Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ostrzeżenie] Bocący na x-3

koniecpolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie nie mam ;d

Ehh.. tak myślałem więc lepiej spamować niż kupić tego bota?

Tak na marginesie nie pojmuje ludzi którzy nie mają 40zł na już najtańszego KBota NoGG ale mają setki złotych by zrobić przelew na MHH..

Opublikowano

powiedz mamie żeby ci na urodziny kupiła :)

Chciałeś zabłysnąć? To ci chyba nie wyszło.

Nie chcę bocić,bo jaki w tym sens? Gra jest po to aby się bawić...

8f771ab97ca04.png

Opublikowano

To ciekawe, bo z moich obserwacji wynika, że KBot jak nie schodzi hp przez parenaście sekund celowi zmienia target.

messler, spierdalaj, bo się nie znasz,

gra jest po to by się bawić?

bot to najlepsze rozwiązanie nie ulega wątpliwości, pozbiera ci urkę wszystko ładnie pięknie, a na koniec tygodnia czerpiesz przyjemność z zajebistego wylociku

w grze najczęściej trzeba bić alieny - jeżeli to robisz ręcznie, to oznacza, że jesteś idiotą, bo poświęcasz swój cenny czas, i niszczysz swój real, i jeżeli gra godzinami daję ci taką satysfakcję to aż ci brachu współczuję..

jeżeli robisz przelewy swoje konto - tzn, że jesteś mega idiotą, i tu nic nie muszę tłumaczyć

Opublikowano

messler, spierdalaj, bo się nie znasz,

gra jest po to by się bawić?

bot to najlepsze rozwiązanie nie ulega wątpliwości, pozbiera ci urkę wszystko ładnie pięknie, a na koniec tygodnia czerpiesz przyjemność z zajebistego wylociku

w grze najczęściej trzeba bić alieny - jeżeli to robisz ręcznie, to oznacza, że jesteś idiotą, bo poświęcasz swój cenny czas, i niszczysz swój real, i jeżeli gra godzinami daję ci taką satysfakcję to aż ci brachu współczuję..

jeżeli robisz przelewy swoje konto - tzn, że jesteś mega idiotą, i tu nic nie muszę tłumaczyć

Już bez wulgów,jak chcesz się wyżyć,to do kolegów.

Jaki problem jest w Biciu alienów? :huh:

Mi tam wisi,ja bota nie chcę,nie potrzebuję,bo konto tak sobie rozwinęłem,że na 1 h spokojnie wyciągam nim na kubach 10k ury.

5x10 (5=dni robocze)=50k ury.

Wystarczy na porządny wylocik w sobotę/niedzielę (przynajmniej mi).

Więc nwm jaki wy macie problem?

Jeżeli już bocicie,to czy botów nie wykorzystuje się do walki z BP? Bo raczej po to zostały stworzone.

8f771ab97ca04.png

Opublikowano

Już bez wulgów,jak chcesz się wyżyć,to do kolegów.

Jaki problem jest w Biciu alienów? :huh:

Mi tam wisi,ja bota nie chcę,nie potrzebuję,bo konto tak sobie rozwinęłem,że na 1 h spokojnie wyciągam nim na kubach 10k ury.

5x10 (5=dni robocze)=50k ury.

Wystarczy na porządny wylocik w sobotę/niedzielę (przynajmniej mi).

Więc nwm jaki wy macie problem?

Jeżeli już bocicie,to czy botów nie wykorzystuje się do walki z BP? Bo raczej po to zostały stworzone.

ostatni wers twojej wypowiedzi można przyrównać do pytania któregoś z polskich mądrych polityków:

"ale czy marihuana jest z konopii" :D

Opublikowano

żeby grać trzeba umieć grać:):)

Opublikowano

Normalna gra tak gry BP już nie ;D

1.jpg

Opublikowano

-.0 Ogary darkorbit to nie gra tylko krowa której się nie doi tylko tak krowa doi nas i nie z mleka tylko z kasy -.- dlatego się kupuje boty

@edit

I gra się po to aby się bawić ktoś napisał to będziemy się bawić jak wybocimy sobie na tą zabawę --

Mój własny kanał na YouTube zapraszam :)

Moje tutki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...