Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Trzy Nowe Komplety Broni Na Parim.pl

Sajtur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładne wykonanie broni , raczej zagram

Life is one adventure that you know how to lead,

Let us do what we like not what we're told

:)

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co tu pisać , pełen perfekcjonizm :)

Wiemy ze jestes glupi i przechwalasz samego siebie :D

Slabe strasznie te kolory raza :/

1367750039-U864681.jpg

card.png

Opublikowano

Wiemy ze jestes glupi i przechwalasz samego siebie :D

Slabe strasznie te kolory raza :/

Ahh kocham michale te twoje multi acc ;)

sygna.jpg

Opublikowano

Ahh kocham michale te twoje multi acc ;)

Zapytam sie kto to michal?

Jak ci udowodnic ze nie jestem jakims tam Michalem

1367750039-U864681.jpg

card.png

Opublikowano

Troszkę bez sensu jest to że wszędzie pchacie swoje logo, troszkę to szpeci bronie. Oprócz tych logo to bronie są ładne.

A pomyśl jeśli rozpakują cięta to owszem będą mieli nasze modele .. ale z tym że jak ktoś doda to na swój serwer i gracz zobaczy że jest jakiś inny napis niż nazwa serwera to wtedy zacznie szukac :)

Opublikowano

Nie pochlebiaj sobie, ciekawe kto wrzuci tak chujowe bronie na swój serwer.

Tym bardziej z Waszym jeszcze bardziej chujowym logiem?

Tekstury broni lipne, modele nawet ujdą, no ale w końcu Wy potraficie wszystko zjebać ;]

Opublikowano

Bronie sa ladne...

Tylko jedna rzecz mnie zastanawia....

Niby sa autorskie a mam je na dysku. oO

hehe jedynie co ty masz to mokro w majtach boisz sie konkurencji -,- taka prawda ten wasz nexanity i tak nie wytrzyma więcej jak 1godz tak samo było z poprzednią wersją -,- a już o bugach nie wspomnę

Ps

Luki są piękne ładniejszych nie widziałem i myślę że nie zobaczę no chyba że u was :P

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

hehe jedynie co ty masz to mokro w majtach boisz sie konkurencji -,- taka prawda ten wasz nexanity i tak nie wytrzyma więcej jak 1godz tak samo było z poprzednią wersją -,- a już o bugach nie wspomnę

Ps

Luki są piękne ładniejszych nie widziałem i myślę że nie zobaczę no chyba że u was :P

To co udostępniamy / pokazujemy, posiadamy tylko my (ParimTeam)

Także nie ma mowy o zobaczeniu naszysz rzeczy na innym serwerze, no chyba że ktoś po naszym starcie rozpakują clienta.

Opublikowano

Modele nie są robione od początku ;) Parę starych broni w jedno sklejone + tekstura nowa. Wiem bo w tym siedzę trochę :)

^^

Opublikowano

Modele nie są robione od początku ;) Parę starych broni w jedno sklejone + tekstura nowa. Wiem bo w tym siedzę trochę :)

Niestety ty siedzisz w wyciąganiu i konwertowaniu , innego pojęcia niestety nie masz

sygna.jpg

Opublikowano

Oni przynajmniej przerabiają a nie tak jak ty głupi głupcze wyciągasz tylko z iinych gier i wgrywasz do metina!!

Iweż mi stąd wypierdalaj!

Aco do broni to całkiem całkiem ! nawet mi sie podobają ale musicie się bardziej postarać.

<?php

function głucho($string) { echo $string; }

głucho('Wypierdalać');

?>

Opublikowano

Wogole nie macie gustu, tyle wam powiem, jeszcze te logo na tych broniach.. Poza tym Nexan**y was rozpieprzy, wy macie napierdolone wiecej tych broni niż rozumu..

Kiedyś długi staż na tym forum ;x

Jak ktoś pamięta to pisać ;o.

Opublikowano

Niestety ty siedzisz w wyciąganiu i konwertowaniu , innego pojęcia niestety nie masz

No niestety nie masz racji ja i tak będę wiedział swoje :)

Oni przynajmniej przerabiają a nie tak jak ty głupi głupcze wyciągasz tylko z iinych gier i wgrywasz do metina!!

Iweż mi stąd wypierdalaj!

Aco do broni to całkiem całkiem ! nawet mi sie podobają ale musicie się bardziej postarać.

Może tak mi się podoba? Poza tym nie wiesz co ja robię. Przerabiam wiele rzeczy tylko ich nie udostępniam bo to kosztuje mnie więcej czasu.

^^

Opublikowano

chujowe xD

Sam jesteś chujowy !!!!!

jak ci się coś nie podoba do wypierdalaj mi z tąd ale to już ino chyżo !!!

Piszesz tak zjebie genetyczny tylko poto zeby im podciąc skrzuydła !Bo ty nic chuju zajebany nie potrafisz a oni tak także paszołwon głupi kutafońcu i żebym cie tu więcej nie widział !!!

<?php

function głucho($string) { echo $string; }

głucho('Wypierdalać');

?>

Opublikowano

Sam jesteś chujowy !!!!!

Piszesz tak zjebie genetyczny tylko poto zeby im podciąc skrzuydła !Bo ty nic chuju zajebany nie potrafisz a oni tak także paszołwon głupi kutafońcu i żebym cie tu więcej nie widział !!!

Spokojnie każdy ma prawo do wyrażania opinii.

Opublikowano

Sam jesteś chujowy !!!!!

On tylko wyraża swoją opinię. Luzik.

Mi się podobają tylko łuki :/

Opublikowano

To logo powinno być jakoś ładnie wkomponowane w bronie... Co do samych broni są okey, ale to logo psuje wizerunek w niektórych broniach i nie wygląda to ładnie, estetycznie.

Opublikowano

Można powiedzieć istne dzieło sztuki jak na metin2 ;) Dla mnie rewelacja i zagram z ekipą na serwerze ;)

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...