Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WeepCraft - Jeden z najlepszych cheatów!

Kosa323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was w moim poradniku!

Dzisiaj chciałbym wam przedstawić bardzo dobrego cheata do Minecrafta o nazwie WeepCraft stworzonego przez FlyCoder'a.

1. Pobieranie

Zacznijmy od pobrania naszego cheat'a.

Link:

http://speedy.sh/gpPgd/WeepCraft-5.3.zip

Oraz skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/693d42b59ecd7309332d66204983e11f3abc25398021eb566a2262a4fc48a49b/analysis/1379702519/

2. Instalacja

Po pobraniu mamy plik o nazwie WeepCraft_Update. Co z nim zrobic ?

Klikamy START w dolnym rogu paska Widowsa ( w Windowsie 7 mamy ikonkę ) i klikamy uruchom ( w Windowsie 7 mamy juz pasek do wpisywania otwarty) wpisujemy %appdata% i przechodzimy do .minecraft, następnie do folderu bin i usuwamy plik minecraft.jar a w jego miejsce wrzucamy WeepCrafta i zmieniamy nazwę na minecraft.

Właśnie zainstalowaliśmy WeepCrafta. Jako iż on jest cheatem rozwiniętym, możliwe że bd. ładować się chwilę dłużej od normalnego MC, i może wyskoczyć aktualizacja którą zawsze zalecam zrobić. Polecam pobawić się nim chwilę na singlu i ogarnąć.

3. Wygląd menu

Po wczytaniu naszego świata nie widać nic oprócz napisu "WeepCraft" w górnym rogu MC.

Aby otworzyć MENU GUI cheata klikamy lewy Ctrl.

Aby otworzyć KONSOLĘ cheata klikamy prawy Shift.

Gdy już mamy te informacje otwieramy menu.

Widzimy tutaj różne opcje. Każda osobno rozwinięta i opisana niżej:

Zacznijmy od keybindów. W odróznienia od np. Nodusa nie mamy tutaj przypisanych opcji, możemy je przypisać wg. własnych upodobań.

Następnie omówimy konsolę. Służy ona do włączania cheatów poprzez wpisywanie ich nazw.

Później mamy Array List który wyświetla włączone opcje.

Jest tam także opcja informations która pokazuje nick, koordy, życie, jedzenie, itd... (Wszystko widzimy na zdjęciu)

Znajdziemy tam wysoko rozbudowanego X-Ray'a w którym możemy włączyć bloczki poprzez klikanie na nie.

Nie zabrakło też radaru oraz ręcznego włączania cheatów poprzez klikanie na nie. ( Poruszamy się w nim strzałkami )

Na końcu znajduje się opcja edycji wyglądu menu w którym możemy zmienić np. kolorki aby były bardziej przyjazne dla naszego oka.

