Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - RP za SMS'a

FuQerex16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcialbym dokupic sobie RP(Riot Points) za ktore pragne kupic postac "Fiora" ktora jest warta 975 RP chyba i pytanie jak moge doladowac RP?

Opublikowano

Zależy gdzie grasz, jeśli na EUNE to sklep > kup rp > mobile coś tam, ale osobiscie nie polecam tak kupowac rp ;) 400 rp to jakoś 20 zł o ile się nie myle, a PSC za 10 zł kupisz 400 rp, ogólnie PSC jest ok. 2 razy tansze od sms'a. Idziesz do sklepu, kupujesz kod PSC, wklepujesz w lola i masz rp.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

ja polecam za paysafecard dostaniesz za 20 zl 840 RP:)

Opublikowano

Pod nickiem masz znaczek pomarańczowy skrzynki i złoto, klikasz na to. Wyświetla ci się sklep, z lewej strony masz wiele opcji z, których wybierasz Kup RP. Wybierasz Znaczek z komórką, domyślnie jest wybrany i znajduje się jako pierwszy na liście. Wybierasz za ile chcesz kupić, wysyłasz sms i cieszysz się zakupionymi RP.
Dodam, że jeżeli grasz na serwerze EU West to nie możesz kupić RP za sms.

Opublikowano

Wchodzisz do sklepu , przykładowo Delikatesy Centrum i mówisz : "Poproszę karte PeySefeCard za 20zł"

Wracasz do domu , wchodzisz w zakładke KUP RP , PaySefeCard , wybierasz "20zł" wpisujesz kod , dajesz DALEJ i gotowe .

Opublikowano

nie oplaca sie kupocwac postaci za RP bo predzej czy puzniej i tak kupisz sobie postac ale jesli juz tak bradzo chcesz to sms jest nie oplacalne jesli niemasz konta w banklu mozesz kupic pay save card placisz za 20 zl i masz do wykozystania 20 lvl lub na allegro ale pay save card jest chyba najlepsza opcja poniewaz mozna go nabyc w zwyklym sklepie jesli oczywyscie maja podpisana umowie na sprzedaz go

Opublikowano

Nie kupuj przez sms, więcej stracisz niż zyskasz.

Najlepszą opcją chyba jaka w lolu jest to Przelew/PaysafeCard. Za jedyne 20 zł dostaniesz 800+ RP :)

Zawszę jest tak, że przez sms masz drożej a mniej dostajesz, będzie to i nie zniknie z rynku żeby taniej wychodziło i dostawać więcej, taka moja sugestia. :)

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...