Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KBot

suchy:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ilesz można czekać na jebaną aktualizacje jebanego kbota. ?

Niech ivan ruszy te dupsko albo niech z tym skończy i niech oda to kamieniarzowi niech kamieniarz akutualizuję albo ktoś

inny by kurwa była w 1 dzień a nie w 15.

Opublikowano

Po co robisz takie tematy? To, że sobie chwile po przeklinasz i wyzywasz Ivana nic nie da. Ciesz się, że wogule dalej aktualizuje kbota bo przecież może zrezygnować z tego. Zawsze możesz wydać 120zł na PBDO i czekać pare godzin na aktualizacje.

@Down Ja tam problemu z tym nie mam,a nawet się ciesze, że Kbot nie ma aktualizacji bo mniej botów na mapie co oznacza większy zarobek na PBDO :)

Opublikowano

Ale do chuja niech z tego zrezygnuje jak ma wkurwiać. mam kbota gg 120 zł dałem i żałuje bo moegłem kupić PBDO Bota a nie zajebanego Kbota jak sobie nie radzi to niech z tym skonczy albo niech znajdzie murzyna bo będzie to szybciej aktualizowal

Opublikowano

Nwm niech da jakis odsyp twórcy ibota i niech aktualizuje. pieniadze dobrze jest brać a aktualizowac to nie ma komu

Opublikowano

Ale przecież i tak strasznie dużo ich nie bierze. Ja osobiści kupiłem kbota noGG za raptem 40zł gdzie ibot kosztuje chyba ze 30zł/msc (nie wiem nie patrzyłem jak błąd to można poprawić) , ale i tak po jakimś miesiącu zakupiłem PBDO więc polecam zakup PBDO i mieć wywalone na Kbota.

PS: Przecież Ivan też człowiek może np. gdzie sobie wyjechał i nie mógł robić aktualizacji albo jakiś problem ma. Nie można od niego zbyt dużo wymagać.

Opublikowano

Ivan sam sobie strzela w kolano, bo traci kilentów. Leży pewnie na kacu po weekendzie i nie chce mu się zada ruszyć. Kup PBDObota to będziesz miał spokój.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Haahahah kamieniarz ma aktualizowac kbota xD

Pomysl, ze on ma zycie prywatne . Pomysl, ze profibot wstawia za kazdym razem nowe zabezpieczenia i ivan musi je lamac.

Opublikowano

i tak wszyscy wiemy że ruski to kur... i zlodzieje i aklocholicy :) ... a jak ivan nie umie zrbić aktualizacji to niech wypier... :)

@up on łamie zabezpieczenia ? hahahahahhahahaha od 2 tyg łamie ale chyba jak zerwac banderole z butelki żeby sie nie porwała :)

TYLE W TEMACIE

Opublikowano

@up dokładnie!!

Jebany ivan kurwa i jego jebane aktualizacje. Juz ponad tydzien kurwa ją robi bez jaj, ale cos czuje ze Kbot umrze...

Opublikowano

Gimbusem to jestes ty. A Ivan kase zgarnia to powinien cos z tym zrobic by przyciagnac wiecej klientów, a nie na odwrót...

Opublikowano

@up pff beka, like nie przyśpieszy aktu ;) wgl wie ktoś czy ibot chodzi? bo w czwartek miał wyjść kbot zgody z wersją klienta ale były misje i pbdo był aktualizowany, a ibota nie ma. Czyli jeżeli ibot nie chodzi to nie spodziewajcie sie kbota.

7yo9.png

Opublikowano

Ja myśle ze kbot padnie bo ivan nie wyrobi z aktualizacjami,Twórcy Ibota sie sprezaja maja zarobek,a kbot?Coraz czesciej BP wprowadza zmiany w grze dlatego Ivan nie wyrabia,moze sie wzieli na taki sposob na boty;]

Opublikowano

@Up Tez mi sie tak wydaje, aktualizacje beda robic czesciej by wyeliminowac chociaz te najgorsze boty. W sumie to dobrze bo nie bedzie tego syfu

Opublikowano

@Up Tez mi sie tak wydaje, aktualizacje beda robic czesciej by wyeliminowac chociaz te najgorsze boty. W sumie to dobrze bo nie bedzie tego syfu

Dobry joke. Częściejsze aktualki gry = więcej bugów.

1.jpg

Opublikowano

to do cholery jak jesteście tacy mądrzy to sami se za przeproszeniem kurwa zróbcie aktualizacje albo bota, wpierdzielcie się tam w pakiety kozaki pomyślcie ze on jest sam i musi to wszystko łamać..

Opublikowano

Wyzywacie Ivana i co wam to da ?
Cieszcie się że w ogóle aktualizuje ...
Zastanówcie się dwa razy zanim coś napiszecie może Ivan ma życie prywatne ? Może ma jakieś problemy ? (Problemy ma z piciem :P)
A wy go już ciśniecie ...

Opublikowano

Huj mnie jego problemy . trzeba się zebrać i najebać typa bo to już wszelakie granice przechodzi :D :D :D :D :D :D

byś był taki mądry w realu jak tu

Opublikowano

byś był taki mądry w realu jak tu

o jej weź się nie posikaj czasami -.- pewnie sam się spinasz przed monitorem że bota nie ma a mojej przenośni nie zrozumiałeś , dobrze że jutro sobota odpoczniesz od gimbazy

Opublikowano

o jej weź się nie posikaj czasami -.- pewnie sam się spinasz przed monitorem że bota nie ma a mojej przenośni nie zrozumiałeś , dobrze że jutro sobota odpoczniesz od gimbazy

chłopie/dzieciaku mnie stać na ibota więc uspokój downa :)a zlać to się mogę na cb

Opublikowano

Nie rozumiem jednego wyzywacie sie od gimbów wiekszość z was nadal chodzi do gimnazium

Kbot pewnie bedzie do poniedziałku , tak sądze :)

A co do prywatnego życia ivana , hmm to w sumie jak by jego praca bo hajsu w chuj zbiera a aktualizacje po 3 dni robi .

Problemy z alko ? Hmm gdybym stworzył program i 2/4 DO by na tym latało przyjmując ze 1/4 to inne boty i 1/4 "uczciwi gracze" to pewnie też bym miał wyjebane xD

175001456602037225492.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...