Wszystkie zdjęcia znajdują się pod tym linkiem

4. Wszystkie opcje z moim tłumaczeniem

180 - Turns you around OBRACA CIĘ O 180 STOPNI.
AccountCheck - Opens the Check Gui*VIP OPCJA VIP
AccountCrack - Opens the Crack Gui*VIP OPCJA VIP
Afk Detect - Detect afk players WYSZUKUJE GRACZY AFK
Aimbot - Auto aims at near by players NACELOWYWUJE NA GRACZY KTÓRZY SĄ BLISKO NAS
All - Toggles all hacks in the window WŁĄCZA WSZYSTKIE CHEATY
Annihilator - Multi ID Nuker NUKER NA WSZYSTKO
Anti Afk - Jumps when time is below ID PODSKAKUJE JEŚLI JESTEŚMY OKREŚLONĄ ILOŚĆ CZASU AFK
Anti Hurtcam - No screen shake on hits EKRAN SIĘ NIE TRZĘSIE PO UDERZENIU (POLECAM NA PVP)
Anti Knockback - No Knockback on hit NIE ODRZUCA NAS PO UDERZENIU PRZEZ PRZECIWNIKA (POLECAM NA PVP)
ArmorESP - Item ESP for players POKAZUJE WSZYSTKIE PRZEDMIOTY KTÓRE MA GRACZ NA SB
Auto Accept - Auto Accepts TPA requests from friends AUTOMATYCZNIE AKCEPTUJE TPA OD PRZYJACIÓŁ
Auto Block - Auto blocks if sword is in hand AUTOMATYCZNIE "GARDUJE" MIECZEM
Auto Command - Sends 'Mode' to chat when Hp is below 'id' AUTOMATYCZNIE WYSYŁA KOMENDĘ JEŚLI MAMY MAŁO HP
Auto Dig - Auto Digs for choosen block AUTOMATYCZNIE NISZCZY BLOK NA KTÓRY CELUJEMY (DO USTAWIENIA)
Auto Disconnect - Auto Disconnects at set hearts AUTOMATYCZNIE WYCHODZI Z SERWERA JESLI MAMY MAŁO HP
Auto Eat - Auto eats when hunger is low AUTOMATYCZNIE JE JEDZENIE JEŚLI PASEK GŁODU NIE JEST PEŁNY
Auto Enemy - Auto adds Players to the enemy list on hit AUTOMATYCZNIE DODAJE OSOBY KTÓRE UDERZYMY JAKO WROGÓW
Auto Fish - Auto fishes if your facing water AUTOMATYCZNIE ŁOWI JELI JESTEŚMY BLISKO WODY
Auto Heal - Auto heals you faster than normal LECZY SZYBCIEJ NIŻ NORMALNIE (NIE DZIAŁA NA SERWERACH Z NO-CHEAT)
Auto Miner - Auto mines when mouse is over a block NISZCZY BLOK NA KTÓRY PATRZYMY
Auto Place - Auto places block on mouse over STAWIA KLOCEK W MIEJSCE W KTÓRE SIĘ PATRZYMY
Auto Poison - Throws bad potions at players in range URZYWA POTIONÓW NEGATYWNYCH NA PRZECIWNIKU (NIE POLECAM)
Auto Register - Auto Register on (cracked,offline) mode servers AUTOMATYCZNIE REJESTRUJE NAS NA SERWERACH CRACKED
Auto Respawn - Auto respawns on death AUTOMATYCZNIE RESPAWNUJE PO SMIERCI
Auto Sign - Auto sets sign text AUTOMATYCZNIE PISZE NA TABLICZCE
Auto Stew - Auto eats stew on low hp (KitPvP) AUTOMATYCZNIE PIJE ZUPKI JESLI MAMY MALO HP (SERWERY SOUP PVP)
Auto Switch - Auto switches hand item AUTOMATYCZNIE ZMIENIA NARZEDZIA KTÓRE MAMY W PASKU
Auto Tool - Auto picks the best tool on block click AUTOMATYCZNIE USTAWIA NA NAJLEPSZE NARZEDZIE DO KOPANIA
Auto Torch - Auto places torch if light level is below set amount AUTOMATYCZNIE STAWIA POCHODNIE
Auto Walk - Auto walks AUTOMATYCZNIE CHODZI
BowAimbot - Aims at players with the bow DODAJE LINIE GDZIE POLECI STRZAŁA Z ŁUKU
Build - Auto builds on [Right Click/Update] ZAAWANSOWANE BUDOWANIE 1 KLIKNIĘCIEM
BuildCustom - Auto builds recorded blocks on [Right Click/Update] NAGRYWA CO ZBUDOWALISMY A POTEM SAM TO BUDUJE
Bunny Hop - Bunny hops for faster speed AUTOMATYCZNIE SKACZE (DOBRE DO UCIEKANIA NA SPRINCIE)
Chams - HighLights players and mobs LEPIEJ UKAZANE POSTACIE I MOBY
Chest Stealer - Steals nearby chests OKRADA NAJBLIŻSZE SKRZYNKI
Clean Inventory - Throws away blocks you dont want WYRZUCA ITEMY KTÓRYCH NIE CHCEMY (DODAJEMY ID)
Clear - Clears chat/console CZYSCI WPISY NA CZACIE I W KONSOLI
ConsoleMenu - Opens the console gui OTWIERA KONSOLĘ
Crasher - Attempts to crash/lagg choosen server CRASHUJE SERWER WCHODZAC CHARAMI (DZIAŁA NA SŁABYCH SERV.)
Day - Sets the world time to day CLIENT-SIDE USTAWIANIE DNIA
Default Menus - Show default menus POKAZUJE DOMYŚLNE MENU
Derp - Sets your look position to random things PATRZY NA RÓZNE STRONY UDAJĄC IDIOTE :D
Drop - Drops items WYRZUCA NASZE ITEMY
Emo - Hits your self UDERZA SAM SIEBIE (NIE POLECAM)
Excavator - Breaks any blocks in range of Id & above starting location*VIP OPCJA VIP
FastMine - Mines faster than normal KOPIE SZYBCIEJ NIŻ NORMALNIE
Fast Place - Places blocks faster than normal STAWIA SZYBCIEJ NIŻ NORMALNIE
Flight - Levitates off the ground or glides LATASZ (NIE DZIAŁA NA SERV. Z NO-CHEAT)
Follow - Follows a player PODĄŻA ZA GRACZEM
Font - CustomFont Strings WŁASNA CZCIONKA
Freecam - Goes out of your body WŁĄCZA WOLNĄ KAMERĘ (MAMY WTEDY GOD MODE ^^)
FullBright - See in the dark DAJE JASNOŚĆ NA 1000%
