Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] AutoKopacz/Bot do Minecraft by Hehe7

hehe7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż chciałbym Ci pokazać mojego Bota do Minecraft by Hehe7.
Proszę o przeczytanie pliku Readme.txt

INFORMACJA:

Bot działa na zasadzie że sam idzie do przodu oraz kopie.Gdy w ręce nie ma kilofa
zacznie szukać go - po kolei najpierw diamentowy gdy nie ma,żelazny,kamienny
Działa na serverach i powinien zawsze działać (duża zaleta bo to nie jest
hack) więc nie da się go zablokować.

INSTALACJA:

Aby rozpocząć pracowanie z nim wejdź do folderu "Potrzebne do działania"
następnie skopiuj gui.png do

Start-->
Uruchom-->;Wpisujemy:"%appdata%"-->.minecraft-->;bin otwieramy minecraft.jar winrarem/unzip

lub
C:\Users\nazwa_usera\AppData\Roaming\.minecraft\bin\ i otwieramy minecraft.jar winrarem/unzip itp
zamiast Users-może być Użytkownicy

Wchodzimy do folderu gui i tam wklejamy gui.png

oraz bibliotekę "ImageSearchDLL.dll" do

C:\WINDOWS

URUCHAMIANIE:

Po skopiowaniu potrzebnych plików można uruchomić program.
Gdy uruchomimy program należy wcisnąć klawisz "HOME" - pojawi nam się okienko.
W okienku wpisujemy dany klawisz odpowiadający za funkcję.Proponuje z,x,c-podczas wpisywania klawisza 1 może zamykać program(nie doszedłem dlaczego) ominąć można poprzez klawiature boczną lub ekranową.
Gdy wcisniemy zapisz-program wyłączy się więc należy go włączyć ponownie.
Aby ponownie ustawić klawisze należy ponownie wcisnąć "HOME"
W razie problemów można go wyłączyć przyciskiem "END" lub klikajać na ikone w
tray'u.

WAŻNE:

Aby Bot poprawnie działał potrzebuje folderu Pliki.
Nie wyciągać nic z pliku ma zostać tak jak jest.
Po skopiowaniu plików z folderu "Potrzebne do działania" można go usunąć.
Nie przestawiać okna z grą Minecraft ponieważ nie będzie poprawnie działał.

Prosiłbym o komentarze:czy działa czy nie,co poprawić czy ktoś tego w ogóle użyje ponieważ to pierwszy mój bot.

Zainteresowani pisać
Zakaz rozpowszechniania.

To jest ukryta treść, proszę

Wynik 4 / 46 przez program w którym zostało to napisane. Nic groźnego tam nie ma(można sprawdzić)

Change log:

• V0.0 - ujawnienie bota.V0.0 Proszę o przeczytanie Readme.txt oraz
    pozostawienia chociaż komentarza lub lajka -moja pierwsza praca.
  • V0.1 (Najnowsza)- dodanie funkcji kopania w
    generatorach cobbla oraz obsydianu. Sam kopie oraz funkcja zmiany
    narzędzia (stoi w miejscu)oraz poprawienie wpisywania klawiszy do ustawienia bota. Już nie trzeba do klawiszy typu F1 dopisywać nawiasów "{}",bot zrobi to za nas.-W wcześniejszej wersji trzeba było wpisywać ręcznie.

Do zamkniecia

1387536187-U112334.png

Jeśli Ci pomogłem mógłbyś wynagrodzić lajkiem :)

Opublikowano

Mam pytanie czy on omija lawę i wodę i dziury ??

Jeżeli nie to po co komu ten bot bo w nodusie jest opcja "AutoWalk" "AutoMine" "AutoTools" wystraczy to włączyc i już sam kopie więc twój bot jest nie potrzebny jak nodus i tak ma więcej opcji niż ten twój bot

Opublikowano

Można ustawic, ze idzie przez pewien czas i gdy skończy sie surowiec np: cobble z podluznego generatora cobble I bedzie sie odwracal i kopal wygenerowany juz cobble i tak w kólko ??

Pozdrawiam

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

Ludzie czego wy wymagacie-pisałem jest to mój pierwszy bot więc wiele nie robi. Po drugie na moje możliwości nie dam rady zrobić coś że rozpoznaje surowiec,ucieka od lawy i wody ponieważ :

Jak by to miało rozpoznać? Może da się czytać z gry co jest przed nami ale wątpie,Nodus ma te opcje co ten-hmmm no niby tak ale gdy ktos chcę bota a nie całego cheata z milionem funkcji.Owszem ma wiecej funkcji ale nie wszystkim to potrzebne. Plus to że mojego się nie da zablokować,wolałem dla siebie sam sobie napisać bota niż pobierać Nodusa czy inne wynalazki. Szkoda trochę że tylko skrytykowaliście że coś jest lepsze-więcej nie zawsze znaczy lepiej. Jeśli chce ktoś cheatować tak że wszystko bot zrobi za nas to nie szukaj tego tu.Napisałem ten bot idzie do przodu,kopie oraz ubiera kilof gdy ten się skończy.Jeśli szukasz opcji takich jak samo robienie narzędzi,xray'e gm mody i te inne to nie masz czego tu szukać.

