Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do dyskusji o aktualizacjach botów

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki bot jest darmowy i działa?Sory, ale dawno nie bociłem(właściwie od 2012) a nie chce całego tematu przeglądać

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaki bot jest darmowy i działa?Sory, ale dawno nie bociłem(właściwie od 2012) a nie chce całego tematu przeglądać

Żaden. Jedynie IBot/Kbot/OpenStealth/KOpenStealth są triale 24h.

jp8p35.png
Opublikowano

A co z Merkavą?Jakieś trzy tygodnie temu mi się obiło o uszy że darmowa?

zapewne chodzi Ci o MerkavaBot, tak kiedyś była darmowa teraz ma jedynie triala 72h, po wykorzystaniu go musisz wykupić licencję.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Whilst it has been a quiet month, I thought it would be good to give a small update on what we are doing. We've come up with a few different ideas on how to tackle the situation (one of which involves writing an ENTIRE SWF decompiler in C# :3). For now, I plan to implement a simple one, however we do plan to develop a more solid solution for our issue. Mr.Smith and I are currently working through it all and hope to have some sort of a demo or even a screenshot for you guys soon, but no holding your breaths. Once PBDO-Bot is back online, we have considered in the past rewriting most of the bot. If the other members of the team aren't up for that challenge then I certainly am, so look forward to good things coming from the bot in the future!

That's enough from me wink.gif

Info od jD

Jak myślicie, PB w końcu ruszy ?

Jakie jest wasze zdanie

Opublikowano

Wyraźnie jest napisane że PBDO będzie za jakiś czas online, więc trzeba czekać i znowu zacznie się palladium botem zbierać :D

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Kbot ma aktualizacje licencji

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

nie licencji tylko serwera licencji to jest różnica, pewnie dlatego, że bany się posypały.

PBDO powraca a oni tu nam chcą bany wlepiać ! :D

Jestem przekonany że to będzie jak z degradacją 1,2,3 pobanują tygodniowo przed 2 miesiące po 20.000os/tydzień i go wyłączą bo zyski coraz gorsze. Ważne żeby być dobrej myśli :P

Opublikowano

chyba ivan cos z tym zrobi i spowrotem kbot, ibot , itd beda nie wykrywalne dla tego BP

Bo straty dla ivana bd wielkie dziennie strasznie duzo ludzi wykupuje licencje a jak za boty beda bany bo beda wykrywalne to nikt nie bd bocil i nie bd kupowac botow. I jak kolega wyzej powiedzial straty ogromne dla BP. Na PL1 pol serwera wybanowali no i ok ale 2/3 ze zbanowanych jedzie na bocie i w czasie mhh i akcji specjalnych laduja swoja kase a 1/3 wali caly czas na bocie. Mnie zbanowali a wydalem tysiaka i od czasu do czasu jak jest cos wartego do kupienia to kupuje

Opublikowano

chyba ivan cos z tym zrobi i spowrotem kbot, ibot , itd beda nie wykrywalne dla tego BP

Bo straty dla ivana bd wielkie dziennie strasznie duzo ludzi wykupuje licencje a jak za boty beda bany bo beda wykrywalne to nikt nie bd bocil i nie bd kupowac botow. I jak kolega wyzej powiedzial straty ogromne dla BP. Na PL1 pol serwera wybanowali no i ok ale 2/3 ze zbanowanych jedzie na bocie i w czasie mhh i akcji specjalnych laduja swoja kase a 1/3 wali caly czas na bocie. Mnie zbanowali a wydalem tysiaka i od czasu do czasu jak jest cos wartego do kupienia to kupuje

Ivan gówno zrobi. On tylko crackuje Ibota. Wszystko zależy od profibota, oni muszą o to zadbać.

A co do PBDO to super, że -jD zaczyna aktualizować. Problem w tym, że "za jakiś czas" może być tak długie jak ostatnio. Ale w sumie są wakacje, mają więcej czasu. Zobaczy się.

Opublikowano

Ivan nic nie ma do gadania jego praca od odtwórcza co oznacza, że kopiuje czyjeś dzieło. Podejrzewam, że to już nie jest kwestia zabezpieczeń antybanowych ze strony profibotu nie żadnego Avina jak co niektórzy myślą. A co do zarobków Ivana po pierwsze już dorobił się sporej sumy na Kbocie, kosie i kerce oraz podejrzewam, że Ivan ma jakiś plan B jakby DO upadło pod względem, co jak co ale jest w gronie nielicznych osób które zcrackowały ibota więc może dalej przerzucić się na inny program.