Ghost - Alows you to walk while dead PO ŚMIERCI JESTEŚMY DUCHEM (nIE MOŻEMY NIC ROBIC, TYLKO BIEGAC)
Gradient Gui - Gui Style Change ZMIENIA KOLORY MENU
GuiMenu - Opens the gui OTWIERA MENU CHEATÓW
Help - Gets all commands OTWIERA POMOC
High Jump - Jumps higher than normal POZWALA WYŻEJ SKAKAĆ
HitESP - Makes a ESP on the player if you can hit him HIT BOXY NA GRACZY
Instant Eat - Instantly (eats,drinks) NATYCHMAISTOWE PICIE POTÓW I JEDZENIE
Jerk - Opens near by things that make sound NoteBlock/Doors/buttons/etc OTWIERA WSZYSTKO CO WYDAJE DŹWIĘK
Jesus - Walks,Lava on water POZWALA BIEGAĆ PO WODZIE I LAWIE
JetPack - JetPack fly upwards when pressing space MAMY EFEKT JET PACKA
Keybind - Binds hack to choosen key WŁASNY KEY BIND
KillAura - Kills near by entitys BARDZO DOBRA KILLAURA
KillAuraLegit - A Better (NC+/AC/KNH) PvP Killaura *VIP KILLAURA VIP
Knockback - Knockback entitys on hit ODRZUCA DALEJ NIŻ NORMALNIE
McVersion - Tells your the minecraft version MÓWI NA JAKIEJ JESTEŚ WERSJI MC
MobESP - Mob Extrasensory perception WIDZIMY MOBY PRZEZ SCIANY
NoCheat - Bypass NoCheat/NoCheatPlus MUSI BYĆ WŁĄCZONY NA SERWERACH Z NO-CHEATEM !
NoClip - Noclips though blocks max 8 POZWALA PRZENIKAC W GÓRĘ I DÓŁ
NoFall - No fall damage WYŁĄCZA OBRAŻENIA Z UPADKU
No Render - Stops rendering (Items/XP/Boats/Minecarts) and so on NIE RENDERUJE KLOCKÓW, ŁÓDEK ITD.
No Resis - No resistance on (Soulsand,Water,Web) NIE SPOWALNIA W WODZIE, SOULSANDZIE, CZY PAJECZYNIE
No Swing - No swinging on your arm on mouse click NIE RUSZA LAPKĄ
No Weather - No (Rain,Storm,Snow) BRAK POGÓD
No World - Avoids Damage from (Cactus,Fire) STAJE TAK DZIWNIE NA KRATCE, ZE NIE DOSTAJEMY OBRAZEN OD KAKTUSA I OGNIA
Notify - Notifys you if a player is in range INFORMUJE ŻE GRACZ WSZEDŁ W DOMYŚLNIE 50 KRATEK OD NAS
Nuker - Auto breaks block around you NISZCZY KLOCKI WOKÓŁ CB.
NukerLegit - A Better (NC+/AC/KNH) Nuker *VIP* NUKER VIP
Overlay - Block overlay for (nuker, build, items) CIEKAWIEJ POKAZUJE NISZCZENIE KLOCKA ORAZ WSKAZYWANIE GO
Panic - Turns off EVERYTHING WYŁĄCZA WSZYSTKO
Ping - Opens the ping gui POKAZUJE NASZ PING
PlayerESP - Extrasensory perception POKAZUJE GRACZY PRZEZ SCIANY
Protect - Name protect client side MOZEMY ZMIENIC SWÓJ NICK !CLIENT-SIDE!
Pwnage - Spam bot SPAMUJE NA SERWERZE
Radar Terrain - Render radar terrain RADAR POKAZUJE TAKŻE TEREN
Recording - Hides your name and your alt lists name TRYB NAGRYWANIA
Reload - Reloads WeepCraft loads online files & offline files URUCHAMIA OD POCZATKU WEEPCRAFTA
RemoteView - [Name] See though orther players eyes MOŻEMY PATRZEĆ CZYIMIŚ OCZAMI
Safe Afk - Disconnects on hit TRYB BEZPIECZNEGO AFK, DISCONNECTUJE PO UDERZENIU
SafeWalk - Sneak walks & Avoids Damage from (Cactus,Fire,Lava) WŁĄCZONE SKRADANIE
Say - Sends a chat message (Mainly used for CustomKeys) WYSYŁA WIADOMOŚĆ
Scan - Scans nearby areas SKANUJE BLISKIE ARENY ?
Scrape - [FileName] Scrapes all online usernames to ZAPISUJE NAZWY GRACZY PREMIUM
Search - Searchs for block ID SZUKA BLOKU O WYBRANYM ID
Sneak - Sneaks for you TRZYMA SHIFT ZA CB.
Social - Player status MOŻNA TYM DODAWAĆ PRZYJACIELI, ADMINÓW I WROGÓW
Spammer - Opens the Spammer OTWIERA SPAMERA
Spawn - [Name] Spawns a client side NPC SPAWNUJE GRACZA !CLIENT-SIDE!
Speed - Walk Faster than normal SZYBCIEJ BIEGA I CHODZI
Spider Climb - Climb blocks JESTEŚMY NICZYM PAJĄK
Sprint - Auto sprints AUTOMATYCZNIE SPRINTUJE
Step - Steps over blocks "WSKAKUJE" NA KLOCEK
Teleport - Teleport on block click TELEPORTUJE W MIEJSCE UDERZENIA LAPKI
Throw - Throws set amount on Right Click WYRZUCA OKRŚLONĄ ILOŚĆ PRZY KLIKNIĘCIU
Timer - Sets the world faster than normal PRZYŚPIESZA WSZYSTKO
Tracer - Traces entitys WSKAŹNIKI GRACZY
Track - Tracks player movement ZAPISUJE JAK SIĘ PRUSZALIŚMY
Tunnler - Auto breaks infront of you AUTOMATYCZNIE NISZCZY PRZED TOBĄ
VIP - Check your VIP status is your not VIP it tells you the benefits of VIP POKAZUJE CO MA VIP I JAK GO ZDOBYĆ
Wallhack - See Players/Mobs though blocks WIDZIMY GRACZY I MOBY PRZEZ SCIANY
WaterBreath - Beaths underwater 'Requires a bucket in your inventory' ODDYCHAMY POD WODA, POTRZEBNE WIADRO
Waypoint - Waypoint A point between major points on a route, a along a track. DODAJE WAYPOINTY
Window - Custom Gui Windows WŁASNE MENU ?
Xray - See though blocks JAK NAZWA WSKAZUJE, XRAY
Zoom - Zooms your camera view PRZYBLIŻA NICZYM OPTIFINE
getHigh - Get high minecraft style! NIE DA SIĘ OPISAĆ SŁOWAMI :)

