Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hack na zatrzymanie hp przy końcówce

emilo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mzoe miałeś laga Dresa moze miał i moc włączył.

Pozdrawiam Sebek ;)

Na defcomie i libelatorku też nie ma dresów :) A jakoś bugowali te HP dodam jeszcze że nie używali stabilki

Opublikowano

Ja na PL2 też spotkałem się z tym programem/bugiem że wgl życie komuś nie spada... Próbowałem się dowiedzieć coś o tym i dowiedziałem się tylko o twardej trzydziestce tak jak kolega gdzieś wyżej pisał. koleś chciał to sprzedac za około 400zł także dałem sobie spokój :D

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

Na defcomie i libelatorku też nie ma dresów :) A jakoś bugowali te HP dodam jeszcze że nie używali stabilki

Mój Błąd nie doczytałem xD

1370269248-U384748.png

By: b4rt4z

Opublikowano

To jest darkorbit. Błędów tyle..., pamiętam jak pół roku temu, event zdobądź boje, przez 20 sekund latałem z 0 hp i ubiłem 3 statki jeszcze ;d Nie wiem jak się stało. Jak przestałem się bić statek wybuchł ;)
Kolega miał podobnie, hp zeszło do poziomu naprawy na miejscu i nie schodziło do końca walki. Jednak skoro są takie błędy może są i programy... jeszcze się z tym nie spotkałem.

A bugowanie stabilnej osłony już naprawili.

Opublikowano

Ja kiedyś szukałem takiego hacka. Podobno był płatny, ale dużo ludzi dało się nabrać, bo koleś wciskał ciemnote. Później dowiedziałem się, że był to zwykły bug, chociaż do teaz nie wykluczam, że taki cheat jest, ale jakbyś miał coś takiego do kupienia to 100 razy się zastanów, żeby cię nikt nie oszukał.

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

#Moderatorzy proponuję ten temat zamknąć, ponieważ robi się spam...

Nie nabijaj durnie postów, poniewaz każdy wypowiada się na temat..

Zapewne bug siedzi gdzies płytko w ug.. skoro jest często ukazywany na serwerach

Opublikowano

Nie nabijaj durnie postów, poniewaz każdy wypowiada się na temat..

Zapewne bug siedzi gdzies płytko w ug.. skoro jest często ukazywany na serwerach

Na głównym UG (rosyjskim) Nie ma w tej chwili żadnego błędu ani programu który miałby funkcję takie jakie napisał autor tego tematu .

Tyle w tym temacie moim zdaniem powinien być zamknięty ponieważ temat zeszedł na drogę która jest już nudna . Czyli "ma pan buga ? " "daj pan buga"

0fc5fb0fb2710.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...