Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robić w MC jak sie już gra nudzi?

szymon210299

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy co zrobiłeś.

Możesz zrobić farmy automatyczne / generatory / budynki.Nie chcę tym zakracać twojej wyobraźni w minecraftcie można robić wszystko ^^

Jeśli gra się już nudzi na SP to przejdź na MP tam gra się z znajomymi i jest fajnie są też dobre serwery.

Jeśli kompletnie ci się nudzi to po prostu zrób przerwę ^^

Opublikowano

Może powiem tak. Nie co robić, ale może jeżeli znudziła Ci się po jakimś okresie czasu. To zrób sobie na chwile przerwie i , może wrócisz z jakimiś pomysłami.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

jak ci się znudziła to pograj w coś innego mi się on już znudził to zacząłem grać w TeeWorlds i inne gierki

albo zrób sobię przerwę od MC na jakiś czas

lg8ppp.jpg jestem Proo Eloo Fajnyyy 110/100 % :D yeaah

Opublikowano

Jak nie chcesz grać w coś innego , to jakieś fajne mody , np. Cod mod i mapki z coda. Fajna zabawa :)

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Pobuduj w jakims nowym stylu, poszukaj serverow ktore oferuja cos wiecej niz brzydki spawn i global survi albo free build gdzie nie ma terenu na budowe, bo wszystko przekopane. Ja sam czekam na pewne cRPG na bazie MC (jest w publikacjach ;))

Opublikowano

Zainstaluj jakieś mod , które polepszają ci grę . Jakieś królestwa , nowe światy itd

mihcio15.png

Opublikowano

Polecam stworzyć serwer hamachi i pograć i pobudować z przyjaciółmi. A jak się to znudzi to po prostu jak ktoś inny mowił, zrób przerwe lub pograj w coś innego.

Opublikowano

Pobuduj w jakims nowym stylu, poszukaj serverow ktore oferuja cos wiecej niz brzydki spawn i global survi albo free build gdzie nie ma terenu na budowe, bo wszystko przekopane. Ja sam czekam na pewne cRPG na bazie MC (jest w publikacjach ;))

hmm cRPG powiadasz czy nazwa zaczyna sie na Ov a kończy na land? jak tak to polece też temu który tutaj szuka pomocy bo mu sie gra nudzi,

ale głównie polecam jakąś paczkę modów żeby nie dodawało (i ułatwiało tylko) ale coś ułatwiało i utrudniało np mocniejsze zbroje i bronie ale i mocniejsze nowe mobki i bossy ( polecam pingwin packa tam jest kilka dobrych modów ale rozgrywke zmienia tam Minecraft RPG mod reszta to damage indicators[zebys widzial ile cos ma hp] optifine [bo te mody bez tego nie pójdą na każdym kompie] rei minimap [żeby postawić waypointy na tych nowych mapach] i too many items [żeby wiedzieć jak zcraftować nowe itemki] ) <-- to ci sie nie znudzi jak zdobedziesz pierwszy portal do innego świata

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...