Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do dyskusji o aktualizacjach botów

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

O tak tyle, że żeby się przenieść to trzeba mieć na co. Czyli przejdą Ci co mają tam dobre konta.

Całkowicie cię nie rozumiem , Na pewno gastka osób zostanie na tym mało zaludnionych serwerach ze względu na rangi lub ranking , większość sprzeda konta by grać na serwerach które były jako pierwsze (PL1,RU1/2 , GE1, DE1 ) "o tak tyle , że żeby się przenieść to trzeba mieć na co ." - przecież serwery zostają po staremu

0fc5fb0fb2710.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W sumie tak, ale jak ja latam po mapkach to nie ta gra. Na wrogich x-3 po 2 minutach szukania graczy leci za mną ogromny oddział alienków, a graczy i tak nie znajduję, więc trochę smutno, nie ma z kim powalczyć ;(

co za problem lec na pall tam zawsze jest kogo bic

Opublikowano

To było chyba wyeliminowanie złośliwych botów tak jak bp pisało potem ustąpią bo wiedzą że boty które bocą dla lepszego wypo kupują premke itp a bp ma z tego kase

Pomogłem daj Like <3

Opublikowano

Mam pytanie czy działa może pbdo bot? No i jeszcze czy wiecie może co to jest? Trafiłam ostatnio na statek latający po bitkach i tak dość dziwnie

bo zatrzymuje się przy skrzynkach i czeka aż pet zbierze.Nie zachowuje się jak typowy bot. Ale lata tak cały czas.

Opublikowano

niee, gdyż boty to 95% gry wiec, dochody wzrosną, bo opłacalne bedzie kupowanie premek i nie tylko

Dostałem zakaz udostępniania informacji na temat całego" bot'usingu " ale "TAK'' po części masz racje . Lecz nie tylko z tego powodu dochody wzrosną :)

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Jak ustąpią, to bez sensu w zasadzie cała ta akcja i karanie graczy.

Będzie to znak, że jednak boty są górą, a nie uczciwa gra ...

Opublikowano

Jak ustąpią, to bez sensu w zasadzie cała ta akcja i karanie graczy.

Będzie to znak, że jednak boty są górą, a nie uczciwa gra ...

hehe ta gra od dawna nie jest uczciwa czytaj od jakoś wakacji 2011 roku, kiedy był boom botowy.

1.jpg

Opublikowano

Widzieliście to:

? Martwic się tym? Bo jak dla mnie to BP ostro się wzięło, aa to może oznaczać KONIEC BOTÓW! 8S

Jestem pewien ze koledzy z za wschodniej granicy sobie poradza i to bez wiekszych problemow , tak ze boty byly i beda nie odlaczna czescia tej jak by nie bylo glupiej gry.Pozdro

Opublikowano

Czasami zastanawiam się czy przypadkiem BP zakłada konta na mpc i daje głupie posty typu: "Dobrze że bana dostaliście", "Teraz gra będzie lepsza bez botów", "BP dalej banujcie nieuczciwych graczy", itd..

Ponieważ tak też przypuszczam bo takie głupie posty dają użytkownicy którzy mają max 5/6 postów.

oiph.png

Opublikowano

Jestem pewien ze koledzy z za wschodniej granicy sobie poradza i to bez wiekszych problemow , tak ze boty byly i beda nie odlaczna czescia tej jak by nie bylo glupiej gry.Pozdro

Ja bym nie był taki pewien chociaż może skończy się tak jak poprzednio, czyli: zabrali się dość mocno za to, a potem zabrakło kasy i boty wróciły. :P

141dd6ebcb69b020.jpg

Opublikowano

Czasami zastanawiam się czy przypadkiem BP zakłada konta na mpc i daje głupie posty typu: "Dobrze że bana dostaliście", "Teraz gra będzie lepsza bez botów", "BP dalej banujcie nieuczciwych graczy", itd..

Ponieważ tak też przypuszczam bo takie głupie posty dają użytkownicy którzy mają max 5/6 postów.

Żaden z Ekipy nie zniżyłby się do tego by pisać takie posty , to są normalni ludzie , ich nie obchodzi to co tu się pisze , oczywiście obserwują tu dwie osoby z ekipy które mają konta ale nie piszą postów , ponieważ oni nie mają dużo do gadania w tym temacie ;)

a te posty typu "dobrze że bana dostaliście" są pisane przez userów którzy po prostu grają normalnie , ja jako osoba bardzo przywiązana do osób z TM Kbot'a to jestem przeciw botom. Ponieważ pamiętam te czasy które były wspaniałe , teraz to jest

1. KUP BOTA

2. 24h na dobę bot "ON"

3. Konto na sprzedaż / Bicie statków aż do znudzenia .

Nic więcej .

:) pozdrawiam Rusek

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Żaden z Ekipy nie zniżyłby się do tego by pisać takie posty , to są normalni ludzie , ich nie obchodzi to co tu się pisze , oczywiście obserwują tu dwie osoby z ekipy które mają konta ale nie piszą postów , ponieważ oni nie mają dużo do gadania w tym temacie ;)

a te posty typu "dobrze że bana dostaliście" są pisane przez userów którzy po prostu grają normalnie , ja jako osoba bardzo przywiązana do osób z TM Kbot'a to jestem przeciw botom. Ponieważ pamiętam te czasy które były wspaniałe , teraz to jest

1. KUP BOTA

2. 24h na dobę bot "ON"

3. Konto na sprzedaż / Bicie statków aż do znudzenia .

Nic więcej .

:) pozdrawiam Rusek

No ja też pamiętam . :) Wyloty takie, że praktycznie całą firmą albo chociaż pełnym klanami. Teraz to najpopularniejsze są wyloty solo. Jedynym sposobem do powrotu tego byłoby wyzerowanie wszystkich kont i dalej staranie się o to żeby nie wróciły boty. Mimo wszystko ja twierdzę, że boty były, są i będą w Darkorbit. A to też mniej więcej dlatego, że DO nie jest jedyną grą BP i nie opłaca się zajmować się jedną grą, skoro mają ich kilkanaście. Dzięki za uwagę.

141dd6ebcb69b020.jpg

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę
- O widzę, że BP szaleje dostali polówki z logo DO i bluzy z "B." :D Chyba jako premie za zwalczanie botów :D

Jak tego słucham chce mi się śmiać "słabi gracze muszą się napracować żeby dogonić resztę" buhahaha a kto dopierdala co pierdnięcie jakieś gówna ? -.-

1.jpg

Opublikowano

No ja też pamiętam . :) Wyloty takie, że praktycznie całą firmą albo chociaż pełnym klanami. Teraz to najpopularniejsze są wyloty solo. Jedynym sposobem do powrotu tego byłoby wyzerowanie wszystkich kont i dalej staranie się o to żeby nie wróciły boty. Mimo wszystko ja twierdzę, że boty były, są i będą w Darkorbit. A to też mniej więcej dlatego, że DO nie jest jedyną grą BP i nie opłaca się zajmować się jedną grą, skoro mają ich kilkanaście. Dzięki za uwagę.

Mylisz się, że BP ma kilkanaście gier nie znaczy że się DO nie zajmują, od każdej gry mają innych informatyków programistów grafików a jakby się nie zajmowali DO to designów do aegisów/spear/cyt by nie było, pewnie pomyślisz że 3 designy to wcale nie wyczyn w takim razie zrób jakiś design i wprowadź go do gry do serverów ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...