Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do dyskusji o aktualizacjach botów

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, tak w październiku, oczywiście, szkoda że wcześniej pierdoliliście co innego, że we wrześniu,

potem październik, listopad o grudzień ! Pora opuścić grę i poszukać lepszej, bez wydawania kasy,

ew. jak ktoś gra na siłe to się dorobić.

pyhvh7E.png

Opublikowano

@topic

Na obecną chwilę nie ma nie licząc pixel botów

@szymon2727

Jeśli o taką grę chodzi to polecam andromeda5 ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Wszystkie te nagłę zmiany w DarkOrbit odnośnie botów to dzięki nowemu włąścicielowi BP. Takie ja mam przynajmiej źródła, jak było już to napisane to przeprasazam bo nie lubie czytać spamu, którego jest tu dużo.

Moja opina jest taka:. Skończył się już pewien etap "gry", trzeba znaleść nową. A coś czuje że ja będzię Grudzień to zaraz będzie przekładanie wszytskiego na nowy rok, a puźniej na kolejne miesiące tak jak pisali koledzy wyżej.

Pozdrawiam

oiph.png

Opublikowano

Darkorbit remix - wersja Darkorbit tylko że Offline.

Tak można ustawić, ale musisz znaleść takiego pixela który działa bezbłędnie. Ale lepiej już P.E.T. z 3 lvl zbierania by ci zbierał niż pixel i jakbyś jeszcze go postawił na mapach PvP to 2x wiecej bonusów

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Zobacz ten.

Brak jednego pliku oraz skanu ! ! !

A boty chyba nie działają jak ktoś wie, co działa niech pisze!

KLIKNIESZ? <3 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Naprawde zamierzacie tego uzywac ? Skoro poradzili sobie raz z botami, to napewno za jakis czas zrobia to samo. Zreszta na tej stronie autor napisal, ze nie wie czy uzywanie tego jest bezpieczne ...

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak by ktoś mógł mnie poinformować jak na dzień dzisiejszy z botami ?

Byłbym bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam i z góry dziękuje

oiph.png

Opublikowano

Działają jedynie pixelboty i merkava, jednak czy merkava jest bezpieczna - nie wiadomo ... Boto miały już wyjść w połowie września, później października, a już mamy listopad - myślę, że to koniec botów ...

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Nowa wiadomość!!

Gdy wstukuję w pasek adresu URL profibot.net wyskakuje mi następujący komunikat:

Ups! Przeglądarka Google Chrome nie znalazła strony profibot.net

Spróbuj ponownie wczytać: profibot.­net

Tak więc oznacza to zamknięcie strony profibot, a zatem na pewno upadek na dłuższy czas iBota, a wszyscy wiedzący choć trochę na temat botów do DO domyslają się, że ciągnie to za sobą brak także kBota, więc dwa największe imperia UPADŁY!!!

Moim zdaniem na conajmniej pół roku można się z obydwoma botami pożegnać.

Dziękuję za uwagę!!

141dd6ebcb69b020.jpg

Opublikowano

Mówiłem że boty upadną. Już chba nikomu nie bdzie chciało się robić kolejnego bota ...

Opublikowano

Mówiłem że boty upadną. Już chba nikomu nie bdzie chciało się robić kolejnego bota ...

Według mnie się mylisz. Boty były zbyt dużo kasy warte. Nawet nie wyobrażasz sobie jak maskaryczne pieniądze zainskasował profibot oraz Ivan sprzedając licencje. Moim zdaniem boty wrócą dopiero wtedy gdy czujność BP zostanie uśpiona, czyli mamy wg. mnie conajmniej 1 rok bez botów. Ale na pewno jeszcze będą póki DO istenieje boty też istnieć będą. Tyle z mojej strony.

141dd6ebcb69b020.jpg

Opublikowano

O tym że zapomną o botach to minie więcej niż rok, możliwe że 3-4. Takie rzeczy nie wypadają z głowy szybko, a nie jedna osoba pracuje w BP :/

Możliwe że zrobią jakiegoś który będzie omijał blokady BP i nie będzie wykrywalny w DO (może). Ale pewnie taki bot kosztował by więcej niż wcześniejsze boty, ale zaraz by powstała konkurencja i ceny by spadły o połowe. A więc trzeba czekać cierpliwie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...