Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka nie reaguje w grze.

maxisek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem, w środę normalnie wszystko chodziło, w czwartek przychodzę ze szkoły chce włączyć csa, wszystko ładnie pięknie myszka w menu chodzi, jak chce wybrać tt lub ct myszka tez lajtowo, gdy jestem w grze, nie mogę kręcić myszka, po prostu krece myszka a w cs'ie nie reaguje, jak chce strzelić to strzela, tłumik zakłada wszystko chodzi, lecz nie kręci się, myszka jest 100% sprawna wszystko sprawne, tylko się coś zj*bało, i teraz problem co? Szukałem poradników i nic o tym nie pisało, kolega mi mówił ze bym jakaś komendę wpisał w uruchom i cos z ATI Hotkey zrobił, sęk w tym ze ja tego ATI Hotkey tam nie mam.

Myszka 100% sprawna.

Próbowałem config usunąć, usuwałem jednak nie wiem jakim cudem, config dalej jest ten sam - więc nie wiem, bo po aktualizacji zje*ali to.

Zmieniałem grafikę z OPEN GL na SOFTWARE - nic nie dało.

Rozdzielczość w grze - nic nie dało

Jakieś pomysły?

Windows 7 32 bit, w środę wszystko pięknie chodziło : )

Myszka 4tech glasser.

W innych grach wszystko działa.

Czekam na pomoc <3

edit. w czwartek zmieniłem monitor na nowy, 19 calowy, sterowniki za aktualizowane, grafika za aktualizowana, myslę że to nie przez to chyba ?

Opublikowano

Wgrałem to w config, nie działa dalej, przeinstalowałem csa - działa, ale straszne opóźnienia w myszce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...