Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Szukam)Hazard Bot lub coś w tym stylu ;)

DjPuzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema szukam ,hazard bota lub cos w tym stylu ktory sam bedzie obstawial kase w karczmie.

Za kazdego bota bedzie Like jak bedzie dzialac :)

gmhq5mn.png

Opublikowano

Hazard Bot? Coś słyszałem, ale powiem tak. Nigdy nie wiadomo gdzie będzie kuleczka, w 30sekund możesz stracić całą kasę lub zyskać. To ja bym Ci radził przeszukać tutaj forum o Hazard Bocie bo jest (było) coś takiego, ale osobiście nie polecam :)

Opublikowano

Hazard Bot? Coś słyszałem, ale powiem tak. Nigdy nie wiadomo gdzie będzie kuleczka, w 30sekund możesz stracić całą kasę lub zyskać. To ja bym Ci radził przeszukać tutaj forum o Hazard Bocie bo jest (było) coś takiego, ale osobiście nie polecam :)

Nie ma znaczenia gdzie jest kuleczka, czy ktory kubeczek wybierasz bo klient wysyla ten sam request nie zaleznie od tego ktory kubeczek wybrales. Osobiscie kiedy bota testowalem przegralem 27 razy pod rzad po 2-3 godzinach.

Opublikowano

poco ci hazard bot jak w 100% nie wygrasz kasy to juz bardziej oplaca sie wbic na telefonie z androidem stawiasz cala kase i wybierasz kubek ( tam mozna wpisac sume kasy )

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Powiem jednak ze nie oplaca sie grac biarac pod uwage limit golda, ktory wynosi 10m. Grajac ponad 2 godziny za srebro przegralem 27 razy pod rzad. 2^27=

134 217 728 srebra czyli ponad 1 milion golda, nie zarabiajac przy tym praktycznie nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...