Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do dyskusji o aktualizacjach botów

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W chuja sobie lecą od samego początku. Tak naprawdę to chyba z tej ekipy v5dev to tylko jD wszystko robi a reszta się opierdala. I wszyscy czekali jak jD wróci z gór.

silvertcsax.gif

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jezuuu jak czytam to co piszecie to aż chce mi się płakać :angry:

Raz piszecie jaki to PB-DOBOT jest wspaniały a jak późniejsza jest aktualizacja to od razu że do dupy .

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Bo święta były.

profibot jest prawosławny więc mają inaczej święta poukładane niż my ;) z tego co wiem (jeśli wgl obchodzą wielkanoc) mają ja za 2tyg, tak jak narodziny Chrystusa świętują po nowym roku.

1.jpg

Opublikowano

Tak pukacz mamy inaczej poukładane święta. Ale ogólnie niektóre święta ruchome się spotykają, ale nie tym razem. Mamy za trochę czasu dopiero ;] A co do dat świąt po prostu my mamy inny kalendarz.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Pukacz Miesiąc po naszych świętach .

A ty wiesz skąd wiem nie? :))

A co do PB to powinien niedługo być .

niedługo, to każdy wie ale nikt nie wie ile godzin

Arsenal it's my religion. Only Arsenal. Only...

silvern4sm2.gif

Opublikowano

Pukacz Miesiąc po naszych świętach .

A ty wiesz skąd wiem nie? :))

A co do PB to powinien niedługo być .

a może o KBocie coś powiesz? ;>

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Mam nadzieję że dzisiaj wyjdzie nowa wersja PBDObota. Bo jak nie wyjdzie do soboty to kupuje Ibota.

Z powodu dość długiego oczekiwania na PBDO Bota mam nieprzyjemność używania IBota od wczoraj. To jest koszmar, mam nowe konto i nie mam na CPU amunicyjny, więc muszę kupować x1 ręcznie, bo twórcy IBota nie pomyśleli o takiej funkcji.
Opublikowano

@ up A nie możesz na aukcji postawić i wygrać? To po grosze chodzi :D. Ja kupiłem przed chwilą na 24 h Ibota za 5 zł na konto na globalu - nie chce rangi stracić a mam wysoką

2@up ale kupując IBota nie pozbywam się przecież dwóch licencji na PBDObota :D.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Witam

Czy mógłby mi ktoś pomóc założyć konto na forum pod PBDObota, sam jakoś nie za bardzo odnajduję się w tym. Chodzi mi po prostu o założenie mi konta na ich forum oraz wysłanie tego całego formularza czy prośby o umożliwienie korzystania z bota, ponieważ chciałbym go kupić po prostu.

Opublikowano

Pamiętacie taką długą aktualizację PBDO-bota chyba ze 3 tygodnie, a Ibot wyszedł na drugi dzień - bez urazy ale może jD dostał szlaban od rodziców na komputer i dlatego nie może nam zaktualizować PBDO-bota.

silvertcsax.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...