Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] kupiliscie juz?:p

arek6094pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też mam 2 kupione:)

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

Ja mam wszystkie bronie jeśli chodzi o snipera :P

A co do tych broni, to ja tylko czekam, aż te za 180zł zejdą do pułapu 8zł i będziecie płakać, że to nie fair, że wydaliście więcej kasy^^

Swoją drogą daliby coś do kupna przez SMS.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Ja kupiłem za 50zł i mam nosfretau (czy jakoś tak :D) i mam M249 SAW na częściach + strój i było to całkiem opłacalne. M249 jest epickie a shootgun dobry do oczyszczania budynków.

Opublikowano

ae te bronie dostajecie gratisowo ..... kasa zostaje -,-

kupiem sobie nosferatu ^^ fajny pistoecik da szpanu xD sweet wygąd ma ^^

YAY

Opublikowano

Według mnie bfp4f jest 100 razy lepszy od bf3 bo w bf3 wszystko się świeci i jak nie odróżnił bym cienia od czołga, a jak kupie nowy komp to bfp4f na full detalach i wtedy można kupować fundsy na snajperki i koksić na 300m+

poza tym za 180zł masz bf3 bez premium ani żadnych dodatków a w bfp4f za tę kwotę masz broń do szpanu i wszystkie inne bronie i dodatki.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Ja mam wszystkie bronie jeśli chodzi o snipera :P

A co do tych broni, to ja tylko czekam, aż te za 180zł zejdą do pułapu 8zł i będziecie płakać, że to nie fair, że wydaliście więcej kasy^^

Swoją drogą daliby coś do kupna przez SMS.

ej grales dzisiaj okolo 20-20.30 na serwerze na ktorym jest caly czas oman? jak tak to cały czas mnie dedales a ja za każdym razem robilem Ci zemste mój nick to Zweryfikowany.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Według mnie bfp4f jest 100 razy lepszy od bf3 bo w bf3 wszystko się świeci i jak nie odróżnił bym cienia od czołga, a jak kupie nowy komp to bfp4f na full detalach i wtedy można kupować fundsy na snajperki i koksić na 300m+

poza tym za 180zł masz bf3 bez premium ani żadnych dodatków a w bfp4f za tę kwotę masz broń do szpanu i wszystkie inne bronie i dodatki.

Teraz jest jakaś promocja w originie, że premium jest za 80zł.

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...