Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmniejszyc ping.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

wiem, że dużo ludzi ma problem

z pingiem oto poradnik jak go

zmniejszyc.

1. Włącz Counter-Strike

2. Zminimalizuj

3. ctrl+alt+delete

4. wchodzimy w zakladke procesy

5. Szukamy Procesu cstrike.exe [ns] lub hl.exe

6. Kilakmy PPM

7. Klikamy ustaw priorytet 

8. Ustawiamy na niski

Opublikowano

Wszędzie gdzie nie wejdziesz w temat problem z fps jest to napisane i 70% tego forum znają to już na pamięć poradnik nie jest zły, ale mogłeś coś jeszcze dodać

Opublikowano

Jeżeli ping skacze przez internet to tego nie ogarniesz na komputerze ale jeżeli masz ping przez komputer to myśle że to pomoże:P

Opublikowano

Tak sposób znany i nie działa przeważnie na ping tylko bardziej na lagi niż ping + za chęci ale na przyszłość

Polecam zrobić poradnik o którym nikt nie wie lub jest mało znany a skuteczny ten sposób w pół minuty szukania

na google i nie wiadomo czy jeszcze nie skopiowany

Opublikowano

Bo to zalezy od komputera moj komputer jest ma karte graficzna Nvidia GeForce 440 -.- Wiec to pomaga...

Tak sposób znany i nie działa przeważnie na ping tylko bardziej na lagi niż ping + za chęci ale na przyszłość

Polecam zrobić poradnik o którym nikt nie wie lub jest mało znany a skuteczny ten sposób w pół minuty szukania

na google i nie wiadomo czy jeszcze nie skopiowany

Bez przesady nie skopiowany ;D Ale w sumie masz racje to moj pierwszy taki poradni ,wiec wiesz jak to jest :>

Opublikowano

Ja jeszcze polecam Razer Game Booster albo Game Booster 3 ;p wydajnośc kompa zwiększa,zamyka procesy które są nie potrzebne w czasie gry ^^

Tak... masz racje te programy tez pomagaja ale jak dla mnie wystarczy wylaczyc skype gg itp ;D

Opublikowano

Tak jak inni pisali ,,przydatne ale znane''

Ale moze sie komus przyda^^

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...