Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do dyskusji o aktualizacjach botów

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widze ze to juz nie ma sensu wracac do Darkorbit...

nie gram juz od ponad 8 msc .Pstanowiłem przestac grac,przez niedziałajace boty i permy, polecam kazdemu zakonczyc grac w to gowno.

za duzo czasu straciłem na ta gre, są zeczy w zyciu wazniejesze.

Z Fartem Mordy :D

Opublikowano

Ja właśnie 3 dni temu wróciłem po roku przerwy. Jeśli masz z kim grac to spokojnie można dalej grac. Ale teraz gra się żeby pogadać bardziej niż polatać.

A co do botów to narazie nie opłaca się ich używać 

oiph.png

Opublikowano

Widze ze to juz nie ma sensu wracac do Darkorbit...

nie gram juz od ponad 8 msc .Pstanowiłem przestac grac,przez niedziałajace boty i permy, polecam kazdemu zakonczyc grac w to gowno.

za duzo czasu straciłem na ta gre, są zeczy w zyciu wazniejesze.

Z Fartem Mordy :D

Fakt faktem dla Ciebie najważniejszą rzeczą powinien być słownik. A powiem tak up dobrze mówi jak masz z kim grać i wkręcisz się do dobrego klanu to ta gra nabiera sensu.

Opublikowano

Jak tego OpenStealtha włączyć?

ED:I mam jeszcze jedno pytanie-Ile musiałbym się czasu bawić w autoicie, żeby sobie takiego boxybota zrobić?Ktoś wziąłby mnie pod skrzydła i tego nauczył?

Opublikowano

ED:I mam jeszcze jedno pytanie-Ile musiałbym się czasu bawić w autoicie, żeby sobie takiego boxybota zrobić?Ktoś wziąłby mnie pod skrzydła i tego nauczył?

Aby OS działał musisz zmienić proxy w przeglądarce na 127.0.0.1 Port: 3128.

jp8p35.png
Opublikowano

Zmieniłem, nie działa mi żadna strona www, a OS'a dalej nie wiem jak włączyć, nie ma żadnego "run" czy coś w ten deseń, sam też się nie włącza.

ED:Strony www działają, ale OS dalej nie.

Opublikowano

Zmieniłem, nie działa mi żadna strona www, a OS'a dalej nie wiem jak włączyć, nie ma żadnego "run" czy coś w ten deseń, sam też się nie włącza.

ED:Strony www działają, ale OS dalej nie.

Kliknij 2 razy na ikonkę OS

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/forum/23-programowanie-cheatow/ - tutaj ci ktoś pomoże jak już.

Co jest grane? Strona profibotu padła.

z tego co ja rozumiem to nie padła tylko zmieniają desing strony ;) chyba już ręce ich świerzbią z nudy xD

1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...