Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej WoT MPC

Xanter

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No panowie, zapisywać się :)

Jak wam brakuje kogoś to piszcie w tym temacie albo namawiajcie znajomego aby się na forum zarejestrował :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Nie znam ich :/ Ale życzę powodzenia :P Co do Xantera masz może klan ? I kiedy to się w ogóle odbędzie ?

Opublikowano

No mnie z Flapem możesz wpisać tylko nagroda tak :( Jakbyśmy tak zrzutkę zrobili ?

Nie będzie żadnej zrzutki gdyż konkurs jest dla zabawy + do tego skromne rzeczy do wygrania, a nie żeby jeszcze uczestnicy musieli za to płacić...

Opublikowano

Nie znam ich :/ Ale życzę powodzenia :P Co do Xantera masz może klan ? I kiedy to się w ogóle odbędzie ?

Nie mam klanu, ale jak w planach mam pójdzie do 1padq.

Jak do turnieju będzie 8 zgłoszonych drużyn, podniosę pierwsze miejsce o 210g, jeśli będzie 16, to 2x210g :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Nie mam klanu, ale jak w planach mam pójdzie do 1padq.

Jak do turnieju będzie 8 zgłoszonych drużyn, podniosę pierwsze miejsce o 210g, jeśli będzie 16, to 2x210g :)

Moje pytanie, po co nagorda czempion jak i tak nie ma nagród ?

76561198001815076.png
Opublikowano

Xanter na osobę 210g ? Wpisałeś nas tzn mnie i Falpa ?

PS. Nie macie sznas....

PS2. Co to za klan !PADQ ??

Opublikowano

Xanter na osobę 210g ? Wpisałeś nas tzn mnie i Falpa ?

PS. Nie macie sznas....

PS2. Co to za klan !PADQ ??

Wpisałem.

Ciesz się że ja nie biorę udziału z moją T1 z modułami i załogą na 96% xD

Wejdź na stronę WoTa i wpisz w Klany 1padq.

Tak jak pisałem wcześniej, jak będzie 8 drużyn dorzucę na 1 miejsce 210golda a jak 16 to 2x210 czyli 420 na drużynę.

76561198001815076.png
Opublikowano

Plakietki też.... Xanter nie chce tu się chwalić ale miałem już zaproszenie na ts do SBP bo chcieli mnie do 2SBP ale powiedziałem że nie mam 18 lat to nie mogli uwierzyć że na taki młody a tak gra: P

PS. W moją i Flapa nazwę drużyny pisz PAG ( Polska Arena Graczy ) - niedługo robię klan tylko jakaś pizda mi nazwę zajęła.

PS2 panowie mogę np założyć durgi klan o nazwie PAG Polska Arena Graczy ? Czy musi być 1PAG ?

Opublikowano

Plakietki też.... Xanter nie chce tu się chwalić ale miałem już zaproszenie na ts do SBP bo chcieli mnie do 2SBP ale powiedziałem że nie mam 18 lat to nie mogli uwierzyć że na taki młody a tak gra: P

PS. W moją i Flapa nazwę drużyny pisz PAG ( Polska Arena Graczy ) - niedługo robię klan tylko jakaś pizda mi nazwę zajęła.

PS2 panowie mogę np założyć durgi klan o nazwie PAG Polska Arena Graczy ? Czy musi być 1PAG ?

Jak jest nazwa zajęta to musi być inna. do SBP miałem możliwość dołączenia już dawno temu. Byłem wtedy moim zdaniem w lepszym klanie ale to już prehistoria.

76561198001815076.png
Opublikowano

Wpisałem.

Ciesz się że ja nie biorę udziału z moją T1 z modułami i załogą na 96% xD

Wejdź na stronę WoTa i wpisz w Klany 1padq.

Tak jak pisałem wcześniej, jak będzie 8 drużyn dorzucę na 1 miejsce 210golda a jak 16 to 2x210 czyli 420 na drużynę.

Nabić 96% na czołgu który ma tylko dwóch załogantów, to chwila zwłaszcza jak masz włączone przyspieszone szkolenie i załogę od kupna na 75% :)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja mogę z kimś zagrać jak widać nie mam bardzo dobrych czołgów ( KW-1S ) ale zapewniam ze złym graczem nie jestem, wiem bardzo dużo o strategiach i gram w ta grę z 2 lata ( z przerwami i 1 zbanowanym kontem )

Zagram MS-1, Loltraktor albo T1

Daj "+" to nic nie boli, a ile pomaga.

Opublikowano

Nabić 96% na czołgu który ma tylko dwóch załogantów, to chwila zwłaszcza jak masz włączone przyspieszone szkolenie i załogę od kupna na 75% :)

Szkole od 50% xD

76561198001815076.png
Opublikowano

kto chce ze mną

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

Opublikowano

Ja mogę z kimś zagrać jak widać nie mam bardzo dobrych czołgów ( KW-1S ) ale zapewniam ze złym graczem nie jestem, wiem bardzo dużo o strategiach i gram w ta grę z 2 lata ( z przerwami i 1 zbanowanym kontem )

Zagram MS-1, Loltraktor albo T1

kto chce ze mną

Zgadajcie się i już macie team.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...