Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowe npc na Parim.pl

Parim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Dobry wieczór :)
W dzisiejszym temacie przedstawimy nowe NPC które zobaczycie u nas na serwerze :)

npc1.jpg
npc2.jpgnpc3.jpg

sygna.jpg

Opublikowano

No nad tym 3 się nie pomęczyliście, bo bombwork tego npc dał nam już dawno temu. Wtedy też się nie namęczył bo wyciągnął z gierki innej. Pewnie te 2 npc też wyciągnięte i dodane logo parim......

Opublikowano

Postacie może i ładne, jednak tylko jedna mi pasuje do Metina, a dokładnie ta pierwsza... te inne odbiegają troche od klimatu gry według mnie.

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Postać numer "2" z World Of Wacraft ?
Przypuszczam tylko, mogę się mylić ale coś mi się zdaje że taką widziałem w tej grze :]

1359203056-U369922.png

Opublikowano

@Up Być może masz rację, ale jak już to w starszych wersjach, bo w najnowszej jej na 100% nie ma :)

Zgadzam się z Hajdą. Tylko ta 1 jest "Metinowa". Ale mimo wszystko bardzo ładne ogólnie :) Dobra robota :)

Opublikowano

Dlaczego do wuja pana gracie bez cieni. Ustaw se drogi 'adminie' tego pro serwera cienie w configu żeby wydobyć wszystko co trzeba bo tak to wygląda jak z dupy wyjęte :c

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Bardzo fajne ukradzione ten 3 model z gry ;). Twórcą modelu jest http://neofun.com/ (parim tylko dojebał logo).

Tak jak napisał pewien użytkownik "Po starcie się okaże co było autorskie a co nie było"

Ps: Ja nic nie sugeruje. A npc bardzo ładne;x

Opublikowano

Tak jak napisał pewien użytkownik "Po starcie się okaże co było autorskie a co nie było"

Ps: Ja nic nie sugeruje. A npc bardzo ładne;x

Wszystko autorsko wyciągnięte z innych gier :D.

Jeżeli się myle to kawał dobrej roboty ;)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Szkoda, że tego logo waszego nie nakleicie NPC na twarz. Rzygać mi się już chce ^^

Nie pasują NPC do metin'a.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

NPC'ki są autorskie nie są wyciągane :)

Hahaha, kilka osób widziało identyczne w innej grze ale to pewnie wow, kupił modele od was.

Opublikowano

NPC na 3 ss najlepsza ;d

"Pierwsza minuta może być ostatnią

Dlatego ceń jak ostatnią

Dlatego wiedz, że ostatnią
Ostatnia minuta może być pierwszą I szczerze chuj w to
Bo rozumieją to, gdy już jest za późno" ~ Sulin - Jedna minuta

Opublikowano

Pytanko dotyczące serwera :
Czy graczom, którzy potwierdzą rejestracje wysyłacie pocztą logo Parim aby oznaczyć gracza ?

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Pytanko dotyczące serwera :

Czy graczom, którzy potwierdzą rejestracje wysyłacie pocztą logo Parim aby oznaczyć gracza ?

Wykurwiaj na Nexanity

boli was to że mają logo przy każdym Itemie NPC ? cieżko bd wam cos podjebac yoo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...