Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Gra][64-Bity] Mysliwy [Pre-Orders]

StuSto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Antywirus wykryl keyloggera w tym gownie wiec pozdro." - W batch? o.O

@up W Batch nic nie zrobisz... Tracisz czas, tyle co sie będziesz w tym bawił, tyle czasu byś już mógł poświęcić na Cpp, C#, lub chociaż Autoit <3

Opublikowano

Mozesz probrac kompiler do 32 bit nic trudnego.

Wtedy zadziala nawet na xp

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

hahahah, podwaza zdanie foxbonda.

Ja pisalem aplikacje Spam w batchu i jakos konwertowalo do 32bitow, mam system 64bitowy, wiec kurwa gosciu nie pierdol ze to samo konwertuje bo gowno wiesz i gowno widziales.

Antywirus wykryl keyloggera w tym gownie wiec pozdro.

Tak keylogger w batchu ;] A i jest na 64 bity bo mam kompilator a jak sciagnelem kompilator na 64 i 32 to byly wiry i nik nie pobieral wiec ;]

Opublikowano

Tylko go krytykujecie że 64bity , gówno itp. A sami takiego czegos nie zrobiciee . Dobra robota ;d

Nie popisuj się wszyscy wiemy że się tylko przed nim popisujesz <_<

Opublikowano

Niezłe ale Kf2 lepszey :P

Dla chętnych w google wpisać kroniki fallanthanu.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

No gra kiepska... Napisanie takiej to tylko ify i wejścia + losowość. Nic szczególnego. Jeśli rozbudowane to może to potrwać, ale nauczyć się na takie coś można w kilka H. No i to że w 64b... Są tu dobre projekty ale ten do nich nie należy.

708121422388637873334.png

Opublikowano

A może on specjalnie zrobił w 64? Może rozbuduje tą grę? Doda do niej konta premium, logowanie, grafikę a przy okazji będzie włamywał się do waszych komputerów? Nawet nie wiecie jaki on może być przebiegły! Zaczął od takiej żeby nie budzić podejrzeń... a wy się nie znacie i tyle! :D

Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277

Opublikowano

tak tak a to jego "dzielo" ktorym chcial zachwycic swiat.

To jest ukryta treść, proszę

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

Chcesz wyciągnąć maksymalną ilość fps w minecraft? Kliknij

tu!

Opublikowano

@UP o.O...

No przepraszam, ale ten temat wypadało by usunąć... Nie pasuje nijak poziomem do innych programów, gier z grafiką 3D lub zaawansowanymi opcjami. To w Just Basicu (bez komend graficznych itd) można napisać... Po oglądnięciu jego kanału nabrałem wyjątkowo negatywnego nastawienia...

708121422388637873334.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...