Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BioNet - nowa przeglądarka internetowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po wpisaniu czegoś w pasek i wciśnięciu "Szukaj" wywala masę wyjątków.

Tego nawet nie powinieneś pokazywać publicznie. Nie dość że to robisz to nazywasz ten crap "super nowoczesną przeglądarką".

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh..

Widać jaki w Polsce jest poziom ... Wiecie ja tu nie mieszkam ok. 6lat i

powiem szczerze, że jak by ktoś mnie zapytał na ulicy czy byłem lub

mieszkałem w Polsce to bym się wstydził. Ehh.. Niektórzy są rozsądni i

pogratulują a połowa to Hejtki .. co same nic nie zrobią. Ale widać

Polska to Kraj Debili (Mówię o osobach nie wszystkich ale w większości)

@Edit: Po to są poradniki by je wykorzystać w Pracy .

człowieku, opanuj się z opiniami, wyraźnie widać w twojej wypowiedzi o wyjątkowo niskim poziomie zrozumienia że mówisz o sobie i jesteś idealnym przedstawicielem właśnie tej grupy o której mówisz

w czym ci szkodziła opinia nieprzychylna dla programu ? na pewno nie przyczyni się teraz po twoich wypowiedziach do jego popularności już na samym początku przez takie zachowanie

nadal uważam ze zbyt przesadnie twierdzenie i nazywanie programu niezgodnie z budowa "przeglądarką" jest błędne a jeśli ty nie rozumiesz tej różnicy to się lepiej nie wypowiadaj w swojej mowie na poziomie bruku

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Niech zgadnę bez pobierania. Jest to winformsowa aplikacja z dodanym WebBrowserem.

Masz Rację jestem nowy w programowaniu ale od czegoś trzeba zacząć ale nie którzy nie potrafią tego uszanować :( ....przykre

Opublikowano

Miałeś w jakimś poście, że jest napisana C++, najwyraźniej edytowałeś tą wypowiedź

ktyv.png

Opublikowano

Ehh.. Widać jaki w Polsce jest poziom ... Wiecie ja tu nie mieszkam ok.

6lat i powiem szczerze, że jak by ktoś mnie zapytał na ulicy czy byłem

lub mieszkałem w Polsce to bym się wstydził.

Ja też się cieszę, że idioci powoli stąd wyjeżdżają.

Nie ma to jak nie wiedzieć o czym się mówi i się jeszcze przy tym upierać.

Bo Mozilla Firefox też wykorzystuje Internet Explorer

To zdanie skreśla cię z listy osób upoważnionych do wypowiadania się w tym temacie.

Opublikowano

Zobaczyłem i coś mnie tknęło:

To jest ukryta treść, proszę
ach te google :P

A ten projekt jest całkowicie skopiowany z tego tutorialu (no dobra w tym jest dodany obrazek z logo oraz przyciski są u mnie czarne z czarną czcionką więc nie wiem co pisze xD). Dlatego w obecnej formie w pełni zgodzę się z opinią tego pana:

Wybacz ale wszystko pisałem sam bez poradników

wy go krytykujecie ale czemu przynajmniej się postarał leci +

Dziękuję ci jestem nowy w programowaniu więc to co zrobiłem i tak jest dla mnie zajebiste zawsze gdy zrobię jakiś program cieszę się z tego i chciałem się podzielić tym z wami ale widać po tym ze Polacy to kurwy (nie wszyscy) i nie będę dawał dalszych i bardziej trudniejszych programów a potem inny będą mi zazdrościć że zrobię własny silnik gry ;/

Opublikowano

Ktoś kto jest Nowy to na MPCForum od razu jest skreślany przez "codderów" bo oni to wszechwiedzące boskie moce .

Opublikowano

Ktoś kto jest Nowy to na MPCForum od razu jest skreślany przez "codderów" bo oni to wszechwiedzące boskie moce .

Coderów.

Możesz być nowy, możesz się tu wiele dowiedzieć, możesz zadać jakieś nieoczywiste pytania, ale bo co publikować program z kilkoma linijkami?