Jeśli masz pomysł na te funkcje omijania dziur law wody smiało napisz to może to wykonam. Jak na razie nie odkryłem na to sposobu ponieważ dla mnie jest to nie do wykonania. Musiał by porównywać surowiec pod każdym kątem (boże ile by to czasu zajeło) więc już byś wpadł do lawy.Nawet jeśli było by to wykonalne nie będzie to działać tak jak powinno.

DawidHard owszem mogę dopisać funkcję która przestanie kopać po określonym czasie-zawracanie było by już ciężko ponieważ bot musiałby wiedzieć jak jest teraz ustawiony(nie mozliwe) a jesli zle ustawiony to zle zawróci więc nie ma sensu.

1387536187-U112334.png

Opublikowano

hehe mam pytanko. czy da sie zrobic tylko tak zeby zmienial kilofy, kopal w miejscu i niegdzie nie chodzil ??

peind.png

Opublikowano

Można

ustawic, ze idzie przez pewien czas i gdy skończy sie surowiec np:

cobble z podluznego generatora cobble I bedzie sie odwracal i kopal

wygenerowany juz cobble i tak w kólko ??

Pozdrawiam

Tak jeśli wyrazisz na to chęci mogę zrobić aby po jakimś czasie się zatrzymał i przestał kopać.Odwracanie ciężko ponieważ musiałbyś zawsze być dobrze ustawiony żeby dobrze się obrócił.

hehe mam pytanko. czy da sie zrobic tylko tak zeby zmienial kilofy, kopal w miejscu i niegdzie nie chodzil ??

Edit:Jest nowa wersja z funkcją kopania z generatorami surowców.Oraz w nowej wersji do klawiszy typu F1 nie trzeba dopisywać żadnych nawiasów

1387536187-U112334.png

Opublikowano

mam pytanko. czy da sie zrobic tylko tak zeby zmienial kilofy, kopal w miejscu i niegdzie nie chodzil ?? ?

cos jak automine w nodusie tylko nodus nie zmienia kilofów, bedzie to kompatybilne z nodusem ?

peind.png

Opublikowano

kopie ładnie ale nie zmienia kilofów, jak kilof sie konczy to po prostu kopie reką :( :(

peind.png

Opublikowano

Czytałeś plik readme? skopiowałeś imagesearchdll.dll do C;Windows oraz plik gui.png do minecraft.jar do folderu gui?

Aby rozpocząć pracowanie z nim wejdź do folderu "Potrzebne do działania"

następnie skopiuj gui.png do

Start-->

Uruchom-->;Wpisujemy:"%appdata%"-->.minecraft-->;bin otwieramy minecraft.jar winrarem/unzip

lub

C:\Users\nazwa_usera\AppData\Roaming\.minecraft\bin\ i otwieramy minecraft.jar winrarem/unzip itp

zamiast Users-może być Użytkownicy

Wchodzimy do folderu gui i tam wklejamy gui.png

oraz bibliotekę "ImageSearchDLL.dll" do

C:\WINDOWS

1387536187-U112334.png

Opublikowano

Po co taki BOT jak w nodusie jest to samo i wiele więcej :p

I Technik Serwerów Minecraft I

I Skonfiguruję i wgram pluginy pod serwery Factions, Survival, Freebuild I

Opublikowano

Po co taki BOT jak w nodusie jest to samo i wiele więcej :P

Bo na Nodusa można wykminić żeby go zablokować,tego nie zablokujesz,nie zawsze wiecej znaczy lepiej,może nie wszyscy potrzebują miliony funkcji a tu wcisnie jeden klawisz i już mu kopie.Komu taki bot? Zrobiłem go dla siebie,a jakoś nigdy nie wrzucałem na mpc forum więc jest;)

1387536187-U112334.png

Opublikowano

@up Wyjaśnij dokładnie bo nie zrozumiałem Cię :P

''Zrobiłem go dla siebie i nigdy nie wrzucałem go na forum'' Jeśli nigdy go nie wrzuciłeś to jak on się tu znalazł ?

I Technik Serwerów Minecraft I

I Skonfiguruję i wgram pluginy pod serwery Factions, Survival, Freebuild I

Opublikowano

@up Wyjaśnij dokładnie bo nie zrozumiałem Cię :P

''Zrobiłem go dla siebie i nigdy nie wrzucałem go na forum'' Jeśli nigdy go nie wrzuciłeś to jak on się tu znalazł ?

Sorry mój błąd,nigdy nie wrzucałem na forum w sensie NIC,bez tego słowa "go". Pierwsze coś co udostepniłem w sensie;D

1387536187-U112334.png

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Gdzie jest link do downloadu?

Niezły odkop, jednak nie aktualne.

1387536187-U112334.png

Opublikowano

Bo jak reszta sądzi "jest to w Nodusie. To nic ze według ich myślenia zamiast kupić masła kupisz kanapki i powyciągasz to nie spodobało się to nie. Trudno.

1387536187-U112334.png

Opublikowano

To nie jest zalezne od wersji ponieważ to działało jak "trzymanie klawisza" myszki oraz "w". Taki pierwszy mój beznadziejny bot.

1387536187-U112334.png

Opublikowano

podałbyś linka do tego bot'a może inni uważają,że nodus mato samo ale ja nie chce nawet wgrywać cheatów do minecrafta :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...