Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do dyskusji o aktualizacjach botów

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki problem z pbdo;

18:20:29: •nick• establishing connection.

18:20:30: [•nick•] error while logging into dark orbit.

18:20:30: •nickl1 login failed: http login failed

hasło dobrze wpisuje, bo przez strone moge normalnie wbic ...

Moze jednak coś źle robisz. Wpisuj literka po literce :), mi działa wszystko dobrze, więc to nie wina bota

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dlaczego u pbdo pet nie chce mi zbierac pallki ? jest ustawione wszystko zeby zbierał. w bocie pisze ze jest ustawiony tryb na zbieracza surek, a lata tylko za statkiem

sygnaturakill.png
Opublikowano

Powiem skrótowo to co napisał Mr. Smith.

Aktualizacja została całkowicie ukończona. Została tylko sprawa PETa ale jutro wypuszczą nową wersję i wszystko będzie śmigać. Można już bezpiecznie bocić na głównych kontach.

EDIT: Chyba coś jeszcze nie halo bo mi nie chce bić Lordaki i nie tylko lordakii., bije je z samych rakietek i kręci się jak głupi.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Powiem skrótowo to co napisał Mr. Smith.

Aktualizacja została całkowicie ukończona. Została tylko sprawa PETa ale jutro wypuszczą nową wersję i wszystko będzie śmigać. Można już bezpiecznie bocić na głównych kontach.

EDIT: Chyba coś jeszcze nie halo bo mi nie chce bić Lordaki i nie tylko lordakii., bije je z samych rakietek i kręci się jak głupi.

Wczoraj też miałem taki problem, najlepsze było to, że bocik leciał na 1 alienem przez całą mape... Dziś już chyba wszystko powinno działać

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

Wczoraj też miałem taki problem, najlepsze było to, że bocik leciał na 1 alienem przez całą mape... Dziś już chyba wszystko powinno działać

Miałem to samo-ważne że urke zbiera :D

@down mam to cały czas no ale jednak te 3k / h wyrobi więc źle nie jest

Opublikowano

@up miałeś? To już nie masz? Ja mam cały czas. Co w końcu może robić PBDBOT bez żadnych bugów? Bo alienków nie da rady. Jak z Palladium.

silvertcsax.gif

Opublikowano

ciekawe co się dzieję w profibocie... hmm...

Właśnie, już kolejny dzień gdzie nie ma nowej wersji ibota

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

@up szmaciarze powinni zatrzymać czas w licencjach. Bo nie chodzi od czwartku a dni uciekają - mam nadzieję że je zwrócą.

silvertcsax.gif

Opublikowano

@up szmaciarze powinni zatrzymać czas w licencjach. Bo nie chodzi od czwartku a dni uciekają - mam nadzieję że je zwrócą.

Tak powinno być ale niestety nie jest ... coś się ociągają panowie z tym ibotem pbdo już lata a ibot w miejscu stoi .... Dobrze że chociaż w ogóle ten PBDO jest

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

A na jakim tasku latasz. Bo mi niby bije, ale ubije 5 alienów i 6 alien już bije z samych rakietek. Tobie wszystko dobrze śmiga?

silvertcsax.gif

Opublikowano

A na jakim tasku latasz. Bo mi niby bije, ale ubije 5 alienów i 6 alien już bije z samych rakietek. Tobie wszystko dobrze śmiga?

Jak najbardziej , taska sobie zrobiłem sam najprostszego jaki tylko mógł być w TaskCreatorze ...

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

@ up dzięki mistrzu, śmiga :D nie wiem dlaczego niektóre taski biją alieny z ammo i rakietek a niektóre tylko z rakietek.

silvertcsax.gif

Opublikowano

@ up dzięki mistrzu, śmiga :D nie wiem dlaczego niektóre taski biją alieny z ammo i rakietek a niektóre tylko z rakietek.

Bo wszystko to co moje jest najlepsze :D :D :D

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

@up skromnośc to podstawa. Ciekawe czy jak zmienie alienki i mapę pod x-2 to dalej będzie ładnie bił.

Zapewne tak , warto spróbować a jak już to zrobisz to powiedz czy dalej działa bez problemu

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Zapewne tak , warto spróbować a jak już to zrobisz to powiedz czy dalej działa bez problemu

Dupa, gówno. I na x-3 i na x-2 dalej to samo. Pobije z 10 alienków i przy jednym będzie się kręcił jak głupi i bił tylko z rakietek. Przypatrywałeś się uważnie jak ci bije te alienki?

silvertcsax.gif

Opublikowano

Dupa, gówno. I na x-3 i na x-2 dalej to samo. Pobije z 10 alienków i przy jednym będzie się kręcił jak głupi i bił tylko z rakietek. Przypatrywałeś się uważnie jak ci bije te alienki?

3:42h , 18k uri nabite na tym tasku ... bez żadnych problemu biję wszystko

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano
Changelog v1.3.7.71 -> v1.3.7.71 a

Client:

* laser selection (-> speed @npc shooting)

* pet mode selection

FUCK YEA !! No i teraz mi wszystko śmiga i nie kręci się jak pojebany i nie bije tylko z rakietek. Lipa trochę że kupiłem tego IBota w sobotę a nadal nie ma wersji 5.10 - mówi się trudno 35 zł to nie majątek.

silvertcsax.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...