Opublikowano

a kto cię skreślił za to ze jesteś nowy? skreśliłeś się sam i swoją szansę na dostanie się nie potrafiąc znieść najprostszej krytyki czy tylko poprawienia błędu w nazewnictwie dla programu

każdy zaczynał jakoś na tym forum bez plakietek, do tej akurat grupy na która tak napieprzasz ze jest wszechmogąca można się dostać TYLKO BĘDĄC ZAPROSZONYM za wkład w działalność forum, znajomość programowania i programów.

nie ważne jest czy robisz i jak robisz jakąś "przeglądarkę" cracka, hack czy inne pierdoły, liczy się to ze umiesz i potrafisz coś zrobić

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Miałeś w jakimś poście, że jest napisana C++, najwyraźniej edytowałeś tą wypowiedź

ktyv.png

To C++/CLI.

Dziękuję ci jestem nowy w programowaniu więc to co zrobiłem i tak jest dla mnie zajebiste zawsze gdy zrobię jakiś program cieszę się z tego i chciałem się podzielić tym z wami ale widać po tym ze Polacy to kurwy (nie wszyscy) i nie będę dawał dalszych i bardziej trudniejszych programów a potem inny będą mi zazdrościć że zrobię własny silnik gry ;/

To weź zrób najpierw coś fajnego. Ja nie wstawiałem swoich crapowatych programów, a tym bardziej nie pisałem że są lepsze od wszystkich innych.

Opublikowano

Ej Robem,

Ale ja dopiero zaczynam. Nie chce się nigdzie dostawać bo jestem tylko po kursie Javy i mam zamiar rozwijać też inne umiejętności. Umiem najlepiej Edytować Clienta oraz Silnik Minecrafta itd. Bo w tym siedzę najwięcej :] A to jest dopiero 1edycja tego programu. Chcieliśmy też ją rozwijać oraz dodawać twórcze pomysły.

Opublikowano

dobra może by projekt przeżył... ale Design czy tam Grafika lub po prostu GUI..

Chujowe

@EDIT coders team dostaje się za:

• zasługi na forum (niezbędnik cheatera)
  • za umienie zaaw. programowania
  • pomaganie innym "zielonym"

a w jaki sposób nauczyłeś się C++??? daję 99% że z poradników / = kursów

jak zrobisz własne Unity3D to tak... będziemy ci zazdrościć... ale jak zrobisz.... ale z takimi pomysłami na GUI to chyba nie zrobisz...

Wiesz wgl. co to jest GUI ?

dla niewiedzących: Graphic User Interface

Opublikowano

Z tego co rozumiem wstydzisz się mieszkać w Polsce a to dlatego bo to ty obniżasz ten poziom w Polsce kłucisz się z koderami to profesjonaliści nie masz tu nic do gadania a co do programu daj screeny bo nie chce mieć zaśmieconego komputera!

Opublikowano

Michał- Dobra .. Ale Profesjonalista powinien wiedzieć, że na początku nie jest tak łatwo zrobić coś dobrego .. Trzeba zaczynać od czegoś łatwego i powoli się wybijać. A co do Unity3D to zrąbany silnik jest wiele lepszych od tego. Ale i tak wychodzą ciekawe umodelowania :]

@Lepszy silnik od Unity3D to np. UnReal 3

Opublikowano

Unity nawet nie jest darmowe ja mam pełną wersję UDK i nie wiem po co mi to bo i tak programu nie ogarniam

Opublikowano

unity3D nie jest aż tak zrąbany... jest dla początkujących...

poza tym w unity3D powstały BedPiggs Endless Space Battlestar Ga.....

ale jednak UE3 i CE3 jest lepsze

@EDIT unity nie jest najlepsze ale po za tym Unity jest DARMOWE

Opublikowano

offtop> tatarata UNITY 3d PRO NA 30 DNI A POTEM MASZ ZWYKŁE UNITY3D

..... możesz zarabiać max 100 000 $ albo 10 000 rocznie na grze potem musisz kupić Unity3D Pro

Opublikowano

unity:

To jest ukryta treść, proszę
licencja

i jak mówiłem można zarabiać max 10 000 / 100 000 $ / rok a potem musisz kupić Unity3D PRO

silniki gier:

Top 5

1. CryEngine
  2. UnrealEngine
  3. Unity3D
  4. GameMaker
  5. Gear czy jakoś tak...

co do przeglądarki:

Najlepiej ją zrobić w C++, po za tym jest na pewnym forum 67% opini że lepiej napisać własne API do przeglądarki, i 89% ludzi na pewnym forum umi zrobić api (wątpie...)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...