Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do dyskusji o aktualizacjach botów

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

podwójna szansa to wielkie gówno co dało bugpoit !!

Chcą zyskać na tym więcej ludzi którzy kupią Uridium przez przelew/sms.

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Opublikowano

@up

NIESTETY, ale obawiam się, że to im nie wjdzie [onieważ jeśli nie zaktualizują botów ludzie nie beda wysylać esa bo nic im nie da..

gracze którzy mają słabesze konta na bocie przestaną grać Ci lepsi sprzedadzą/ pobawią się i też sprzedadzą

Opublikowano

kto dostał coś takiego na Profilbot "IBOT i OpenStealth OFF. Licencje będą odnawiane. Przepraszamy za niedogodność":)

Opublikowano

Serio działa KBot ? Czemu ja niby o tym nie wiem jeśli to jest prawda ? :D

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Dzięki ziom 45ArekPL fakt te kilka opcji co na PW podaleś ale fakt działa , no to bocimy ; D pozdro all

// Jak nisko trzeba upaść by robić drugie konto i lajkować oraz propsować swoje wypowiedzi.

~Anonymous.

Opublikowano

@Arek, ładnie to tak moje pomysły podawać za twoje ?

Tu dowód jaki z niego złodziej i kretyn co od kogoś bierze i podaje za swoje :

20536577945724389488.png

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Opublikowano

Jak myślicie, to już koniec botów? Mija już 5 dzień i ani profibot ani pbdobot nie wypuszczają nowych wersji. Na tradzie na forum PBDObota robi się gorąco - ludzie sprzedają masowo konta :D. Czyżby BP wprowadził taką aktualizację że twórcy botów sobie nie poradzą? Jeśli nie będzie botów to ja sprzedaje konta :D

silvertcsax.gif

Opublikowano

Jak myślicie, to już koniec botów? Mija już 5 dzień i ani profibot ani pbdobot nie wypuszczają nowych wersji. Na tradzie na forum PBDObota robi się gorąco - ludzie sprzedają masowo konta :D. Czyżby BP wprowadził taką aktualizację że twórcy botów sobie nie poradzą? Jeśli nie będzie botów to ja sprzedaje konta :D

Dajmy im jeszcze trochę czasu :) W końcu to nowe pakiety( a coraz trudniejsze się robią) więc się nie dziwie ;) 5dni aktualizacji i konta sprzedawać ? o lol :D Jestem pewny że bp takiej aktualki nie wprowadziło :)

Opublikowano

Boty będą, ważniejsza sprawa będzie jak to z aktualizacjami w przyszłości będzie, bo jak mają być parodniowe to ja dziękuję za grę.

Opublikowano

" This is to everyone. I'm sorry about the lack of work done by me over the last few days. As most of you would have known it was Easter and as most of you also know, I'm 16, so don't have much say in what I do and where I go. Over the easter break, it's traditionally a time to go camping with some friends so over the last 4 days I have been having an awesome time out in some mountain ranges with some good friends camping! I had an amazing time and tried to maintain contact with the rest of the gang (v5devs). Now that I'm back, I'm confident I know how to fix the predicament we are in. I'll make an official update news thread in a sec.

-jD

"

Oficjalne ogłoszenie jD. Może i w tym jest trochę prawdy, ale ja po prostu myślę że nie moga sobie poradzić z tą aktualizacją i ciągle coś piszą żeby uspokoić ludzi.

I dalej mnie zastanawia dlaczego jeszcze nie ma nowej wersji Ibota, podobno profibot ma wtyki w BP.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Wydaje mi się, że to bardziej kwestia czasu który obecnie mamy ( święta ) ;)

Profibot cóż, to nie tyle co wtyki, ale nad IBotem podobno masa ludzi siedzi i pracuje, więc fakt dziwne, że nie ma update jeszcze.

Opublikowano

Witajcie kosmiczni Piloci!

Zostaliśmy poinformowani o zbliżających się do nas Międzywymiarowych
zakłóceniach Metamorficznych. Trudno powiedzieć jakie zmiany te
zakłócenia przyniosą, ale wydaje się że mają wpływ jedynie na materię
metaliczną. Pozostaje nam czekać i przekonać się, lecz
najprawdopodobniej zjawisko to będzie tymczasowe.

Pozdrawiamy,

Wasza ekipa DarkOrbit

Wie ktoś co to jest :)

Opublikowano

UP & 2 UP

to nic nie jest, to jest ,,żart'' BP na prima aprilis (info z forum DO).

Na ich miejscu bym wysłał że od dziś każde konto które lata na bocie ma perma

Opublikowano

Witajcie kosmiczni Piloci!

Zostaliśmy poinformowani o zbliżających się do nas Międzywymiarowych

zakłóceniach Metamorficznych. Trudno powiedzieć jakie zmiany te

zakłócenia przyniosą, ale wydaje się że mają wpływ jedynie na materię

metaliczną. Pozostaje nam czekać i przekonać się, lecz

najprawdopodobniej zjawisko to będzie tymczasowe.

Pozdrawiamy,

Wasza ekipa DarkOrbit

Wie ktoś co to jest :)

To był jakiś tam problem z wizem czy coś ale nie wiele osób go miało :P

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...