Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowa mapa - Wyżyna Orków parim.pl

Parim

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już administracja Parim.pl pokazała, na co ją stać.

Ciekawe będzie, czy na czacie serwera (jeśli on w ogóle wystartuje) będą także kłócić się z graczami.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Już administracja Parim.pl pokazała, na co ją stać.

Ciekawe będzie, czy na czacie serwera (jeśli on w ogóle wystartuje) będą także kłócić się z graczami.

Nie będę siedział cicho skoro ktoś ( ekipa teodenu ) hejtuje nasz serwer.

Przepraszam bardzo jeżeli Cię to uraziło.

sygna.jpg

Opublikowano

Strona jest bardzo podobna do strony serwera Enevra. Czyżby coś powiązanego? :>

Kiedyś długi staż na tym forum ;x

Jak ktoś pamięta to pisać ;o.

Opublikowano

Poprawcie..

zaloguj.png

Dzięki , literówka.

Strasznie chujowa ta strona.

Widać że wgl. gustu nie macie.

DZIĘKUJĘ za opinię :)

sygna.jpg

Opublikowano

Zobacz strony przykładowo :

- pandoramt2.pl

- tiveria.pl

- nexanitymt2.com

Tak wyglądają strony Mt2, a nie jakaś przekontrastowana wojowniczka na tle zajebanym z deviantart ..

Opublikowano

Zobacz strony przykładowo :

- pandoramt2.pl

- tiveria.pl

- nexanitymt2.com

Tak wyglądają strony Mt2, a nie jakaś przekontrastowana wojowniczka na tle zajebanym z deviantart ..

Okej , dzięki . Postaramy się ją poprawić by przypadła ci do gustu

sygna.jpg

Opublikowano

Chudy i ja to spółka SA ; d Chłopacy dobra robota obyście tak dalej tworzyli z pasją , a i nie zapomnijcie o zabezpieczeniach pliki to nie wszystko.

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Chudy i ja to spółka SA ; d Chłopacy dobra robota obyście tak dalej tworzyli z pasją , a i nie zapomnijcie o zabezpieczeniach pliki to nie wszystko.

Czyzby bedziesz sie staral o moda na tym serwerze? Jezeli tak to sam sobie pakujesz wiertlo w kolano swoim zachowaniem.

(Wiem co mowie bo juz praktykowalem to i owo z tym delikwentem)

razerv.png

Opublikowano

Czyzby bedziesz sie staral o moda na tym serwerze? Jezeli tak to sam sobie pakujesz wiertlo w kolano swoim zachowaniem.

(Wiem co mowie bo juz praktykowalem to i owo z tym delikwentem)

Co ty wiesz wle coś o mnie? .Ciekawie bo ciebie wgle nie znam , a po za tym co ci przeszkadza jak bym wystartował na moderatora znam się to będę to wykonywał proste więc nie wiem o co chodzi tobie. Zachowaniem mówiłeś grzeszę masz może mnie nagrane na pewno nie bo nigdy nawet nie siedzieliśmy na tym samym kanale na TeamSepak3 tylko pojedyńcze osoby mają o mnie taką opinie bo słuchają co mówią inni i to tak leci od jednego do drugiego , ale co ja się przejmuje administracja parim.pl jak będzie chciała przyjmie mnie z chęcią. Panu podziękujemy , żeby mi się to zdarzyło ostatni raz tylko ze mną porozmawiaj to sobie to wyjaśnimy pisz pw podam ci mojego ts3.

Nie jestem SagariS który pisze ciągle "kiedy strona" "o której ts3" " kiedy forum" , a niby jest w tym samym wieku co ja , ale zupełnie na innym poziomie intelektualnym

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Co ty wiesz wle coś o mnie? .Ciekawie bo ciebie wgle nie znam , a po za tym co ci przeszkadza jak bym wystartował na moderatora znam się to będę to wykonywał proste więc nie wiem o co chodzi tobie. Zachowaniem mówiłeś grzeszę masz może mnie nagrane na pewno nie bo nigdy nawet nie siedzieliśmy na tym samym kanale na TeamSepak3 tylko pojedyńcze osoby mają o mnie taką opinie bo słuchają co mówią inni i to tak leci od jednego do drugiego , ale co ja się przejmuje administracja parim.pl jak będzie chciała przyjmie mnie z chęcią. Panu podziękujemy , żeby mi się to zdarzyło ostatni raz tylko ze mną porozmawiaj to sobie to wyjaśnimy pisz pw podam ci mojego ts3.

