Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do dyskusji o aktualizacjach botów

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

all offline omg -.- nigdy nie bd tego kbota ;D

Ibot działa :p. Przynajmniej wczoraj działał :D. Masakra z tym pedobotem. Miał być wczoraj a do dziś go nie ma, chyba kbot szybciej wyjdzie :p

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

ibot ma wersje testową ??

Chodzi ci o to czy trail-e został zresetowane? Jeśli tak to niestety nie.

,,W WINIE PRAWDA W WODZIE ZDROWIE''

Opublikowano

chodziło mi o to czy jak nigdy nie używałem ibota, t czy bd mal pare godzin free, sprawdziłem ta działa

@Edit

Info o PBDO

Hey everybody,

I managed to put together the pieces that were missing to make PBDO work again. This doesn't mean it will get released instantly, but we should be able to give you guys a new version soon™. We need to make sure everything works as usual and there are no nasty surprises, which means we have to test for some hours.

Nevertheless, I think I can safely say: it's done! Now we just have the usual business of fixing bugs and making PBDO as stable as possible.

Stay tuned for further updates :)

Best Regards
v5^development

Arsenal it's my religion. Only Arsenal. Only...

silvern4sm2.gif

Opublikowano
Hey everybody,
I managed to put together the pieces that were missing to make PBDO work again. This doesn't mean it will get released instantly, but we should be able to give you guys a new version soon™. We need to make sure everything works as usual and there are no nasty surprises, which means we have to test for some hours.
Nevertheless, I think I can safely say: it's done! Now we just have the usual business of fixing bugs and making PBDO as stable as possible.
Stay tuned for further updates
Best Regards
v5^development

Sranie w banie. Od piątku tak pierdolą. Co chwile muszą cos naprawić i coś sprawdzić żeby wszystko cacy chodziło i niby wszystko juz jest prawie skończone tylko jeszcze kilka godzin... tiaa..

silvertcsax.gif

Opublikowano

Hey everybody,

Stay tuned for further updates

Best Regards

v5^development

Sranie w banie. Od piątku tak pierdolą. Co chwile muszą cos naprawić i coś sprawdzić żeby wszystko cacy chodziło i niby wszystko juz jest prawie skończone tylko jeszcze kilka godzin... tiaa..

Mozliwe, ze jD cos w pedoszorcie zdupczyl to.naprawiaja.

Swoja droga nurtuje mnie jedno pytanie. Kto pracuje przy ibocie?

Opublikowano

Mozliwe, ze jD cos w pedoszorcie zdupczyl to.naprawiaja.

Swoja droga nurtuje mnie jedno pytanie. Kto pracuje przy ibocie?

Dołączam się do pytania.

Opublikowano

Przy pbdo pracuje jakiś dzieciak, który bądź co bądź wykonuje dobrą robote, ale bez przesady. Ile można czekać? :D

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

Ale przynajmniej na mapach nie ma tylu botów i latają noobki walące po 70k z białeczki nie potrafiące mnie zaznaczyć przez 15 sekund <3
Wsiadłem sobie na chwile na leonka i patrze na te cubikidy, a to się pojawia jak ice meteroid - jak normalne cubiki to by było za dobrze, więc zdąży się zebrać 15 noobków i mają ucieche z małej cuby, trzeba wracać na x-6 <_<

7yo9.png

Opublikowano

Ma ktoś info czy jD złamał pakiety i aktualnie robi aktualizacje najnowszą czy dalej przy pakietach siedzi??

Chyba wczoraj pisali, że w ciągu kilku godziin powinien być bot, ale oni tak piszą co kilka dni od dnia kiedy bot przestał działać :D

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

pbdo pewnie będzie znowy tydzien offline :P

Oni nawet bota nie wypuszczali bo dzisiaj update będzie, woleli poczekać i dzisiaj zrobić bota by wypuścić go szybko ( dziś/jutro ).

Opublikowano

Hi Community,

just as we expected, there was a DarkOrbit update today. They still had a card up in their sleeve, but we expected that also. Their changes don't seem to be as huge as last week but they still did a lot to confuse us. It will take some time to sort everything out.

We will most likely not be ready for an update before next week. That's because of our limited time available (me being away over the weekend for example) and because we don't know how huge the changes really are.

We are sorry to let you wait again, we are working to release PBDO as soon as possible.

Best Regards

v5^development

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...