1.jpg

Opublikowano

No i teraz zasadnicze pytanie.. poleciało mnóstwo warnów, moje 3 z 3 kont dostały 72 godziny, jak słyszeliśmy oberwali ludzie używający botów nawet kilka miesięcy temu. Teraz trzeba zidentyfikować na czym tak na prawdę polega ten 'system' którego bp, jak wcześniej pisali są w 100% pewni. Myślę, że skanowanie ip możemy odrzucić, nie posuneliby się do tego. 'Ręczne' przeglądanie dzienniczków lub określony skrypt badający zawartość dzienniczka pod określonymi kątami (oczywiście bocenia) jest całkiem prawdopodobny, a wtedy na nic robota jD czy teamu profibota. Zatem - przyszłość botów zależy tylko i wyłącznie od tego jaki rodzaj systemu zastosowało bp. I z tego na co teraz wygląda, stoi pod ogromnym znakiem zapytania.

7yo9.png

Opublikowano

wiadomo kiedy kbot bedzie dzialac

Jak wyjdzie nowa wersja :D

A tak na poważnie to nikt na tym forum nie jest Ci w stanie dokładnie powiedzieć kiedy będzie nowa wersja KBota. Trzeba poprostu cierpliwie czekać

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

To ja znów zapytam. Czy opłaca się na tą chwile kupować OS'a? Bo mój kolega niedawno kupił KOS'a zrobił kilka wrót i dostał tą 72 godzinną blokadę :D

jp8p35.png
Opublikowano

To ja znów zapytam. Czy opłaca się na tą chwile kupować OS'a? Bo mój kolega niedawno kupił KOS'a zrobił kilka wrót i dostał tą 72 godzinną blokadę :D

OS/KOS ... praktycznie to samo, teraz za każdego bota/wspomagacza możesz wyłapać bana, nawet za OS'a

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Wiem że to samo tylko że mam Zete, Epsilona, Lambde, Gamme i Delte na bazie i nie chce mi się ich robić. To już nie te czasy gdy kiedyś się wskakiwało we wrota które robiło się raz na miesiąc. Teraz to wszystkie wrota mam przeleciane na wylot i są monotonne przy okazji OS przez miesiąc by nazbierał trochę tej palki bo brakuje jeszcze 6 Herculesów do Full.

Aha i jak BP niby sprawdza czy ja zbieram palke normalnie czy na wspomagaczu? Czym to się różni bo według mnie jest tak samo ranga idzie tylko za wrota więc przykładowo punkty rangi mi nie skoczą ani 80k lordakii, mordonów i saimonów nie ubije tak jak by to było na bocie.

jp8p35.png
Opublikowano

Wiem że to samo tylko że mam Zete, Epsilona, Lambde, Gamme i Delte na bazie i nie chce mi się ich robić. To już nie te czasy gdy kiedyś się wskakiwało we wrota które robiło się raz na miesiąc. Teraz to wszystkie wrota mam przeleciane na wylot i są monotonne przy okazji OS przez miesiąc by nazbierał trochę tej palki bo brakuje jeszcze 6 Herculesów do Full.

Aha i jak BP niby sprawdza czy ja zbieram palke normalnie czy na wspomagaczu? Czym to się różni bo według mnie jest tak samo ranga idzie tylko za wrota więc przykładowo punkty rangi mi nie skoczą ani 80k lordakii, mordonów i saimonów nie ubije tak jak by to było na bocie.

Zauważyłeś że podczas zbierania palki OS'em nie pokazuje się w logu ze zebrałeś surowiec palladium ? Jak zbierasz ręcznie to taki log się pokazuje a jeśli OS'em przykładowo to tego log'a już nie ma i to prawdopodobnie tutaj tkwi ich system, no i nie zapominajmy o proxy które są ustawiane przy używaniu programu

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Zauważyłeś że podczas zbierania palki OS'em nie pokazuje się w logu ze zebrałeś surowiec palladium ? Jak zbierasz ręcznie to taki log się pokazuje a jeśli OS'em przykładowo to tego log'a już nie ma i to prawdopodobnie tutaj tkwi ich system, no i nie zapominajmy o proxy które są ustawiane przy używaniu programu

Może też coś z prędkością zbierania? Bo człowiek nie zawsze w ciągu 5 minut zbierze tak bardzo szybko, czasem coś na czacie napisze a czasem coś się napije i przestaje zbierać na chwilę a OS zbiera ciągle tak samo

Opublikowano

Może też coś z prędkością zbierania? Bo człowiek nie zawsze w ciągu 5 minut zbierze tak bardzo szybko, czasem coś na czacie napisze a czasem coś się napije i przestaje zbierać na chwilę a OS zbiera ciągle tak samo

Kto ich tam wie, najgorsze i tak jest to, że mają na wykrywanie sposób i działają nie zapominając o karach, i to srogich :(

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...