Dziękuję za przeczytanie mojego pierwszego poradnika, mam nadzieję że się spodobał.

Pozdrawiam & Do zobaczenia w grze.

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprawdzimy , Jestem wielkim fanem tych Cheatów .

@edit ja tak samo jak up i drobne uwagi.

NOCHEAT NIe wyłącza Zapory Na serwerze No cheat no Cheat + ehhm.. Chciałem all pozbanować na serwie ale NO CHEAT KU**A :D

Nie jestem najlepszy w tłumaczenia z angielskiego, lecz myślę, że każdy się połapie o co chodzi.

No-Cheat w tym cheacie działa w sposób, że wyłącza hacki których nie da się zbypassować. W niektórych opcjach, np. Nuker'a No-Cheat zmienia go na pojedyńcze kliknięcia w bloczki, przez co dalej działa. Myślę że jest to lepsza opcja niż np. w Nodusie, gdzie po prostu dany hack jest włączony a cofa.

@down

Próbowałem, ale wychodziły takie bzdury, że ja...

4tx441.jpg

Opublikowano

Nie wiem dlaczego to napisałeś, skoro napisałem że to jego cheat, NIE MÓJ, więc nie wiem dlaczego to piszesz.

Znam regulamin, o rozpowszechnianiu clienta nie jest nic napisane, dlatego mogę napisać co owy cheat ma.

4tx441.jpg

Opublikowano

omg nastepny cheat..

Wiesz, to jest forum MPC - Multi Player Cheats.

Jak sama nazwa wskazuje, forum o cheatach. Jeśli Ci się to nie podoba, co tutaj jeszcze robisz ?

4tx441.jpg

Opublikowano

Mialem to nie podobal mi sie :P ale to moje zdanie ;)

Pomogłem ? daj LIKE ! :D
100 Postow- Zaliczone :)
200 Postow- Zaliczone :)
300 Postow- X

Szukam YouTuberow na serwer minecraft 150s, Chetnych pisac na PW ;)

Opublikowano

F5

@IhaHACX

VIP'a kupuje się za 5 lub 10 $ i daje on dostęp do "niewykrywalnych i dużo lepszych" cheatów.

4tx441.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...