Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiosenne porządki na MPC! cz.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratulacje czarq. :).

Wredna kawał dobrej roboty z tym skinem !

Co do Codersów jakiegoś szału z tym nie ma, ale w końcu coś zrobiliście, jack zaczyna działać i to dobrze ;).

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki stanął mi

Pierwsze doświadczenie związane z dojrzewaniem. Gratuluje.

Gratulacje czarq. :).

Wredna kawał dobrej roboty z tym skinem !

Co do Codersów jakiegoś szału z tym nie ma, ale w końcu coś zrobiliście, jack zaczyna działać i to dobrze ;).

Nie ja stworzyłam skin, tylko i wyłącznie logo ;-)

Opublikowano

Ta.... ludzie serio nie czytają to co jest napisane tylko :

.............. Czarq........

.....Wredna................

MPC coders.....................

............

Serio kodują tylko nicki xD

Jeszcze raz gratulację, ja aktualnie czekam aż będę mógł sprawdzić skin bo jak na razie nie mam takiej możliwości:/

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Podoba mi się ten nowy styl, pewnie przez kilkanaście dni na nim posiedzę, ale i tak wrócę do podstawowego.

Opublikowano

Mam ten sam styl u siebie na forum, jest on darmowy tylko logo inne o.O Stylu nie używam iż jest bez sensowny mam taki jak wy za 60 złoty :).. No ale komu co się podoba, fajna zmiana.

Infinite jest darmowy? Człowieku, jak już kradniesz, to rób to subtelnie i się tym nie chwal. Zarówno Infinite jak i Deflection, to szaty autorstwa Ehrena z ipbforumskins.com

Dla dwóch panów, którzy napisali "Gratulację dla Wrednej za skin" wręczam złoty klopo-przepychacz za umiejętność czytania ze zrozumieniem.

Co do tematu - gratuluję szczególnie "codersom", a co do samego skinu, to mam stosunek obojętny. Jest on lepszy od Deflection'a, bo ten już się przejadł wisząc kilka lat na MPC i będąc ozdobą każdego śmieciowatego forum, których linki są spamowane na mpc. Uważam, że Ehren ma kilka fajniejszych szat, może coś jasnego na zamianę?

Mamba , Yond, ScoTube i 1 inny lubią to

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Infinite jest darmowy? Człowieku, jak już kradniesz, to rób to subtelnie i się tym nie chwal. Zarówno Infinite jak i Deflection, to szaty autorstwa Ehrena z ipbforumskins.com

Dla dwóch panów, którzy napisali "Gratulację dla Wrednej za skin" wręczam złoty klopo-przepychacz za umiejętność czytania ze zrozumieniem.

Co do tematu - gratuluję szczególnie "codersom", a co do samego skinu, to mam stosunek obojętny. Jest on lepszy od Deflection'a, bo ten już się przejadł wisząc kilka lat na MPC i będąc ozdobą każdego śmieciowatego forum, których linki są spamowane na mpc. Uważam, że Ehren ma kilka fajniejszych szat, może coś jasnego na zamianę?

Będzie, będzie coś ciekawszego ale zostawię to w tajemnicy słodkiej ;)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...