Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idą zmiany ;) Nowości, nowości, nowości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Z tego co wiem to po 2-3 warnie nadaje sie blok na posty .

No tak, prawda. Z tym, że moderator właściwie nie ma innego wyjścia. A Global nie ma ograniczeń. Things mógł się zapomnieć/nie wiedzieć, więc chyba nie ma co go szykanować za to, tylko uświadomić, jak powinien robić w przyszłości. ;)

Opublikowano

6 warnów od Thingsa w jeden dzień? ;f Coś za dużo chyba. :)

Za każe złamanie regulaminu należą się % ja tu widzę nic więcej jak karanie za złamanie regulaminu a ocenienie czy za dużo czy za mało zostawmy "górze"

Tym bardziej że ten osobnik zachowuje się kategorycznie co nawet można zaobserwować po tytule jego tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/887835-skarga-things-niewyyty-gimbus/?p=6650564

Z tego co wiem to po 2-3 warnie nadaje sie blok na posty .

Tak tylko robią moderatorzy GM mają większy limit warna.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Za każe złamanie regulaminu należą się % ja tu widzę nic więcej jak karanie za złamanie regulaminu a ocenienie czy za dużo czy za mało zostawmy "górze"

Tak tylko robią moderatorzy GM mają większy limit warna.

Wydaje mi się, że nie masz racji. GM nie mają po prostu ograniczeń, ale to nie znaczy, że mogą warnować bez końca. W takim wypadku ktoś mógłby załapać 100% nawet jednego dnia, w jednym temacie, a to nie o to chodzi. Ostrzeżenie, jak sama nazwa wskazuje, jest ostrzeżeniem na popełniany błąd. Jeżeli ktoś nagminnie robi to samo należy mu dać czas na odpoczynek. Niektórzy działają pod wpływem emocji, a przerwa pozwala im ochłonąć. Celem teamu nie jest wykruszanie użytkowników. Uważam więc, że zasada trzech warnów, a później blokady jest dobrym rozwiązaniem. :)

@Topic:

Things - nie przejmuj się wszystkim, co o Tobie mówią. W większości jest to zwykła, ludzka zazdrość. Ty coś osiągnąłeś, a inni nie. Trzymaj się chłopie i powodzenia. ;)

Opublikowano

Wydaje mi się, że nie masz racji. GM nie mają po prostu ograniczeń, ale to nie znaczy, że mogą warnować bez końca. W takim wypadku ktoś mógłby załapać 100% nawet jednego dnia, w jednym temacie, a to nie o to chodzi. Ostrzeżenie, jak sama nazwa wskazuje, jest ostrzeżeniem na popełniany błąd. Jeżeli ktoś nagminnie robi to samo należy mu dać czas na odpoczynek. Niektórzy działają pod wpływem emocji, a przerwa pozwala im ochłonąć. Celem teamu nie jest wykruszanie użytkowników. Uważam więc, że zasada trzech warnów, a później blokady jest dobrym rozwiązaniem. :)

@Topic:

Things - nie przejmuj się wszystkim, co o Tobie mówią. W większości jest to zwykła, ludzka zazdrość. Ty coś osiągnąłeś, a inni nie. Trzymaj się chłopie i powodzenia. ;)

To wtedy każdy by sobie łamał regulamin w jednym temacie bez ostrzeżeń to nie ma sensu ...

Wybaczcie za mały offtop.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

MPC jest jak narkotyk można przestać na pare miesięcy tygodni ale i tak sie wraca ^^

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...