Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do dyskusji o aktualizacjach botów

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko pięknie działa, ale załączył się za 3 razem ^_^

A i mam takie pytanie, miesiąc temu przestałem czytać spam. I czy ktoś by mi mógł powiedzieć co jest teraz grane z tą "akcją" BigPoint’u, tak mniej więcej w krótkich zdaniach. Byłbym bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam i z góry dziękuję.

Firma Bigpoint zamierza wprowadzić udoskonalenia do gry takie, które będą utrudniały życie twórców botów i ich populacja na mapach spadnie do minimum a boty zaczną podupadać. Mają też w planach udoskonalić system banujacy boty więc zapowiadają się czarne chmury dla bociarzy.

A jednak nadal przerywa mi połączenie w bocie i loguje się od nowa, czyli trzeba będzie czekać na fix'a od Ivana.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OMG popsuł mi sie o 23 kbot cc a teraz jak dziala to z samym kbotem sie psuje a urka ucieka ;/

Kbot CC się nie popsuł, poprostu jest aktualizacja wszystkich botów i trzeba czekać na nową wersję.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Mnie to juz nawet nie drażni,mam to gdzies,ta gra juz sie nudna zrobila za duzo bubli-nowosci i chłamu co pogarsza jakosc tej gry,Co do aktualizacji nie ma sie co dziwic,trzeba czekac cierpliwie. Proponuje na browarka zmnego wyskoczyc.

Opublikowano

Mnie to juz nawet nie drażni,mam to gdzies,ta gra juz sie nudna zrobila za duzo bubli-nowosci i chłamu co pogarsza jakosc tej gry,Co do aktualizacji nie ma sie co dziwic,trzeba czekac cierpliwie. Proponuje na browarka zmnego wyskoczyc.

Browarka mówisz, no ja niestety nie pijam trunków procentowych a jeśli już nawet to z osobami niepełnoletnimi też bym się nie napił a niepełnoletnia jest 90% tego działu :P Aktualizacje to priorytet każdej gry, firma jak każda inna nastawiona jest na zyski więc musi się starać przyciągać klientów czymś, co ucieszy uczciwych i bogatych graczy a bociarzom dadzą jedynie czas na oczekiwanie na nową wersję ;) Trzeba czekać nic na to nie można poradzić

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Ups przepraszam,nie miałem na myśli niepełnoletniej młodzieży nie powinienem o tym wspominac.Co do aktualizacji najpewniej do niedzieli winna byc.

Opublikowano

Ja kupiłem sobie Merkave (Bot) za 20 zł na 23 dni :) I narazie jestem zadowolony.

Mają dodać nowe wrota (typu kappa/zeta) Z tego co się dowiedziałem.

Opublikowano

Ja kupiłem sobie Merkave (Bot) za 20 zł na 23 dni :) I narazie jestem zadowolony.

Mają dodać nowe wrota (typu kappa/zeta) Z tego co się dowiedziałem.

i dziala bez problemowo bo w sumie to jeszcze faza testow ? jak go kupic przez PSC pomozesz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...