Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Trochce denerwuje mnie to nasze Isro i postanowilem przeniesc sie na inna globalna wersje niechodzi mi o np ecsro poniewaz chce sobie zagrac postacia Eu (rogulec^^)

Prosze pomoc mi z wyborem chcialem Csro ale niemoge sie zarejestrowac O_o a na Vsro sronka jest inna i niewiem ^^

Prosze podac np jaki serv wybrac czy sie wbija za 1 razem jak sie loguje czy trzeba przepisywac krzaczki itp^^

Z gory thx

Opublikowano

Polecam KSro :P server jangan ^^ mam tam wlasna gildie 5 lv :P lecz z rejestracja ci bedzie ciezko jak ty na csro nie umiesz sie zarejestrowac :D ale jak sprobujesz to zapraszam na ksro JANGAN :P btw trzeba krzaczki koreanskie na tokenie przepisywac ale to sie robi w 5 sekund :)

Smoke Weed

Opublikowano

ja ci radze poczekać na rusro (możesz zagrać na CBT puki nie będzie OBT)

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."