Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gladiatus hack

do12101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej chciał bym zapytać czy ktoś umie zrobić Hacka do gry www.Gladiatus.pl chodzi mi głównie o Złoto i Rubiny i bym prosił jak byk ktoś mógł go zrobić dla mnie albo dać link z takim hakiem który można włączyć i działał Będę Wdzięczny

Opublikowano

Ja umiem.

Za 1k like Ci zrobię .

Żartowalem... Nie ma i nie da się zrobić hacka do takich gier.

Wypierdalaj

Opublikowano

niema czegos takiego i nikt tego nie zrobi musialbys sie wlamac na serwer gladiatusa :)

powodzenia w łamaniu zabezpieczeń jak ci się uda no to ciekawe jak szybko cie wykryją :D

Opublikowano

Nie ma hacka na złoto i rubiny ile razy mozna to razy mówić -,- . Oczywiście jeśli byś chacial to musiał byś się do servera gladiatusa włamać i tam coś poprzestawiać ale nie radze za to jest kara prawna czy jakoś tak .

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Nie ma hacka na złoto i rubiny ile razy mozna to razy mówić -,- . Oczywiście jeśli byś chacial to musiał byś się do servera gladiatusa włamać i tam coś poprzestawiać ale nie radze za to jest kara prawna czy jakoś tak .

jeszcze nie dawno był hack na rubiny przez sponsorpay ... sam miałem centuriona na 3 miesiące bez wydawania ani jednej złotówki... teraz pewnie już ten bug nie działa ;D ale nie mówcie że nie ma i nigdy nie będzie bo zawsze można odkryć jakiegoś buga czy hacka !!!

Opublikowano

JA MAM I KURWA NIBY NI MA? AHAHAHHAAHGHHAAHHHA GOOGLE NIE BOLI :)

Mam mało estetyczne poradniki?

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Uwierz mi, staram sie jak moge.

Opublikowano

Masz Masz nikt w to nie wątpi ale chyba żółte papiery

Takie hacki nie istnieją ponieważ w grach na przeglądarkę możesz pozmieniać wizualnie tylko np jak masz mmorpg na kompa jak metin2 to masz te wait hacki multi hacki bo masz clienta na kompie to możesz pozmieniać ale np złota dać nie możesz ponieważ to jest w bazie danych u nich byś musiał się włamać do msql i wszystko byś mógł zrobić ale to takie łatwe nie jest :>

Jak jest taka osoba która uważa że takie coś istnieje to jest porównywalne do tego jak by wierzył że dzisiaj jezdziłem na dinozaurze :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na logike, nie obrażając tu nikogo jakby taki zwykły nupek jak w pierwszym poście miałe NAWET dojście do czegoś takiego, to ci co sie na tym znają robili by cuda z grą.. co za tym idzie gry już by dawno nie było.

Masz to keyloggera albo guza mózgu ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Sa hacki do tego typu gier i pelno :D Przykald stronka elitepvpers proste :D sie upieracie ze nie ma na tej stroncie sa do kazdej gry nawet facebooka :D

44973787949231304450.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sa hacki do tego typu gier i pelno :D Przykald stronka elitepvpers proste :D sie upieracie ze nie ma na tej stroncie sa do kazdej gry nawet facebooka :D

podaj link chociaz do 1 hacka do gladka

kozakreggae.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...