Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do siatkówki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może i to. A co to za różnica jaka siatkówka? Chodzi o to żeby trafić w wolne pole uwzględniając szybkość poruszania się siebie i przeciwnika, piłki, obecność ściany, sufitu odbijającego piłkę i różnych tricków.

Opublikowano

Zaraz mnie coś trafi. Musisz powiedzieć o jaką KONKRETNIE grę ci chodzi, a nie "a może to, a może jednak nie". Tak nikt ci nie pomoże, nie da się zrobić bota do kilku gier o tej samej tematyce [chyba, że są niezwykle zbliżone do siebie i mają te same sterowanie itd.]. Wybacz. Nie ma tak łatwo.

Opublikowano

Zaraz mnie coś trafi. Musisz powiedzieć o jaką KONKRETNIE grę ci chodzi, a nie "a może to, a może jednak nie". Tak nikt ci nie pomoże, nie da się zrobić bota do kilku gier o tej samej tematyce [chyba, że są niezwykle zbliżone do siebie i mają te same sterowanie itd.]. Wybacz. Nie ma tak łatwo.

You have been trolled :)

Opublikowano

@up Powoli wątpię, że chodzisz do tej szkoły informatycznej/technikum czy jak to tam nazwałeś, bo po twojej wypowiedzi widzę, że myślisz, że każdy kod takowych gier wygląda tak samo. Dam ci do zrozumienia. Nie nadajesz się na informatykę, nie potrafisz ogarnąć podstawowej rzeczy, więc dam ci radę łopatologicznie

KOD KAŻDEJ GRY WYGLĄDA INACZEJ ROZUMIESZ? NIE DA SIĘ ZROBIĆ UNIWERSALNEGO BOTA DO KAŻDEJ GRY ROZUMIESZ? JEST TO FIZYCZNIE NIE MOŻLIWE.

Opublikowano

Wiem, że kod każdej gry wygląda inaczej, chodziło mi o to że każda siatkówka wygląda podobnie...

Opublikowano

Co z tego, że wygląda podobnie, jak w jednej sterujesz strzałkami w drugie czym innym. Zresztą nie w każdej siatkówce chodzi o to samo!?

Opublikowano

W każdej chodzi o to, żeby trafić piłką w wolne pole, jesteście tak inteligentni że aż szok...

Opublikowano

Xmanxx a ty jesteś takim debilem że aż szok weź się człowieku ogarnij a nie wszystkich po kolei wnerwiasz

piotr662.png

progskeet-banner.jpg

NIE PRZERABIAM KONSOL PS3!!!!

Opublikowano

@up Podziękuj samemu sobie za to. Sam stwarzasz sytuacje i nawet tego nie widzisz.

Napisałem temat a (prawie) wszyscy zaczynają pisać o czym innym. Wygląda na to, że jestem tutaj najbardziej skoncentrowany i inteligentny z was wszystkich.

Opublikowano

Jesteś największym idiotą na tym forum ...

Zdecyduj się kurwa ....

Nie wiesz w jaką grę grasz i nie wiesz czy chcesz bota to wypierdalaj, koniec kropka, ja pierdole, co za ciężkie czasy nastały ...

Wiem, będzie warn.

Opublikowano

Napisałem temat a (prawie) wszyscy zaczynają pisać o czym innym. Wygląda na to, że jestem tutaj najbardziej skoncentrowany i inteligentny z was wszystkich.

Witam chciałbym napisać bota który gra idealnie w siatkówkę. Jest to gra flash. Od czego mam zacząć? Bot ten ma zawsze trafiać w wolne pole. W tej grze jest dużo tricków więc na 100% da się trafić w wolne pole, nawet przy idealnie grającym przeciwniku. Znam C++ (potrafie napisać program pytający i wypisujący imie, nazwisko, wiek itp., poza tym program mnożący, dzielący itp., wstawić komentarz), html, css. W jakim języku mam to napisać? Powiedzcie mi wszystko, bo nie chce mi się samemu myśleć.

Zostaliśmy strollowani przez gówno.

Wiem, w jaką grę gram ale nie wiem czy chce bota.

