Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Hack na coins do Hill Climb Racing BEZ ROOTA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aplikacja nie jest moja, ja ją tylko znalazłem i udostępniam! Apka nie ma najnowszych aktualizacji, więc nie posiada takich map jak Cold Cave, Forest, i 1 więcej z najnowszej aktualizacji, oraz pojazdu Snow Mobile.

Okej.. więc instalacja.

1. Wchodzimy w Sklep Play i odinstalowujemy oryginalny Hill Climb Racing.

2. Pobieramy plik .apk (8.33MB), podłączamy do komputera kabel USB i umieszczamy plik w dowolnym miejscu na telefonie.

DL:

To jest ukryta treść, proszę

Skan:

skantl.png

3. Wchodzimy w ścieżkę gdzie mamy aplikacje i instalujemy ją.

4. Otwieramy grę. Powinniśmy mieć 0 coins, zablokowane wszystkie mapy i pojazdy. Jeśli nie, upewnijmy się, że ORYGINALNA aplikacja jest ODINSTALOWANA.

5. Wybieramy Jeepa oraz mapkę Countryside. Po zdobyciu jakiejkolwiek ilości coinów na mapie, ich liczba powinna zmienić się na 3 932 160. Zmienić tą liczbę można tylko zdobywając bonusy np. Air time, lecz gdy znów wjedziemy w coin, ich liczba znów zostanie zmieniona na 3 932 160.

6. Teraz możemy upgrade'ować nasze pojazdy.

UWAGA! Po powrotnym zainstalowaniu oryginalnej aplikacji, wszystko jest zablokowane i macie 0 coins, tak jak na początku.

Opublikowano

Aplikacja ta zmienia tylko wartość jakiegoś tam gówna w grze i nic więcej. Niestety, ale jak w przypadku większości zhackowanych gier na androida - nie można jej aktualizować. Co jak co, ale Hill Climb to prosta gra i nie trzeba sporo wysiłku, żeby mieć 300kk coins'ów :D

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Niestety, ale skan musi być zrobiony na stronie

Ty wziąłeś ten plik z innej strony, i zmieniłeś jego nazwe na forMPC, ale w skanie została stara nazwa.

Po prostu przeskanuj jeszcze raz ten plik wrzuciłeś.

A dobra zostaw jak jest :P Nie musisz zmieniać.

• 3 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wrzuć nowy link jak możesz bo ten co jest obecnie umieszczony wygasł a ogólnie jeśli to się sprawdzi masz lajka ^_^

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...