Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parasole ochronne na mpc :-)

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"PS. Proszę nie nazywajcie ich randomami, grzybami czy innymi .... :-)"

Ok, będę ich nazywał bambusami :D

Pomysł przejdzie, ale widzę, że nie widzę plakietek :)

Opublikowano

No to do roboty xD

Mam dziwne wrażenie, że wziąłeś mnie za mentora i kazałeś mi ruszyć się do roboty xDDDDD

Chore.

Dawniej nie było żadnej ochrony, specjalnego traktowania itp.

Każdy był traktowany tak samo, i jakoś każdy potrafił żyć i dawał sobie radę.

A zachowania w sieci uczyła netykieta.

Ja na dzień dobry dostałem 20% za sygnaturę o wymiarach 1600x1k+ i nikt mnie nie otaczał parasolem, nie było że nowy - Trzeba było się zapoznać z regulaminem

s2c77Oa.png

Opublikowano

dajcie im jeszcze plakietke
MPC Parasol Team

będą bardziej widoczni

a mnie MPC Russian Team

//jakoś takoś z tym nie widzę tego na dalszą przyszłość bo zasad takich to można wywnioskować z otrzymanych warnów(opis)

1375799776-U359635.jpg

Opublikowano

aby zapoznali się z kulturą mpc :-)

hehe

chyba z logiką xD

Dobra a tak na serio to fajny pomysł

ciekawe czy wypali ;)

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Pomysł sam w sobie jest dobry i godny uwagi, no ale żeby nazywać to 'parasolem ochronnym', to chyba lekka przesada. Już lepiej by brzmiało coś takiego jak 'tarcza'. Mam nadzieję, że to jest tylko faza testowa i niektóre rzeczy ulegną zmianie, bo widzę też kilka niedomówień w tym wszystkim.

Opublikowano

Ta parasolka nie pasuje do forum, można to zastąpić innym znaczkiem np. tak jak up Tarczą ;p

Opublikowano

Pomysł i realizacja świetn(a)y, a Wy narzekacie jak zwykle. Mpc parosol team ;_;. Przyniesie to o wiele lepsze osiągi w relacjach pomiędzy użytkownikami.

Opublikowano

Dajcie parasolkę bo inaczej dodosne chce mieć te ulgi :D

Dobra a tak na serio teraz kokosz dobra robota mam nadzieję że pomocna dla nowych użytkowników mpc.

Opublikowano

Mam dziwne wrażenie, że wziąłeś mnie za mentora i kazałeś mi ruszyć się do roboty xDDDDD

Ja na dzień dobry dostałem 20% za sygnaturę o wymiarach 1600x1k+ i nikt mnie nie otaczał parasolem, nie było że nowy - Trzeba było się zapoznać z regulaminem

Ja na dzień dobry dobry dostałem 20% warna za sygnę z powodem "obraza religii chrześcijańskiej". Wtedy jak ktos nie znał regulaminu to szybko leciał, bo 5 warnów i leciał perm. jak dla mnie to otaczanie troską i taryfa ulgowa dla nowych może się źle skończyć, bo zamiast czytać regulamin będa się tłumaczyć "mam parasol, to nie muszę czytać regulaminu". Miejmy nadzieję, że jestem w błędzie.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Większość chyba nie zrozumiała tego pomysłu...

Parasol ochronny ma "ochraniać"tylko normalnych użytkowników, nie reklamiarzy i innych tego typu rzeczy.

Chyba większość z nas kiedyś dostała warna z powodu nieznajomości regulaminu itd.

Ten parasolek pomoże nam moderatorom jak i wam użytkownikom rozpoznać takiego użytkownika i zamiast wyzywać, warnować itp. spokojnie wytłumaczyć dlaczego popełnił błąd i naprowadzić go na dobrą drogę :)

Parasol ten na pewno uchroni również forum od zmniejszającej się ilości użytkowników, którzy po dostaniu masy ostrzeżeń po prostu odeszli z MPC.

Pamiętajcie, że ta ochrona nie daje " 100 defa" (chyba tak to się nazywało ?:P) siła moderatorów jest mocna, i jeśli użytkownik "przegnie pałkę" to kara zostanie nałożona.

Wielki + za pomysł, może teraz na forum nowi użytkownicy będą czuli się już od rejestracji jak "w domu" :P

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Świetny pomysł, gratulacje i mam nadzieję, że to się sprawdzi. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Chore.

Dawniej młodzież była mądrzejsza (nikogo nie obrażam) :D. Dziś musimy iść im na rękę, tak jak w tym przypadku "parasolka", bo jak coś nie idzie po ich myśli uciekają.

- - -

Sam pomysł jest bardzo ciekawy i oryginalny, gj.

Opublikowano

Większość chyba nie zrozumiała tego pomysłu...

Parasol ochronny ma "ochraniać"tylko normalnych użytkowników, nie reklamiarzy i innych tego typu rzeczy.

Chyba większość z nas kiedyś dostała warna z powodu nieznajomości regulaminu itd.

No i właśnie o to chodzi. Kiedyś jak ktoś dostał warna wiedział że ma przeczytać regulamin. Teraz będzie miał to w dupie, bo ma jeszcze 30 dni luzu.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

GJ chociaz jestem za Lenartem

Chore.

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

To wygląda tak jak by na przeczytanie reguaminu byo 30 dni....

- 5% warna

- za co?

- zlamaleś regulamin

- mam jeszcze 30dni na przeczytanie..... <3

.... -.-

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...