Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BO - jak dojść?

olejoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dojsc na to BO?Z tego co wiem jest to dobry exp dla mojego wojownika mentala z fatalnym eq

Opublikowano

u teleportera masz Doline Seunyong czy jakoś tak, jak już sie dostaniesz to na środku masz Czarne Orki [bO]

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

Podchodzisz do teleportera. Klikasz na niego. Wybierasz Dolina Seunryoung czy jakoś tak :D. I się teleportujesz.k,NjE0NTM4MjgsNDUwNzkxMzQ=,f,bez_tytulu.

Strzałkami masz zaznaczone gdzie występują.

212z9rs.jpg

Opublikowano

Jak chcesz expić na największym spocie to od strony jinno jest największy(Znajdz na mapie"Teleportera"i obok masz BO ewentualnie kieruj się w stronę wejścia do świątyni.

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

Najłatwiej Ci będzie skorzystać z teleportacji u Teleportera w mieście. Wybierasz Świątynię Hwang, a po teleportacji wychodzisz z niej i jesteś na środku Doliny. Kilka kroków wprzód i znalazłeś się na BO, czyli spotach z Czarnymi Orkami. ;-)

Opublikowano

Najpierw trzeba mieć 60 lv żeby odblokowała się możliwość teleportowania pod DT.

Najłatwiej Ci będzie skorzystać z teleportacji u Teleportera w mieście. Wybierasz Świątynię Hwang, a po teleportacji wychodzisz z niej i jesteś na środku Doliny. Kilka kroków wprzód i znalazłeś się na BO, czyli spotach z Czarnymi Orkami. ;-)

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Opublikowano

może on gra od paru dni w METINA, a to że Ty grasz 10 lat +/- to nie znaczy że inni też nołlajfie ;d

Metin nie ma 10 lat bo jest od 2004 bodajze ;p a polski '07/08

Opublikowano

Idziesz, na doline, następnie na sam środek mapy. Taki trójkąt. I tak bd miał Czarne Orki itp... ;P Patrz sygne !

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...