...