Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na płytce CD nie mogę usunąć pliku.

kakuzu22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem dotyczący płytki CD czy DVD. Potrzebuję nagrać pewien film. Włożyłem płytkę do środka i patrze a tu plik. Jak daje usuń to mi wyskakuje błąd - "Nie można usunąć (nazwa pliku): Piki na tym dysku CD są tylko do odczytu. Możesz wciąż kopiować na ten zapisywalny dysk CD nowe pliki, które zastąpią pliki znajdujące się na dysku." W czym jest problem? bo jak próbóje nagrać na tym dysku inny plik (film) to wyskakuje ,że na tej płytce coś się znajduje. Proszę o pomoc! Od razu mówię że nie wiedziałem w jakim temacie to napisać ^^.

Opublikowano

Masz pewnie płytę -R(tylko nagrywanie), potrzebujesz płyty -RW(nagrywanie+usuwanie) za kilka zł takie kupisz. (albo kup drugą dvd/cd r i nagraj koszt bedzie 2x mniejszy)

graphic.png

Opublikowano

Dokładnie jak poprzednicy...Na takiej płycie nie ma szans na usunięcie tego pliku....

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...