Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiosenne porządki na MPC cz.3 i świąteczny bonus ;)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Pamiętajcie. Opinia, to jest tylko opinia.

Ja robię swoje i głęboko mam tych, którzy we mnie nie wierzą.

Edytowane przez SkrandeR
K4P3C lubi to

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Fajne zmiany ale z perspektywy byłego lidera MMT i znając zgranie tej grupy (mimo świetnych ludzi) to BARDZO ciężko będzie to doprowadzić do skutku, za dużo synchronizacji i niewiadomych.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Fajna muzyka :) Gratuluję zmian ;p

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Nic nowego praktycznie prócz mmt, a nuta ssie ;) - Nie przepadam za polskim "rapem", ale to nie znaczy że się na tym nie znam.

Jak Maxiu i ...

Jedno pytanie czy czas usunięcia punktów to czas na zbicie ich czy czas w którym się usuną ? ;D

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Już widzę te super produkcje dot. LP Minecraft.

Nie mam nic do tej gry, ale musi ją kręcić ktoś ogarnięty, bo jakiś 12/13 latek sobie nie poradzi.

A najlepsze to, że oni będą musieli to wszystko oglądać XDDDDDDD

Dektored i haRnasiek. lubią to
Opublikowano

ty powinieneś serio się leczyć.

Widzę kolega nie wyczuwa ironii bo jest zbyt niemądry. Pozdrawiam i poczytaj troszkę o tym. :-)

Świetna opcja z MMT! :)

Unlike lubi to

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Świetna nuta SkrandeR :] .

Jestem fanem Rapu/HipHopu Polskiego / Angielskiego.

i podoba mi się :].

Cała prawda o forum :).

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Widzę kolega nie wyczuwa ironii bo jest zbyt niemądry. Pozdrawiam i poczytaj troszkę o tym. :-)

Świetna opcja z MMT! :)

to nie była.ironią tylkopokazanie swojego idiotyzmu.

Co do mmt to straszna lipa. Tyle razy poruszane w dziale, zawsze odrzucane a tu takie coś. Ja tam zastanawiam się nad rezygnacja bo os zawsze mieliśmy że niechcemy być jak drutsonowa czy inne wynalazki z yt.

Asparte  i No Sound lubią to

....

Opublikowano (edytowane)

tumblr_m3ty002WY81qg38ico1_500.gif

Wydawało mi się, że ten projekt SkrandeR'a, który tworzył kilka tygodni, rozwali system i bałem się, że będę go musiał przepraszać, a tu takie coś...

PS. Regulamin ciekawy, nie powiem. ;-)

@Up nie dobrze mi się robi jak widzę dzieci spamujące debilnymi obrazkami. Odpowie ktoś na moje pytanie?

Ajj, ile masz lat, że mnie nazywasz dzieciakiem?
Edytowane przez daronian
Wilczek, Royal75, SebuśPL i 1 inny lubią to
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...