Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Strajk

adik50o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otóż chcę zebrać trochę ludzi którzy chcą starego klienta gry Darkorbit.W grze po wprowadzeniu tych newsów gra się zepsuła żeby teraz dobrze grać i się dobrze bawić trzeba wydać te 300-400 zł.Wprowadzili np Apisa Zeusa formacje PP i inną grafikę czyli powiększanie.Stara grafika była piękna i chcę żeby znów tak było na innym forum jest taki temat więc na tym też będzie jak był stary klient to nie było trzeba wkładać tyle kasy ile teraz.Niestety zdjęć nie mam starego klienta.Chcę żeby BP cofnęło wszystko i żeby było wszystko jak kiedyś.Pozdrawiam.
DAJ LIKE TO NIE GRYZIE :)

sigpic2025_1.gif

Opublikowano

Tak, piękna była ta stara vega. W ogóle nie rozumiem sensu tematu. Przecież osoby z tego forum to jest garstka graczy DarkOrbit, myślisz, że się przejmą?

Opublikowano

Uspokójcie się z tym starym klientem -.-

Kiedy zrozumiecie, że już nie wróci?

Gra się rozwija do przodu i będą tylko nowsze rzeczy.

#Edit:

Garstka ludzi z forum o botach i bugach wygra strajk w D O.

Ale beka.

W tą grę gra prawie 81 milionów ludzi..

Opublikowano

po pierwsze na grę trzeba wydać min 1tys zł co i tak nic nie da bo na super fee trzeba ok 5 tyś zł po drugie za powrotem starego klienta jest ogromna liczba ludzi a po 3 obecne darkorbit to nie zabawa bo żeby się fajnie bawić to trzeba mieć super fe a na starym kliencie nawet flax miał szanse się dobrze bawić

0572.jpg

Opublikowano

To co ty chcesz to oni mają głęboko w du... Teraz tylko kasa się liczy. Pomyśl ile oni na tym zarobili. Tyle osób już próbowało różnych "strajków" bez skutku. Postaw się na miejscu BP. Wolał byś więcej zarabiać czy mieć zadowolonych graczy? Oczywiście więcej zarabiać!!! Zresztą dużo osobą podobają się te zmiany bo przynajmniej jest jakieś urozmaicenie w grze. Jak ma się wszystko najlepsze to odechciewa się grać. Teraz przynajmniej na coś cały czas trzeba zbierać i ma się motywację do gry (albo do bocenia xD).

Chcesz prawdziwego strajku? Kup bota i boć ile wlezie!!!!

reklama

Opublikowano

Już niedługo będzie serwer jD to będziesz miał starego klienta :P

Tam będzie nowy klient.
Opublikowano

przeczytałem tylko nazwę tematu i widziałem że będzie beka.

strajk powiadasz? ok.. napisz do KAŻDEGO gracza w do że będzie strajk itd. myślisz że ktoś się tym będzie przejmować?

Opublikowano

strajkujemy wuuuu

no chyba nie -_-

musicie sie pogodzic ze stary klient nie wroci beda tworzone jedynie rozne kopie DO np. server od JD co prawda nei ze starym klientem ale kopia

Opublikowano

ooo a ja chce złotą kaczkę na łańcuchu :)

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

Chcecie strajku a nawet nie wiecie gdzie pisać. Polski support nie ma nic do zmiany klienta, chcecie coś zdziałać to piszcie list do zarządu w niemczech. Wątpię jednak, aby coś to dało nawet jeśli zbierzecie b. dużą listę podpisów.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

@ jaki niby mieli by zebrać choćby jeden podpis? Ktoś będzie jęździł po Polsce z związku z głupią grą?

A co ja chce organizować strajk?Chce to niech działa ale pewnie myślał, że napisze posta na forum a reszta za niego się zrobi.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Ale miało nie być lf-4, aegisów itp.

Ale to nie jest stary client...

Stary client wyglądał tak:

darkorbit-foto.jpg

Gówno ci da jakiś śmieszny strajk :)

Opublikowano

Mi podoba się nowy klient :) Gdyby nie wprowadzili tych "newsów" każdy miałby takie same konta i gra by się nudziła.

Stary klient to było straszne gówno. Niepraktyczne, a walki były ekscytujące niczym czytanie regulaminu.
Opublikowano

Stary klient to było straszne gówno. Niepraktyczne, a walki były ekscytujące niczym czytanie regulaminu.

Dokładnie co to za przyjemność bić się minutę z jednym gościem dla mnie najlepsze czasy były po wprowadzeniu profilu pilota ;)

killalllogo.jpg

Opublikowano

Stary klient dla wielu był lepszy ponieważ było pełno osób na mapach . ( dzisiaj pełno botów :D )

Najlepszy klient był chyba na przełomie 2010/2011r. ( no i ten z 2009 ) . :)

Poza tym stary klient przynosił o wiele mniejsze zyski dla BP :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...