AD%20OR%20CRY_euw_92_3_logo.png
Opublikowano

Napisałem temat a (prawie) wszyscy zaczynają pisać o czym innym. Wygląda

na to, że jestem tutaj najbardziej skoncentrowany i inteligentny z was

wszystkich.

Czyli jesteś idiotą jak napisał @up2. Nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Inteligentny? Dziecko drogie, a skąd masz dostęp do naszych dokumentów?

Czy może znaleźć się jakiś moderator, który zamknie tą żenadę?

Opublikowano

Umiem czytać ze zrozumieniem i jako jedyny pisze w tym temacie na temat. Sami nie wiecie jak napisać tego bota, więc piszecie o czymś innym.

Opublikowano

@up Czyli jesteś idiotą, który nie umie czytać, ze zrozumieniem. Wszyscy, chcieli ci pomóc. Pisali na temat, a ty ciągle próbujesz odwrócić kota ogonem, że niby nie pisaliśmy na temat. Człowieku ogarnij się. Jesteśmy istotami inteligentnymi, a nie bandą małp z zoo.

Sami nie wiecie jak napisać tego bota, więc piszecie o czymś innym.

Teraz to żeś doje**ł do pieca, niektórzy tutaj ogarniają lepiej niż ty... Myślisz, że czemu Sopelek997 ma range MPC Coders Team? Za darmo? Za znajomości? Wybacz, na taką rangę trzeba zasłużyć, a nie prosić o bota mimo iż się nie umie go napisać i po prostu nie chce. Chcesz by ktoś inny dosłownie odpierdolił robotę a potem uważać się przed kolegami za "SÓPER MISZCZA PROGRAMOFANIA". Kilku tutaj umie to napisać, lecz po prostu ty swoim zachowaniem zdemotywowałeś ich do napisania zaczątku tego bota. Powtarzam podziękuj samemu sobie.

Wygląda na to, że jestem tutaj najbardziej skoncentrowany i inteligentny z was wszystkich.

Skoncentrowany? Jesteś po prostu trollem, który chce nam udowodnić, że nie wiemy co mówimy, kim jesteśmy i co wiemy.

W tej chwili zapraszam cie do wpisania w google "C++ kurs" i uczenia się samemu. Wtedy gdy ogarniesz C++ zaczniesz pisać tego bota i w razie problemów wrócisz i poprosisz o pomoc z dokładnym opisem problemu. W tej chwili nikt za ciebie nie będzie tego pisał. Ten dział polega na nie pisaniu za kogoś innego tylko wspólnie, lub rozwiązywać problemy.

Polecam ci jeszcze AutoIT, może zaczniesz od niego zamiast brać się od razu za C++, którego jak widać w ogóle nie rozumiesz.

A teraz poproś moderatora by zamknął temat, bo tylko stworzył się zbędny spam. Wróć kiedy na serio będziesz potrzebował pomocy.

Opublikowano

Nie będę prosić żadnego moderatora o zamknięcie tematu bo nikt mi jeszcze wystarczająco nie odpisał. Ty tam wyżej, znowu piszesz nie na temat, może poza tym że poradziłeś mi zacząć od AutoIT zamiast C++.

Opublikowano

@up Ja pier..... Niby gdzie ci nikt niewystarczająco nie odpisał?

@Offtop

Ty tam wyżej

Tak to mów sobie do rodziców.

Opublikowano

Wyjebane mam w tego warna.

Ty pierdolony autorze tematu jesteś pierdolonym imbecylem i dyzmóżgiem .

Chcesz żeby ci pomóc opisz problem ana pewno pomożemy a nie zachowujesz sie jak idiota.

No kurwica mnie bierze jak widze takie gówno!

Chodzisz do przedszkola informatycznego myślisz że jeseś w ten sposób lepszy?- Nie wypierdalaj!.

AD%20OR%20CRY_euw_92_3_logo.png
Opublikowano

Wszystko o co mi chodzi jest w pierwszym moim poście, ktoś kto posiadł umiejętność czytania ze zrozumieniem wie o co chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...