Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zróbcie takiego bocika :D

TheKamilPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też bym takiego potrzebował bot`a. Wiem że trzeba zrobić coś z NPC potem z funkcją koniec questu dalej nie umiem proszę zróbcie takie coś :P

Opublikowano

Nikt wam nie zrobi bota, na zyczenie. Sami sie wezcie za nauke jakiegos jezyka, nie proscie o kod, lub o gotowe programy.

Troche samodzielnosci.

iz9w29.png

Opublikowano

Nikt wam nie zrobi bota, na zyczenie. Sami sie wezcie za nauke jakiegos jezyka, nie proscie o kod, lub o gotowe programy.

Troche samodzielnosci.

Dokładnie zaczołem się uczyć języka python`a :P Tak więc jak się go nauczę w tedy napiszę bot`a do xenox`a i dam za free nie tak jak ten beton :P

Opublikowano

Troche samodzielnosci.

Dokładnie zaczołem się uczyć języka python`a :P Tak więc jak się go nauczę w tedy napiszę bot`a do xenox`a i dam za free nie tak jak ten beton :P

moja wiedza na temat pythona to 0 :> a bota napisalem :> wiec nauka Ci raczej nie pomoze;p

Opublikowano

moja wiedza na temat pythona to 0 :> a bota napisalem :> wiec nauka Ci raczej nie pomoze;p

Ile byś chciał kasy za udostępnienie mi takie bota? ;d

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Tam są SM za free że tak wam zależy czy jest jakiś bug ? Bo dużo osób piszę i nie mogę zaczaić dlaczego go chcą: P

Opublikowano

Tam są SM za free że tak wam zależy czy jest jakiś bug ? Bo dużo osób piszę i nie mogę zaczaić dlaczego go chcą: P

Słucham ?. Może są za free ale to bug . Gadałem z kamer`em na gg i powiedział że pare tygodni i on usunie ten bug . :P

Opublikowano

Btw. co ma kamer do Xenoxa?

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

Przydał by się taki bocik ;P

29894490875723101955.jpg
"Żużel to nie tylko sport. To jest sposób na życie, które uzależnia, kaleczy i zabija"
Dla wielu żużel to bezsensowna jazda w kółko, dla Nas to całe życie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...