Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Adc do thresha

linek100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki bardziej adc pasuje do thresha graves czy mf czy vayne Tak że się fajnie grało na premade:) kolega ma thresha i się nie moge zdecydować na adc z tych 3 wymienionych bo one są najlepsze podobno do niego .

Opublikowano

Wydaje mi się że missfortune ponieważ Tresha CC (Q) poprzez przysunięcie się do niego , missfortune może na niego rzucić spokojnie ulta i zaliczyć killa.

Opublikowano

A niedawno napisałem poradnik idealny :(

Vayne jest zdecydowanie najlepszą partnerkę dla Thresha. Potem MF.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Imho MF=Graves>Vayne

Dzięki Q tresha łatwiej wyprowadzić gravesowi burst, mf'ce zburstować, dodatkowo mf nie ma escape więc latarnia jej to wynagrasza, do tego aoe slow który dobrze wspołgra z ulti mf.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Z tych co wymieniłeś to MF.

Ale ja bym spróbował połączenie Thresh + Draven.

muzyka w sygnaturze :x.

Opublikowano

Mi sie wydaje ze najlepsza bedzie mf bo jak tresh przyciagnie to miss da slowa i juz bedzie mial mniej hp lub vayne ze swoim stunem .

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Na moje to Vayne do Tresha:

Gdy tresh przyciągnie Ty możesz łatwo przybić do ściany. No i Vayne niema escape, a Tresh może skutecznie pomagać w ucieczce.

Slow z ulta Tresha pozwala jeszcze skuteczniej doganiać przeciwników.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...