Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Bug na Kasztele

XxXdaruXxX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra to mi teraz kto to rozpisze krok po kroku ; D (umiem się obsługiwac fiddlerem 2).

: D

i czy jest to zależne od neta?

Opublikowano

super działa dzięki !! :) wystarczyło zmienić przegldarkę :) a za co mi pobierze perły za otwieranie nowego slotu czy ulepszenie innego ? :) bo nie wiem czy czekać na dni kaszteli czy robić teraz na głównym koncie , i jak z banami ?

Opublikowano

super działa dzięki !! :) wystarczyło zmienić przegldarkę :) a za co mi pobierze perły za otwieranie nowego slotu czy ulepszenie innego ? :) bo nie wiem czy czekać na dni kaszteli czy robić teraz na głównym koncie , i jak z banami ?

Jeżeli chodzi o bany to nie mają podstaw i nie mogą ci wlepić bo wyraznie w dzienniku pisze , że kupiono np slot :)

Ja bym na twoim msc dozbierał jeszcze pereł i zrobił na ful wszystko. pozdro :)

Opublikowano

Zrobię trochę taki off-top, co do tematu pereł.
Piszecie że zbieracie perły, w jaki sposób? Może ktoś dokładniej opisać, itd. ? :P

Opublikowano

tylko wszytskie kasztele które robicie musz byc na takim samym poziomie:P bo inaczej zzera perły :Pprzynajmniej mi za kazdy kasztel zzarło normalnie i 700k poszło.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...