Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Wszystko o NosTale - aplikacja na android

SyrenPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Zastanawiam się nad napisaniem aplikacji na androida w której zawarte będą wszystkie najpotrzebniejsze informacje o NT m.in:

-Ekwipunek

-SP

-Klasy

-CP

a może i nawet lista wszystkich questów.

Dlaczego piszę o tym teraz? Otóż przychodzę z pytaniem, czy kogokolwiek będzie to interesować i czy warto o tym pisać.

Do tego, zakładam ten temat z nadzieją na wasze sugestie.

Zapraszam do wypowiadania się na ten temat.

Opublikowano

Jeżeli ten projekt dobrze wypadnie postaram się stworzyć również inne aplikacje związane z NosTale. Zastanawiałem się również nad listą mobów. Szczerze mówiąc zainspirowała mnie aplikacja LoL Champions, i postaram się zrobić coś równie dobrego. Jakby ktoś miał chęci do pomocy, to nawet osoba nieznająca języka zawsze się przyda, także pisać! :P

Opublikowano

Szczerze mówiąc, tego typu aplikacja nie jest w cale tak ciężka. To oczywiste, że nie zrobie tego w kilka godzin, jednakże nie wydaje mi się, żebym miał znowu mieć z tym jakieś poważniejsze trudności. Za powodzenia jak najbardziej dziękuje ^^

Opublikowano

@UP

On mówi o appce z informacjami o nostale, a nie o wersji NT na komórkę.

@Topic

Taka aplikacja na pewno się przyda. Życzę sukcesów i czekam na appkę w Google Play. Mam nadzieję, że będzie kompatybilna z JB 4.2 ;>

forumvy.png

Jeśli ktoś nie docenia tego co ma, kiedyś zostanie z niczym.

Opublikowano

Na razie jeszcze nie zaczynam prac, bo czekam na jakieś ciekawe propozycje. Do tego dochodzi brak czasu :(

Fajnie by było gdyby takie coś zaistniało. Nie lubie grać w NT na pc ;d

Rly?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...