Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spirit Healer w Wowie i znaczenie jego szeptów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ta informacja zahacza o Archiwum: X. To coś w sam raz dla wszystkich wielbicieli spraw tajemniczych i teorii spiskowych. W sieci rozpoczęła się burza. Wszystko przez podejrzenia, że Blizzard zakodował w World of Warcraft informacje podprogową brzmiącą: graj w World of Warcraft, daj nam swoje pieniądze. Plotki plotkami, ale w sieci pojawił się nagrany dowód. Czy to żart programistów, czy świadome działanie firmy?

Informację można usłyszeć od Spirit Healer. To podobne do aniołów (a właściwie archaniołów z Diablo) istoty, które przywracają gracza do życia po śmierci. Dookoła nich roztacza się tajemniczy szept. Zdaje się, że nie ma on większego sensu, jednak gdy wsłuchamy się wyraźnie...

Grajcie w World of Warcraft, oddajcie nam swoje pieniądze.

Swoją drogą takie sytuacje są ciekawe, a samo wsłuchiwanie się w szepty Spirit Healera jest trochę przerażające : )

Edytowane przez Ryuuza

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Przegrał, przegrał, a nawet gdyby miał rację, to i tak Blizzard za nic by nie zapłacił.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Doładowuje abonament kiedy mam ochotę pograć przedłużam kiedy gra mi się przyjemnie .. a nie kiedy mi Spirit Healer każe ;)

1360869126-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano (edytowane)

Ja się boje tych szeptów, dlatego nie lubi padać w WoW'ie. Może to po jakimś języku jest? Choć możliwe że po prostu tak mówi, Blizzard kocha pieniążki. Wpiszcie sobie - World of Warcraft illuminati. Choć czasami ludzie przesadzają z illuminatami, zobaczą gdzieś trójkąt i zaraz afera.

@Edit

Popatrzcie na moją sygnatuę, jest trójkąt na logu gry ><

Illuminati !

/Nie siej herezji

Majkel

Edytowane przez Majkel™

May the lord protect me as the world gets hectic.

sygniacia.jpg
My voice projected my life reflected.

Opublikowano

Według mnie jest to żart programistów , ale my,jako odbiorcy słyszymy to co chcemy usłyszeć.

Gdyby ktoś napisał ,że tam słychać co kolwiek innego , pewnie też bysmy to usłyszeli

Opublikowano

Jest więcej ciekawszych smaczków niż, szepty spirit healera od tyłu. Jak na przykład ukryte krypty pod Karazhanem, lub dzieci w elwynn ustawione w pentagram.

xtie lubi to

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Ponoć te dzieci znajdują się 666 yardów od Stormwind

xtie lubi to

May the lord protect me as the world gets hectic.

sygniacia.jpg
My voice projected my life reflected.

Opublikowano

Wiele zdań lub dźwięków można różnie interpretować. Sami nie słyszymy, ponieważ nie dostrzegliśmy niczego znajomego. Jeżeli zostanie to podsunięte, wtedy za każdym razem będziemy kojarzyć to z tym zdaniem. Jeżeli tylko będzie pasować oczywiście pod dźwięk.

Gdyby ktoś oskarżył Blizzard oraz miał wystarczające dowody - w sądzie by zapewne wygrał. To nie jest żadna instytucja państwowa, by być ponad prawem, tym bardziej nie mafia. Dodatkowo, nie wiem, czy znają wszyscy charakter tej gry, czyli pewien rodzaj komizmu. Dlatego czemu ma to być nielegalne? Gdyby chcieli wywrzeć na nas jakieś zachowanie, z pewnością zostało to by ukryte, a nie przez postać w grze wypowiadane, byśmy mogli usłyszeć bez problemu.

Ukrytych miejsc jest sporo, to czyni tą grę jeszcze bardziej wyjątkową. Ponieważ każdy z twórców dodał coś od siebie. Według mnie zasługującym na największe propsy jest komnata w Orgrimmar, gdzie upamiętniono śmierć osoby, która pracowała przy tej grze.

Majkel lubi to
1377863814-U611928.png

Opublikowano

polecam wszystkie czesci:P sam sprawdzalem dawno temu, a tych dzieci chyba na cata czy tam wotlku nie ma (nie jestem pewny)