Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiosenne porządki na MPC!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Gratulacje

Ale to z nowa grupa "lider" to jakieś jaja są :) nie chodzi o osoby tylko o sam fakt, że tacy moderatorzy liderzy sa faworyzowani

przeciez każdy moderator jest równy a wy dodajciecie grupe "lider"

Liderzy powinni zostać tam gdzie byli czyli w AZ a nie wyciaganie i robienie specjalnej grupy publicznie

Teraz wychodzi na to, że Lider jest lepszy, fajniejszy, lepiej sie zna na damym dziale i zapewne bd to źle wykorzystywane.

Co do wyborów

To gratulacje dla nowych GM chodz jeden już dawno powinien z permem poleciec ale oczywiście zostało to "zamiecione pod dywan" przez jakiegoś GM.

A co do liderów to gratulacje:)

Edytowane przez Marcuśny
Antix i Royal75 lubią to

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Ja to gma sie nigdy nie doczekam.

Inni pracuja i sa dluzej na forum = bez moda, bez gma.

Randomy = Admin right there, there ohh.. and Threre!

MPC Logic xD

p.s gz

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Realskill... Nareszcie ktoś ogarnięty :).

Gratuluję i powodzenia.

@termiator

Jeron i Real są moderatorami dłużej i nie mieli cyrków z degradacjami, więc nie wiem w czym widzisz problem =).

TheJeron78 i Konfitura lubią to
Opublikowano

Ja to gma sie nigdy nie doczekam.

Inni pracuja i sa dluzej na forum = bez moda, bez gma.

Randomy = Admin right there, there ohh.. and Threre!

MPC Logic xD

p.s gz

Ale co ty robiłeś odpierdol level hard chłopie.

sry za spam :C

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Fajnie ze forum sie odbuduwuje lecz popracujcie nad serwerami a nie jakieś głupie rangi wymyslacie ;) taka mała sugestia .. Gratulacje nowemu globalowi i innym ..

TheJeron78 lubi to

2627930384.png

reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Gratulacje

Ale to z nowa grupa "lider" to jakieś jaja są :) nie chodzi o osoby tylko o sam fakt, że tacy moderatorzy liderzy sa faworyzowani

przeciez każdy moderator jest równy a wy dodajciecie grupe "lider"

Liderzy powinni zostać tam gdzie byli czyli w AZ a nie wyciaganie i robienie specjalnej grupy publicznie

Teraz wychodzi na to, że Lider jest lepszy, fajniejszy, lepiej sie zna na damym dziale i zapewne bd to źle wykorzystywane.

Co do wyborów

To gratulacje dla nowych GM chodz jeden już dawno powinien z permem poleciec ale oczywiście zostało to "zamiecione pod dywan" przez jakiegoś GM.

A co do liderów to gratulacje:)

Ranga nie jest lepsza, ale jedna z osób dostaje większe i przede wszystkim więcej obowiązków. Bo w dużych działach, typu Metin, gdzie subfor jest kilkanaście moderatorzy nie zawsze są na bieżąco, żeby ogarnąć taki ogrom, a Liderzy znaja dział odpowiednio i razem z teamem mogą skutecznie pracować w dziale ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Osobiście nie mam nic do Lorda Hadesa, bo nie miałem przyjemności go nawet poznać, ale dopiero co ot tak awansował na Moderatora Minecrafta i od razu został Liderem? To kompletnie przeczy teorii tego, że 'nie patrzymy na przeszłość i liczy się tu i teraz', a dużo w ciągu tych ostatnich dni nie mógł zrobić według mnie.

On był moderatorem Minecrafta kilka miesięcy, poprostu wrócił niedawno. Moderowanie jest jak jazda na rowerze, tego się nie da zapomnieć :P.

A i chyba miał maskę modka na vipie, więc tym bardziej nie miał żadnej przerwy w moderowaniu.

Nie wiem dokładnie jak było i teraz obaj spekulujemy, ale tak czy siak, wygląda to co najmniej dziwnie.

Opublikowano

On był moderatorem Minecrafta kilka miesięcy, poprostu wrócił niedawno. Moderowanie jest jak jazda na rowerze, tego się nie da zapomnieć :P.

A i chyba miał maskę modka na vipie, więc tym bardziej nie miał żadnej przerwy w moderowaniu.

Opublikowano

Miał moderatora na VIPie ;P

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Dziękuję za takie wyróżnienie, gratuluję pozostałym.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...