Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Myszka League of Legends Collector’s Edition Razer Naga Hex

TheReVeS

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

o kurde, fajny gryzoń. z tymi guziczkami pod kciukiem można robić genialne kombosy, plus można załączyć bola i ustawić sobie takie makra że głowa mała. będę musiał chyba nerkę sprzedać i sobie kupić

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Myszka wręcz świetna do profesjonalnych graczy. Napewno fajna do LoL, DOTA, Diablo, Starcraft itp.

ja mam swoją Razer Deathadder i jestem zadowolony ;)

a co do tematu na pewno empik bo widziałem jakiś czas temu, allegro, tablica, ceneo oraz e-bay (napewno jest)

odgoblinamordu.png

Pomogłem daj "Like"

Opublikowano

Oplaca sie kupowac myszke za 400zl?? wg mnie straszna strata pieniedzy dla kilku dodatkowych przyciskow z boku. Lepiej kupic inna myszka gamingowa za okolo 100 zl i zaoszczedzic 300 zl.

u1lc.png
Opublikowano

Klawiatury i myszki razer'a są bardzo głośne. Kup sobie lepiej jakąś droższą lepszą, ale dobrą o cichą. Kiedyś miałem myche i klawe z razer'a to do teraz w szafie leży.

Opublikowano

Cześć wszystkim. Z tego co widziałem to na stronie głównej komputronika ta mysza jest promowana więc pewnie od ręki można u nich zamówić. Pytanie czy ktoś już kupował, przetestował jak się mycha sprawuje?

Opublikowano

Myszka jest genialna w użytku, jednakże często posiadałem z nią problemy podczas 'wolniejszych' akcji.

Jest po prostu dostosowana pod stałe 'coś', jeżeli twoje ruchy są spowolnione, to myszka nie działa tak, jak powinna.

Mimo to i tak wolę dobrą myszkę za ~200zł niżeli dedykowaną pod LoL'a.

Opublikowano

Polecał bym ebay lub allegro z tego powodu że napewno coś tam musi być a jeżeli nie tam to pozostaje zawsze oficjalna strona razera : ) dziękuję ; *

Opublikowano

Tą myszkę którą byś chciał dostać w Polsce jest ciężko, ponieważ mało osób w Polsce kupi taką myszkę za 400zł, bo w Anglii 400zł to nie jest tyle co w Polsce, Polaczki biedaczki i nie opłaca to się sprowadzać do sklepów bo to żeby stało ja polecam ci myszkę też Razer'a Abyssus jest to super myszka sam ją mam i jestem z niej zadowolony na 11/10. Myszka świetnie dopasowuje się do dłoni, najlepsza myszka jaką miałem miałem też jakaś myszkę za +300zł ale totalna porażka po 1 miesiącu spadła mi z biurka i rozpidoliła się na drobne kawałki, masz tutaj aukcje do tej myszki którą polecam :)

To jest ukryta treść, proszę

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

Opublikowano

A ja napierdzielam na myszce która nie ma guzików, która nie ma przycisków, obudowa odleciała a kabel przecięty na pół a i tak bym tych z razerem rozjebał w pył na solo <_< Myszka nie doda ci skilla.. kup lepiej lepszy mózg. Tylko gdzie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...