Nie jestem SagariS który pisze ciągle "kiedy strona" "o której ts3" " kiedy forum" , a niby jest w tym samym wieku co ja , ale zupełnie na innym poziomie intelektualnym

Już mądrzejsi są Ci, którzy zadają te debilne pytania - oczywiście tak tylko twierdze po twoich postach, zdaniach, składni..

Będzie u was jakaś beta w ogóle?

astiumsign.png

Opublikowano

Już mądrzejsi są Ci, którzy zadają te debilne pytania - oczywiście tak tylko twierdze po twoich postach, zdaniach, składni..

Będzie u was jakaś beta w ogóle?

Beta była już zamknięta .

AviuZ , przepraszamy za nasze wcześniejsze zachowanie .

Mimo wszystko nie powinniśmy się tak zachowywać jako szanujący team , z całego serca szczerze przeprosiny.

Pozdrawiam.

sygna.jpg

Opublikowano

Beta była już zamknięta .

AviuZ , przepraszamy za nasze wcześniejsze zachowanie .

Mimo wszystko nie powinniśmy się tak zachowywać jako szanujący team , z całego serca szczerze przeprosiny.

Pozdrawiam.

Heh :)

Otwartej nie robicie? W zamkniętej ile osób było? Bo wiesz, nie wiadomo, czy taka liczba osób wystarczy by wyłapać wszystkie błędy..

astiumsign.png

Opublikowano

Grało między 150 a 170 osobami , myślę że to wystarczająca ilość

W zupełności , ale pewnie osoby które siedziały ciągle w mieście ja z ekipą 20 osób sprawdzę wszystko ; d

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Ja wiem trochę o Tobie. Niestety nic pozytywnego...

Starasz się o posadę moderatora na prywatnych serwerach nie spełniając odpowiednich wymagań.

Nie myśl, że jakiś serwer zrobi dla Ciebie wyjątek bo wtedy by stracił uznanie graczy. Wątpię aby jakikolwiek serwer do tego dopuścił.

Moim zdaniem moderator powinien być dobrym przykładem dla graczy a osoba grająca na hackach na pewno taką nie jest.

@Topic: Mapa w pierwszej wersji to kompletne nieporozumienie i mam cichą nadzieję, że to był żart ze strony administracji.

Druga mapa zbytnio się nie zmieniła i nie porywa mnie tak jak fabryczna dolina orków.

Może spróbujecie zrobić trzecią wersję tej mapy?

Pozdrawiam Kains Kirighaya.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Ach tak xD

to przejzyj album moby

To jest ukryta treść, proszę

Najśmieszniejsze jest to że w głównym folderze w paku czyli d://ymir work/ znajduje się tam textura logo_parim.dds (a z kąd wiem ? wiem bo rozpakowałem clienta senthi :) )

xD

i TU CIE MAM :P

ttep.jpg

qbid.jpg

crev.jpg

(skąd w pracach bombworka nazwa naszego serwera ?? xD nazwa została ukradziona xD gdyż taki serwer nie wystartował i domena była dostępna także postanowil;iśmy wziąc ją sobie )

to tak samo jak wasz serwer... on tez jeszcze nie wystartował =.=" o to oni mogli sobie domene zajać ...

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Opublikowano

mi się wszystko podoba strona też bardzo ładna i wszystko pod ręką ( a jak was w oczy "razi" to sobie zmieńcie Monitor )

a co do panów z Nexanity to ich nie rozumiem po co wypowiadacie się na temat innych serwerów jak sami nic lepszego nie zrobiliście

Edit@ chyba już rozumiem nie wypaliła "REKLAMA" z Nexanity w TABLECIE to robicie nagonkę na Parim

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...